Zaczynamy siódmy sezon na nowym forum, jak co roku miło mi składać z tej okazji życzenia i gratulacje, bo mam w pamięci początkowe wróżby i szyderę, że projekt wywróci się po tygodniu/miesiącu/roku. Tym bardziej, że ten ostatni wyglądał bardzo mocno i mam wrażenie (poparte cyferkami), że HIP-HOPOWY rodowód forum trochę odżył przy niedawnych wydarzeniach na scenie.
GARŚĆ CIEKAWOSTEK:
W ciągu ostatniego roku napisaliśmy 184072 posty
Powstało 1130 nowych tematów
Pojawiło się ponad 600 nowych kont
Trzy konta zostały zbanowane z wpisanym powodem "PTKWO"
Zgłosiliście 464 posty kolegów
Najczęściej oznaczanym użytkownikiem* był @Bolo
Najwięcej postów w ciągu ostatniego roku napisali**:
Spoiler
Najczęstszymi frazami pod którymi nowi odwiedzający znajdowali nas w tym roku w Google*** były:
Spoiler
sandra bad girl
bad girl sandra
mobbyn
krętacz z ciechanowa
kretacz z ciechanowa mixtape
grande connection
sos ciuchy i borciuchy
rydawarrior
bambi cycki
kompromitacja cwela
lemik golemik
Tournament winner to znów Pan Mes
Sto lat!
*Wyłącznie "ręczne" oznaczenia, bez uwzględnienia wołania będąc cytowanym **Statystyki uwzględniają m.in. ukryte i usunięte posty, więc w niektórych przypadkach może się to nie pokrywać z "waszym" licznikiem ***Liczę nieoczywistości z pominięciem różnych form nazwy forum - "slizgawka" "forum ślizgawka" "tede slizgawka" itp.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Pierwszy! Moje ulubione miejsce w Internecie, dzięki wam już nie muszę wchodzić na jakieś zewnętrzne serwisy żeby wiedzieć co się dzieje na świecie. Kocham, pozdrawiam!
Dodano po 3 minutach 21 sekundach:
Jakoś nie chce mi się wierzyć że to ja byłem top 1 w osobach postulujących, to jakieś pomówienia są
Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv. FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
Wypijcie rana za forumek smacznej kawusi a Kadłuba niech wiadomo co dusi
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Jak sobie przypominam krucjatę ucieczkową ze starego forum to się uśmiech pojawia na mej twarzy. Wszystkiego najlepszego dla forumka. Nie zmieniajcie się
Jak suka klęczy, to nie trzymam się poręczy
Mój kutas nieporęczny jest bo wielki