AKTORSKIE GOATY - czyli, kto ma najlepszą filmografię
Moderator: gogi
AKTORSKIE GOATY - czyli, kto ma najlepszą filmografię
Ostatnio naszła mnie taka właśnie rozkmina, nie na temat ulubionego aktora/aktorki (choć w przypadku kobiety mi się to pokrywa) ale tego o najciekawszym skillu i umiejętności kreowania zupełnie odmiennych osób.
W przypadku mężczyzn wahałem się między trzema panami - Dafoe, Bale byli rozważani, ale jednak to co odpierdalał aktorsko Daniel Day Lewis to jest jakaś aberracja, nie mówię tylko o przejebanie dobrej Mojej Lewej Stopie, ale koleś potrafił zagrać praktycznie wszystko, szczęki z podłogi zbierałem nie raz, szkoda że skończył karierę. Wybitna postać. powinien mieć przynajmniej jednego Oskara więcej.
Natomiast u kobiet nie miałem większych wątpliwości, ale odpowiedź może się wam wydać nieoczywista - otóż jest to... Emma Stone. To co odpierdala ta laska, mimo tego że ma lekką wadę wymowy, chrypkę, nieoczywistą urodę - to jest coś niesamowitego. Spotkanie tego pierdolonego Greka, Lathimosa sprawiło że stworzyła chyba najbardziej dopracowaną rolę kobiecą ever - Poor Things, w Rodzajach Życzliwości, Faworycie, czy w końcu Bugonii też stworzyła coś wielkiego, w serialach też wymiata, no co to jest za baba to nie mam pytań, do tego wydaje się być przejebanie sympatyczna. Na marginesie, z perspektywy czasu doceniam też jej role w Easy A, czy Zombielandzie. Ikona, Streep jej może nogi czyścić.
W przypadku mężczyzn wahałem się między trzema panami - Dafoe, Bale byli rozważani, ale jednak to co odpierdalał aktorsko Daniel Day Lewis to jest jakaś aberracja, nie mówię tylko o przejebanie dobrej Mojej Lewej Stopie, ale koleś potrafił zagrać praktycznie wszystko, szczęki z podłogi zbierałem nie raz, szkoda że skończył karierę. Wybitna postać. powinien mieć przynajmniej jednego Oskara więcej.
Natomiast u kobiet nie miałem większych wątpliwości, ale odpowiedź może się wam wydać nieoczywista - otóż jest to... Emma Stone. To co odpierdala ta laska, mimo tego że ma lekką wadę wymowy, chrypkę, nieoczywistą urodę - to jest coś niesamowitego. Spotkanie tego pierdolonego Greka, Lathimosa sprawiło że stworzyła chyba najbardziej dopracowaną rolę kobiecą ever - Poor Things, w Rodzajach Życzliwości, Faworycie, czy w końcu Bugonii też stworzyła coś wielkiego, w serialach też wymiata, no co to jest za baba to nie mam pytań, do tego wydaje się być przejebanie sympatyczna. Na marginesie, z perspektywy czasu doceniam też jej role w Easy A, czy Zombielandzie. Ikona, Streep jej może nogi czyścić.
Re: AKTORSKIE GOATY - czyli, kto ma najlepszą filmografię
gary oldman
cate blanchett
cate blanchett
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Oczywiście TOM CRUISE
Reszta jest przynajmniej poziom niżej
Reszta jest przynajmniej poziom niżej
cezary pazura
marek perepeczko
sławomir sulej
marek perepeczko
sławomir sulej
oczywiście ten goacik

#freefromage
- Haczapurjan
Jack Nicholson wpierdala wszystkich dupskiem
Janusz Gajos mój pierdolony GOAT, nie ma filmu w którym by źle zagrał 
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
Clint Eastwood
Bartosz Walaszek
Bartosz Walaszek
Więckiewicz
Konrad
Samuel L Jackson
Pesci
Konrad
Samuel L Jackson
Pesci
i could never be a thug they dont dress this well
prawda. kondrat w sumie także
Christopher Lloyd. Ikoniczna rola nie tylko Doca Browna, ale też Drew Blanc w Toonstrucku. Jak dla mnie swoją grą aktortską ratował takie gnioty jak Suburban Commando albo The Pagemaster.
Pacino i de Niro mieli w swoich karierach absolutne role wszechczasów, ale przez te szroty w których grali na starość jakość straciłem do nich część szacunku... taki np. DiCaprio czy nawet Nicholson chyba tak nisko nie upadli żeby grać w komedyjkach typu Adam Sandler?
Stupid poor people, stupid poor people
I've got more money than you
They can't even afford food!
Ałć, nie znałem
Raczej nie będę się łudził że to Sandler z Uncut Gems albo Punch-drunk love...?
Raczej nie będę się łudził że to Sandler z Uncut Gems albo Punch-drunk love...?
Bracia Mroczek
Za pisanie takich rzeczy na Facebooku - wykasujesz to, przeprosisz.
Druga sprawa - JWP od dzisiaj nie gra w Warszawie koncertów
ZAKAZ
Druga sprawa - JWP od dzisiaj nie gra w Warszawie koncertów
ZAKAZ
Philip Seymour Hoffman RIP
Danie Day Lewis
John Cazale RIP (tylko 5 filmów, wszystkie oskarowe)
Danie Day Lewis
John Cazale RIP (tylko 5 filmów, wszystkie oskarowe)