Gothic [seria]

Dyskusje na temat ulubionych gier użytkowników. Planszówki? Playstation czy Xbox?

Moderator: con shonery

Awatar użytkownika
baqlashan

Re: Gothic [seria]

Post autor: baqlashan »

Jeszcze znając życie to pewnie w 30 klatkach i bez fanowskich bug fixow

Dodano po 3 godzinach 21 minutach 18 sekundach:
dobra, doczytałem. okazuje się, że te trylogie pod nazwa gothic classic zapowiedzieli na ten rok na obecna generacje konsol jak i poprzednia i fajnie, bo nadal nie przekonuje mnie do końca kupno ps5 a na ps4 ogrywam se tera wiele klasyczkow. mają być różne usprawnienia, nowy interfejs itp. data jeszcze nieznana. na ten moment jedyne czego sie obawiam to to, że w przypadku 2 części nie będzie można odhaczyć jebanej nocy kruka i trzeba będzie grać w pakiecie z tym tropikalnym obrzydlistwem dla gimbusow, bleh.
no i żeby kwestii odległości rysowania nie przedobrzyli jak w remasterze san andreas na premiere, bueheh. no i żeby był polski dubbing, kuźwa.

to jednak 3 obawy, ale i tak jest podjarka bo to seria życia. beskitu stary koń a nadal mi sie to gowno nie znudziło i musze do tego wracac minimum raz do roku jak do jebanego dnia świra :bag:
vampmoney pisze: 04 lis 2020, 14:44 ja strasznie lubię duże miasta pod warunkiem że są brzydkie
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
Awatar użytkownika
mieszko

Post autor: mieszko »

dodam, ze jeszcze jest port na switcha, gdyby kogos ominela ta informacja. ponoc fajna sprawa
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Post autor: Haczapurjan »

^Grałem na Switcha świeżo na premierę (zanim go opierdoliłem z grami) i był spoko, aczkolwiek w G1 był gówniany headlock i nie dało się przełączać między napastnikami. W G2 to naprawili. Pewnie w G1 już też, bo te porty wyszły już prawie 3 lata temu
Awatar użytkownika
baqlashan

No i na tym swiczu dało się zagrać w 2 bez nocy kruka? I czy był pl dubbing?
vampmoney pisze: 04 lis 2020, 14:44 ja strasznie lubię duże miasta pod warunkiem że są brzydkie
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
Awatar użytkownika
Haczapurjan

baqlashan pisze: 10 kwie 2026, 20:32 No i na tym swiczu dało się zagrać w 2 bez nocy kruka?
Niestety nie.
baqlashan pisze: 10 kwie 2026, 20:32 I czy był pl dubbing?
Tak
Awatar użytkownika
mas

Post autor: mas »

ale ten remake crapem zaciąga, totalnie tego nie widzę
CobraBOY pisze: 25 wrz 2025, 17:43 to juz wolę polecieć na ręcznym albo zaczepić jakąś bezdomną czy emerytkę
Awatar użytkownika
baqlashan

Haczapurjan pisze: 10 kwie 2026, 20:40 Niestety nie.
to hujnia, nie kupuje
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Awatar użytkownika
Haczapurjan

:lol:
genocidegeneral

Post autor: genocidegeneral »

https://gothic.org.pl/news/gothic-2-rem ... -dostepny/

Dodano po 7 minutach 28 sekundach:
nie instalujcie tego
Awatar użytkownika
Parlae

Post autor: Parlae »

:bowdown:
https://www.last.fm/user/Parlae

I got a ray gun in my hand
Pow, pow, pow, pow, pow, pow
genocidegeneral

hahahahah o kurwa XD ja niemiecki to tak średnio, ale dzięki mocy śniącego odebrałem jego wypowiedź jako "das war sehr schnell, aber CO TU SIĘ KURWA ODPIERDALA"
Awatar użytkownika
Haczapurjan

genocidegeneral pisze: 38 min temu hahahahah o kurwa XD ja niemiecki to tak średnio, ale dzięki mocy śniącego odebrałem jego wypowiedź jako "das war sehr schnell, aber CO TU SIĘ KURWA ODPIERDALA"
Ponoć SI jest tam całkiem skopana. Możesz latać z wyciągniętą bronią po obozie i każdy ma wyjebane, możesz wejść do cudzej chaty i coś zapierdolić i wszystko jest git. Jak Cię jakiś jaszczur goni czy inny ścierwojad, to NPCs mają wyjebane i nie reagują, a i wilk jak złapie na Ciebie aggro, to też ma w pompie, że bliżej niego jest np. Diego, tylko leci za Tobą na koniec mapy :)

Jedyne możliwe copium jest takie, że to jest jakiś stary build, który dostali do ogrania, ale na tym etapie (niecały miesiąc przed premierą), to już jest w chuj cope.
genocidegeneral

no ten typ wciągnął jaszczura za sobą do SO i sobie biegał po zewnętrznym pierścieniu z nim, a wszyscy npce mieli wyjebane XDD
ODPOWIEDZ