Niepopularne/kontrowersyjne zdanie o polskim rapie

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

starydobryhiphop

Re: Niepopularne/kontrowersyjne zdanie o polskim rapie

Post autor: starydobryhiphop »

Chociaż taki ze mnie hejter a pewnie całe przewinę z bani :rotfl:
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

baqlashan pisze: 15 kwie 2026, 15:09 z kolei mój ulubiony to wers poprzedzający

bez pewności, ale wymierzyła palcem
dziś była górą - w nierównej walce
W ogóle z całego kawałka w pierwszej kolejności bym odjebał tą starą kurwę Janinę. Tę.
Awatar użytkownika
igorzastyy

Post autor: igorzastyy »

Mam bekę z Grzesia i jemu podobnych. Cwaniactwo i oszczędzanie za wszelką cenę na największych pierdołach. A już szczytem jest szczycenie się tym, jaki jestem sprytny, bo oszukałem państwo, czy kogoś innego na 10 zł. Grzegorz współczuję i wiem, że już do końca życia nie jeździłeś na gapę.
starydobryhiphop

ale czy mi się wydaje, że historia się do końca nie klei, bo brak biletu to jeszcze nie podstawa, żeby nie mieć żadnego alibi - przecież był rano w podlubelskiej wsi itd. Z drugiej strony bilet też można by znaleźć na ulicy i bajerę kręcić ja nie byłem w WWA. Nie wiem tak gdybam, pamiętam, że swego czasu z ziomkami wydawało nam się to naciągane, że zaraz ten brak alibi to taki przypał. Plus od razu dawanie wiary babci z warzywniaka, no ale może nie znam życia
Awatar użytkownika
igorzastyy

Post autor: igorzastyy »

Jak po złapaniu miał bilet na ulicy znaleźć?
starydobryhiphop

OK faktycznie przegadałem temat z gemini i szukam dziury w całym :) choć wciąż można zapytać o monitoring na stacji itd. itp. Ale faktycznie z drugiej strony taka konwencja, jak w filmie akcji trudno się sadzić, że kule mijają głownego bohatera. ale się zawziąłem na ten numer :P
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

rano byl w podlubelskiej wsi gdzie dzieci glaszcza krowki, ledwo postawil noge w warszawskim zepsuciu i natychmiast TO MIASTO go pozarlo zywcem
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
Czak

Post autor: Czak »

co tu rozkminiać czy się klei czy nie, sokoła chłopaki z wh cisnęli o zwrotki a on ehh kurwa nie chce mi się, o czym by tu, o wiem byłem wczoraj na symetrii to coś podobnego napiszę, o a słyszałem też o ziutku co siostrze amfetaminę do solniczki wsypał hehehe to też trochę zmienię i o tym wspomnę i cyk pora na csa i mamy kultowy numer
starydobryhiphop

jajca pisze: 16 kwie 2026, 12:51 rano byl w podlubelskiej wsi gdzie dzieci glaszcza krowki, ledwo postawil noge w warszawskim zepsuciu i natychmiast TO MIASTO go pozarlo zywcem
pytanie jaki jest bilans gołębi w centrum

z tym kwasem to tam było że kwasa wrzucił i upiekł pizze, czy dorzucił kwasa po upieczeniu pizzy?
Awatar użytkownika
aplew

Post autor: aplew »

no pomysl
jotwupe pisze: 27 wrz 2025, 12:16 Niech kurwa usłyszę ksywę aplew gdzies na koncercie albo festiwalu to wjeżdżam bez gadki.
starydobryhiphop

no właśnie nie mogę wymyślić :(
Awatar użytkownika
aplew

Post autor: aplew »

a jak wrzucisz kwasa do piekarnika to co sie stanie? (to jest nasaczony zwiazkiem chemicznym kartonik)
jotwupe pisze: 27 wrz 2025, 12:16 Niech kurwa usłyszę ksywę aplew gdzies na koncercie albo festiwalu to wjeżdżam bez gadki.
2do5

Post autor: 2do5 »

rozwiązanie zagadki, posłuchaj
Awatar użytkownika
BublOner

Post autor: BublOner »

Czak pisze: 16 kwie 2026, 13:10 co tu rozkminiać czy się klei czy nie, sokoła chłopaki z wh cisnęli o zwrotki a on ehh kurwa nie chce mi się, o czym by tu, o wiem byłem wczoraj na symetrii to coś podobnego napiszę, o a słyszałem też o ziutku co siostrze amfetaminę do solniczki wsypał hehehe to też trochę zmienię i o tym wspomnę i cyk pora na csa i mamy kultowy numer
myślisz że to już wtedy stefanek zrobił pranka siostrzyczce?
dziwki basen i machanie kutasem
starydobryhiphop

Inne zdanie może nie niepopularne ale chyba niepowszechne to platońska wersja fokusa to na pijanych powietrzem, nawet bardziej niż na kinematografii. Chociaż może nieprzyjemnie tak sprowadzać karierę do jednego albumu
ODPOWIEDZ