[beef] Oki vs Kinny Zimmer
Re: [beef] Oki vs Kinny Zimmer
igorzasty wlasnie chyba oddal glos na okiego w ankiecie, co by to tak przykro nie wygladalo w wynikach
- igorzastyy
Co się pieski Zimmera rzuciły do nogawki, bo śmiałem mieć inne zdanie niż oni w ocenie beefu
Z powrotem do budy, albo do jakiejś nory różowe nosorożce
. Chłop co wyrywkami cytatów rzuca. Wytłumaczyłem potem dlaczego dałem zwycięstwo ostatecznie Zimmerowi. Dlatego, że Oki nic nie zrobił na Popkillerach, dwa posty o tym dałem, a ten cymbał wrzuca, że jestem trollem i zmieniam zdanie.
Do budy pieski, ostatni post ode mnie macie. Na łańcuchu Zimmera siedzicie i pan wam kości z obiadu rzuca.
Do budy pieski, ostatni post ode mnie macie. Na łańcuchu Zimmera siedzicie i pan wam kości z obiadu rzuca.
chuja nie ostatni post, sprowokuje Cię z 18 multikont to szczekniesz nie raz
po za tym ze oki to wiadomo kto bylo wiadomo od akcji z dissowaniem bylej
po za tym ze oki to wiadomo kto bylo wiadomo od akcji z dissowaniem bylej
-
forcerfromdesert
Dobra już się skompromitowałeś tym wyzywaniem od cweli, hipokryto. Cel osiągnięty - odsiewamy stąd takie jednostki bez kręgosłupa moralnego jak tyigorzastyy pisze: ↑10 kwie 2026, 15:00 Co się pieski Zimmera rzuciły do nogawki, bo śmiałem mieć inne zdanie niż oni w ocenie beefuZ powrotem do budy, albo do jakiejś nory różowe nosorożce
. Chłop co wyrywkami cytatów rzuca. Wytłumaczyłem potem dlaczego dałem zwycięstwo ostatecznie Zimmerowi. Dlatego, że Oki nic nie zrobił na Popkillerach, dwa posty o tym dałem, a ten cymbał wrzuca, że jestem trollem i zmieniam zdanie.
A jakie zdanie na temat Oki vs Zimmer mordo?
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Rapera (xdd) Oki może uratować tylko stejtment Bambi że Kinny ją co prawda ruchał, ale przed związkiem i tylko 10 sekund jak Błoński Fagate, a z Okim to kilka rund całą noc, tak to widzę
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
- manymanecki
ten beef sie na tym kończy tak na dobrą sprawę, cisza ze strony bambi też dużo mówi
huja warty ten beef, poklocily sie dziewuszki o czejn i nieslubna corke baby co ja ruchal rychu peja
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
- Moltisanti
Pełna dominacja kiniego, brakło tylko żeby po popkillerach zgolił okiemu kolce i odszedł za rękę z bambi w stronę zachodzącego słońca
swn namierz tych dwuch gagatków co popsuli perfekcyjną ankiete
myślicie że jeszcze Wielki Kinny Zimmer odpowie czy nie ma po co?
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
kurwa 17 stron
Na bezrybiu...
Chyba że Oki zrobiłby to co on i nagrał diss po dissie że niby wiecie pierwszy to był tak na szybko freestyle, a teraz PRAWDZIWA ODPOWIEDŹ, mowę wstępną już ma :
Jest na wygranej pozycji więc może nie odpowiadać, a ryzyko że przeszarżuje nagrywając jakiś syf wciąż istnieje, chuj go wie
Chyba że Oki zrobiłby to co on i nagrał diss po dissie że niby wiecie pierwszy to był tak na szybko freestyle, a teraz PRAWDZIWA ODPOWIEDŹ, mowę wstępną już ma :
Ekskluzywnie dla was
To jest właśnie ta właściwa odpowiedź
Ktoś próbował zbootlegować moją rozgrzewkę (Co?!)
Mój trening
Ale nie, to jest właśnie to, jest xx kwietnia
A ja odpowiadam tak
- Karko_Nape
upokorzenie po tym jak oki się odgrażał, i zapraszał na popkillery jest nie do przebicia. Robienie czegokolwiek więcej to odgrzewanie kotleta, a nawet jest szansa że managment pozwoli bambi odpowiedzieć na zaczepki, i jak padną jakieś pociski na temat długości chuja/stosunku to harcerz jest na przegranej pozycji. Chyba lepiej zostawić.
- Moltisanti
Harcerz to kinny mordo