Zaczynamy siódmy sezon na nowym forum, jak co roku miło mi składać z tej okazji życzenia i gratulacje, bo mam w pamięci początkowe wróżby i szyderę, że projekt wywróci się po tygodniu/miesiącu/roku. Tym bardziej, że ten ostatni wyglądał bardzo mocno i mam wrażenie (poparte cyferkami), że HIP-HOPOWY rodowód forum trochę odżył przy niedawnych wydarzeniach na scenie.
GARŚĆ CIEKAWOSTEK:
W ciągu ostatniego roku napisaliśmy 184072 posty
Powstało 1130 nowych tematów
Pojawiło się ponad 600 nowych kont
Trzy konta zostały zbanowane z wpisanym powodem "PTKWO"
Zgłosiliście 464 posty kolegów
Najczęściej oznaczanym użytkownikiem* był @Bolo
Najwięcej postów w ciągu ostatniego roku napisali**:
Spoiler
Najczęstszymi frazami pod którymi nowi odwiedzający znajdowali nas w tym roku w Google*** były:
Spoiler
sandra bad girl
bad girl sandra
mobbyn
krętacz z ciechanowa
kretacz z ciechanowa mixtape
grande connection
sos ciuchy i borciuchy
rydawarrior
bambi cycki
kompromitacja cwela
lemik golemik
Tournament winner to znów Pan Mes
Sto lat!
*Wyłącznie "ręczne" oznaczenia, bez uwzględnienia wołania będąc cytowanym **Statystyki uwzględniają m.in. ukryte i usunięte posty, więc w niektórych przypadkach może się to nie pokrywać z "waszym" licznikiem ***Liczę nieoczywistości z pominięciem różnych form nazwy forum - "slizgawka" "forum ślizgawka" "tede slizgawka" itp.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Pierwszy! Moje ulubione miejsce w Internecie, dzięki wam już nie muszę wchodzić na jakieś zewnętrzne serwisy żeby wiedzieć co się dzieje na świecie. Kocham, pozdrawiam!
Dodano po 3 minutach 21 sekundach:
Jakoś nie chce mi się wierzyć że to ja byłem top 1 w osobach postulujących, to jakieś pomówienia są
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Wypijcie rana za forumek smacznej kawusi a Kadłuba niech wiadomo co dusi
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Jak sobie przypominam krucjatę ucieczkową ze starego forum to się uśmiech pojawia na mej twarzy. Wszystkiego najlepszego dla forumka. Nie zmieniajcie się