Niepopularne/kontrowersyjne zdanie o polskim rapie
-
starydobryhiphop
Re: Niepopularne/kontrowersyjne zdanie o polskim rapie
Chociaż taki ze mnie hejter a pewnie całe przewinę z bani 
- gods bidness
- igorzastyy
Mam bekę z Grzesia i jemu podobnych. Cwaniactwo i oszczędzanie za wszelką cenę na największych pierdołach. A już szczytem jest szczycenie się tym, jaki jestem sprytny, bo oszukałem państwo, czy kogoś innego na 10 zł. Grzegorz współczuję i wiem, że już do końca życia nie jeździłeś na gapę.
-
starydobryhiphop
ale czy mi się wydaje, że historia się do końca nie klei, bo brak biletu to jeszcze nie podstawa, żeby nie mieć żadnego alibi - przecież był rano w podlubelskiej wsi itd. Z drugiej strony bilet też można by znaleźć na ulicy i bajerę kręcić ja nie byłem w WWA. Nie wiem tak gdybam, pamiętam, że swego czasu z ziomkami wydawało nam się to naciągane, że zaraz ten brak alibi to taki przypał. Plus od razu dawanie wiary babci z warzywniaka, no ale może nie znam życia
- igorzastyy
Jak po złapaniu miał bilet na ulicy znaleźć?
-
starydobryhiphop
OK faktycznie przegadałem temat z gemini i szukam dziury w całym
choć wciąż można zapytać o monitoring na stacji itd. itp. Ale faktycznie z drugiej strony taka konwencja, jak w filmie akcji trudno się sadzić, że kule mijają głownego bohatera. ale się zawziąłem na ten numer :P
rano byl w podlubelskiej wsi gdzie dzieci glaszcza krowki, ledwo postawil noge w warszawskim zepsuciu i natychmiast TO MIASTO go pozarlo zywcem
co tu rozkminiać czy się klei czy nie, sokoła chłopaki z wh cisnęli o zwrotki a on ehh kurwa nie chce mi się, o czym by tu, o wiem byłem wczoraj na symetrii to coś podobnego napiszę, o a słyszałem też o ziutku co siostrze amfetaminę do solniczki wsypał hehehe to też trochę zmienię i o tym wspomnę i cyk pora na csa i mamy kultowy numer
-
starydobryhiphop
pytanie jaki jest bilans gołębi w centrum
z tym kwasem to tam było że kwasa wrzucił i upiekł pizze, czy dorzucił kwasa po upieczeniu pizzy?
-
starydobryhiphop
no właśnie nie mogę wymyślić 
a jak wrzucisz kwasa do piekarnika to co sie stanie? (to jest nasaczony zwiazkiem chemicznym kartonik)
rozwiązanie zagadki, posłuchaj
myślisz że to już wtedy stefanek zrobił pranka siostrzyczce?Czak pisze: ↑16 kwie 2026, 13:10 co tu rozkminiać czy się klei czy nie, sokoła chłopaki z wh cisnęli o zwrotki a on ehh kurwa nie chce mi się, o czym by tu, o wiem byłem wczoraj na symetrii to coś podobnego napiszę, o a słyszałem też o ziutku co siostrze amfetaminę do solniczki wsypał hehehe to też trochę zmienię i o tym wspomnę i cyk pora na csa i mamy kultowy numer
dziwki basen i machanie kutasem
-
starydobryhiphop
Inne zdanie może nie niepopularne ale chyba niepowszechne to platońska wersja fokusa to na pijanych powietrzem, nawet bardziej niż na kinematografii. Chociaż może nieprzyjemnie tak sprowadzać karierę do jednego albumu