Gothic [seria]

Dyskusje na temat ulubionych gier użytkowników. Planszówki? Playstation czy Xbox?

Moderator: con shonery

Awatar użytkownika
baqlashan

Re: Gothic [seria]

Post autor: baqlashan »

Jeszcze znając życie to pewnie w 30 klatkach i bez fanowskich bug fixow

Dodano po 3 godzinach 21 minutach 18 sekundach:
dobra, doczytałem. okazuje się, że te trylogie pod nazwa gothic classic zapowiedzieli na ten rok na obecna generacje konsol jak i poprzednia i fajnie, bo nadal nie przekonuje mnie do końca kupno ps5 a na ps4 ogrywam se tera wiele klasyczkow. mają być różne usprawnienia, nowy interfejs itp. data jeszcze nieznana. na ten moment jedyne czego sie obawiam to to, że w przypadku 2 części nie będzie można odhaczyć jebanej nocy kruka i trzeba będzie grać w pakiecie z tym tropikalnym obrzydlistwem dla gimbusow, bleh.
no i żeby kwestii odległości rysowania nie przedobrzyli jak w remasterze san andreas na premiere, bueheh. no i żeby był polski dubbing, kuźwa.

to jednak 3 obawy, ale i tak jest podjarka bo to seria życia. beskitu stary koń a nadal mi sie to gowno nie znudziło i musze do tego wracac minimum raz do roku jak do jebanego dnia świra :bag:
Haczapurjan pisze: Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
Awatar użytkownika
mieszko

Post autor: mieszko »

dodam, ze jeszcze jest port na switcha, gdyby kogos ominela ta informacja. ponoc fajna sprawa
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Post autor: Haczapurjan »

^Grałem na Switcha świeżo na premierę (zanim go opierdoliłem z grami) i był spoko, aczkolwiek w G1 był gówniany headlock i nie dało się przełączać między napastnikami. W G2 to naprawili. Pewnie w G1 już też, bo te porty wyszły już prawie 3 lata temu
Awatar użytkownika
baqlashan

No i na tym swiczu dało się zagrać w 2 bez nocy kruka? I czy był pl dubbing?
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Post autor: Haczapurjan »

baqlashan pisze: 10 kwie 2026, 20:32 No i na tym swiczu dało się zagrać w 2 bez nocy kruka?
Niestety nie.
baqlashan pisze: 10 kwie 2026, 20:32 I czy był pl dubbing?
Tak
Awatar użytkownika
mas

Post autor: mas »

ale ten remake crapem zaciąga, totalnie tego nie widzę
CobraBOY pisze: 25 wrz 2025, 17:43 to juz wolę polecieć na ręcznym albo zaczepić jakąś bezdomną czy emerytkę
Awatar użytkownika
baqlashan

Haczapurjan pisze: 10 kwie 2026, 20:40 Niestety nie.
to hujnia, nie kupuje
ODPOWIEDZ