Tau przeciętnie jak na niego
Tau/Medium
Re: Tau/Medium
Co za czasy, że zbuku wydaje się przy dzisiejszej chujowiźnie nie taki najgorszy
Po co on tyle kombinuje z formą 
- Bryx Fenrir
Bardzo dobre. Mało ostatnio tego Tau'a, ale jak już wychodzi to nie zawodzi, technicznie świetnie poskładany, tekstowo też wszystko na miejscu, mam nadzieję, że płyta jakaś pyknie niedługo
- MalkoNTENT
Wszystko fajnie brzmi, ale mając z tyłu głowy jak mu się odkleiło na punkcie wiary nie trafia to do mnie. Ciężko to wyjaśnić.
Malkontent to moje drugie imię odkąd dorosłem
"Seans Spirytystyczny" jego najlepszy materiał, tak od serca
Edzio stylowe korale ma chłop, ale co tu się stało z Tau? Jego najgorsza zwrotka jaką słyszałem w życiu, delete.
Właśnie. Nikt tego tutaj jeszcze nie wrzucał, więc formalnie w celach archiwalno-historycznych zapodam. Płyta BMC, która jakiś czas temu pojawiła się na martwym od kilku lat forum Bozon Records.
https://drive.google.com/drive/folders/ ... sp=sharing
To nie te czasy (feat. Tau)
Myślę, że Tau to największy zmarnowany talent w Polsce. Wiem, że dalej nagrywa jako Tau, ale tego typu treść niespecjalnie jest dla mnie atrakcyjna, delikatnie mówiąc. Nie wiem jaki był przed tą magiczną przemianą i nawróceniem jako człowiek, bo jako raper na pewno był wybitny. Natomiast teraz, dalej śledząc go na socialach, mogę stwierdzić, że typ jest przeokrutnie wkurwiający z tą pozą wiecznie zmęczonego ojca, wielce nawroconego pana, który będzie na każdego kto żyje inaczej patrzył z góry. Do tego to moralizatorstwo, czego diss na Taco był przykładem. Po prostu jedno wielkie 
DODA DZWOŃ PO TE KURWA TEKSTY
pusc sobie mordziu cyk, ale mi kawalek przypomniales.
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy