[beef] Oki vs Kinny Zimmer
Re: [beef] Oki vs Kinny Zimmer
igorzasty wlasnie chyba oddal glos na okiego w ankiecie, co by to tak przykro nie wygladalo w wynikach
- igorzastyy
Co się pieski Zimmera rzuciły do nogawki, bo śmiałem mieć inne zdanie niż oni w ocenie beefu
Z powrotem do budy, albo do jakiejś nory różowe nosorożce
. Chłop co wyrywkami cytatów rzuca. Wytłumaczyłem potem dlaczego dałem zwycięstwo ostatecznie Zimmerowi. Dlatego, że Oki nic nie zrobił na Popkillerach, dwa posty o tym dałem, a ten cymbał wrzuca, że jestem trollem i zmieniam zdanie.
Do budy pieski, ostatni post ode mnie macie. Na łańcuchu Zimmera siedzicie i pan wam kości z obiadu rzuca.
Do budy pieski, ostatni post ode mnie macie. Na łańcuchu Zimmera siedzicie i pan wam kości z obiadu rzuca.
chuja nie ostatni post, sprowokuje Cię z 18 multikont to szczekniesz nie raz
po za tym ze oki to wiadomo kto bylo wiadomo od akcji z dissowaniem bylej
po za tym ze oki to wiadomo kto bylo wiadomo od akcji z dissowaniem bylej
-
forcerfromdesert
Dobra już się skompromitowałeś tym wyzywaniem od cweli, hipokryto. Cel osiągnięty - odsiewamy stąd takie jednostki bez kręgosłupa moralnego jak tyigorzastyy pisze: ↑10 kwie 2026, 15:00 Co się pieski Zimmera rzuciły do nogawki, bo śmiałem mieć inne zdanie niż oni w ocenie beefuZ powrotem do budy, albo do jakiejś nory różowe nosorożce
. Chłop co wyrywkami cytatów rzuca. Wytłumaczyłem potem dlaczego dałem zwycięstwo ostatecznie Zimmerowi. Dlatego, że Oki nic nie zrobił na Popkillerach, dwa posty o tym dałem, a ten cymbał wrzuca, że jestem trollem i zmieniam zdanie.
A jakie zdanie na temat Oki vs Zimmer mordo?
śmigam na desce, ktoś mnie obserwuje
poznaję te mundury, wiem co to za chuje
poznaję te mundury, wiem co to za chuje
Rapera (xdd) Oki może uratować tylko stejtment Bambi że Kinny ją co prawda ruchał, ale przed związkiem i tylko 10 sekund jak Błoński Fagate, a z Okim to kilka rund całą noc, tak to widzę
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
- manymanecki
ten beef sie na tym kończy tak na dobrą sprawę, cisza ze strony bambi też dużo mówi
huja warty ten beef, poklocily sie dziewuszki o czejn i nieslubna corke baby co ja ruchal rychu peja
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
- Moltisanti
Pełna dominacja kiniego, brakło tylko żeby po popkillerach zgolił okiemu kolce i odszedł za rękę z bambi w stronę zachodzącego słońca
swn namierz tych dwuch gagatków co popsuli perfekcyjną ankiete
myślicie że jeszcze Wielki Kinny Zimmer odpowie czy nie ma po co?
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
kurwa 17 stron
Na bezrybiu...
Chyba że Oki zrobiłby to co on i nagrał diss po dissie że niby wiecie pierwszy to był tak na szybko freestyle, a teraz PRAWDZIWA ODPOWIEDŹ, mowę wstępną już ma :
Jest na wygranej pozycji więc może nie odpowiadać, a ryzyko że przeszarżuje nagrywając jakiś syf wciąż istnieje, chuj go wie
Chyba że Oki zrobiłby to co on i nagrał diss po dissie że niby wiecie pierwszy to był tak na szybko freestyle, a teraz PRAWDZIWA ODPOWIEDŹ, mowę wstępną już ma :
Ekskluzywnie dla was
To jest właśnie ta właściwa odpowiedź
Ktoś próbował zbootlegować moją rozgrzewkę (Co?!)
Mój trening
Ale nie, to jest właśnie to, jest xx kwietnia
A ja odpowiadam tak
- Karko_Nape
upokorzenie po tym jak oki się odgrażał, i zapraszał na popkillery jest nie do przebicia. Robienie czegokolwiek więcej to odgrzewanie kotleta, a nawet jest szansa że managment pozwoli bambi odpowiedzieć na zaczepki, i jak padną jakieś pociski na temat długości chuja/stosunku to harcerz jest na przegranej pozycji. Chyba lepiej zostawić.
- Moltisanti
Harcerz to kinny mordo