Ogólna dyskusja o grach i konsolach

Dyskusje na temat ulubionych gier użytkowników. Planszówki? Playstation czy Xbox?

Moderator: con shonery

Awatar użytkownika
CL500

Re: Ogólna dyskusja o grach i konsolach

Post autor: CL500 »

Będę przez następne 2-3 miesiące miał Xboxa, chciałbym sobie ograć Forze Motorsport, Microsoft Flight Simulator i pewnie Forze Horizon 6 na premierę, czy muszę mieć Game Pass Ultimate czy wystarczy ten Premium? Granie w chmurze mnie nie interesuje tylko ściągnięcie gry bezpośrednio na konsole, widzę, że ten premium jest sporo tańszy, tam są gry pierwszego dnia na premierę?
MalinowyJogurt 2
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

CL500 pisze: 19 kwie 2026, 13:01 tam są gry pierwszego dnia na premierę?
Nie.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
Esdoer

Post autor: Esdoer »

Tu jak coś masz info jak taniej ogarnąć
https://tanigamepass.pl/#new-offers
Awatar użytkownika
Luxair

Post autor: Luxair »

oyama pisze: 18 kwie 2026, 17:36 za specjalnie nie przepadam za tym gatunkiem gier, ale patrzac na trailer przypomnialem sobie Cry of Fear i Phantasmagoria.
Bardziej chyba Kentucky Route Zero i Oxenfree z mocną inspiracją Firewatch.
oyama pisze: 18 kwie 2026, 17:36 Buduje klimat. Ja z polskich horrorow czekam na BLOK, wstepnie widzialem wersje demo i zapowiada sie dobrze. Inne polskie gry, na ktore sie czaje: Jaka Parowa, Wariacie?, Parcel Delivery Simulator, Auto Fuszerka, Majster Symulator, Liquor Store Simulator, Car Service Together i Sejm The Game.
Serio? To wszystko wygląda na jakiś low effort slop, coś jak planszówki z uniwersum Walaszka, boszszsz. No chyba że mają jakiś ciekawe pomysły i historie...?

Ja tam na polski Holstin czekam, bo widać napracowanko, lovecraftowski horror w Polsce 80/90, no i dziwne połączenie pixel artu z FPP (tylko w walce, na szczęście)

Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

Bylibyście w stanie polecić coś dla kobiety na Xbox S, co nie wymaga zręczności w obsłudze pada (słabo jej idzie poruszanie/bieganie gałką)? Tak, żeby jakkolwiek miała szanse pograć i się nie zniechęcić pierwszym levelem.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Awatar użytkownika
phobos
BOR PTKWO

Post autor: phobos »

możesz z nią pograć w rayman legends, to jest 2d i jak zginie to możesz sam ją podnieść
mój styl życia to piątkowo
twój styl życia to chujowo
:cool:
ffeee pisze: 12 sty 2023, 0:17szkoda, że przez internet nie można komuś zębów wybić :wall: :wall:
lygrys pisze:Nie prawactwo, wie że będzie dojechane za swoje poglądy.
Awatar użytkownika
oyama

Post autor: oyama »

Luxair pisze: 19 kwie 2026, 15:29 Serio? To wszystko wygląda na jakiś low effort slop, coś jak planszówki z uniwersum Walaszka, boszszsz. No chyba że mają jakiś ciekawe pomysły i historie...?
wiekszosc polskich symulatorow wyglada na tworzone z generatora gier symulacyjnych. Ale mimo to, zbieraja dobre recenzje - w sensie te, ktore juz wyszly na swiatlo dzienne i sa dostepne na Steam. Ja tez troche nostalgicznie na nie spogladam, bo przypominaja mi czasy gamingu w 00s, czy gier przegladarkowych w przypadku Sejm The Game. Ten Holstin tez wyglada interesujaco, podoba mi sie ta stylowka i audio. Dodalem do wishlisty.
scam_sakawa pisze: 19 kwie 2026, 17:02Bylibyście w stanie polecić coś dla kobiety na Xbox S, co nie wymaga zręczności w obsłudze pada (słabo jej idzie poruszanie/bieganie gałką)? Tak, żeby jakkolwiek miała szanse pograć i się nie zniechęcić pierwszym levelem.
Life is Strange, Tell Me Why, Stray i niech sie uczy sterowania galka, bo to jest kluczowe w wiekszosci gier na padzie. Najlepiej wepchnij ja na glebokie wody i wlacz Skate lub Human: Fall Flat, w takich grach najprosciej jest nauczyc sie operowania galka. Opus magnum to Fall Guys.
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
ODPOWIEDZ