AKTORSKIE GOATY - czyli, kto ma najlepszą filmografię
Moderator: gogi
AKTORSKIE GOATY - czyli, kto ma najlepszą filmografię
Ostatnio naszła mnie taka właśnie rozkmina, nie na temat ulubionego aktora/aktorki (choć w przypadku kobiety mi się to pokrywa) ale tego o najciekawszym skillu i umiejętności kreowania zupełnie odmiennych osób.
W przypadku mężczyzn wahałem się między trzema panami - Dafoe, Bale byli rozważani, ale jednak to co odpierdalał aktorsko Daniel Day Lewis to jest jakaś aberracja, nie mówię tylko o przejebanie dobrej Mojej Lewej Stopie, ale koleś potrafił zagrać praktycznie wszystko, szczęki z podłogi zbierałem nie raz, szkoda że skończył karierę. Wybitna postać. powinien mieć przynajmniej jednego Oskara więcej.
Natomiast u kobiet nie miałem większych wątpliwości, ale odpowiedź może się wam wydać nieoczywista - otóż jest to... Emma Stone. To co odpierdala ta laska, mimo tego że ma lekką wadę wymowy, chrypkę, nieoczywistą urodę - to jest coś niesamowitego. Spotkanie tego pierdolonego Greka, Lathimosa sprawiło że stworzyła chyba najbardziej dopracowaną rolę kobiecą ever - Poor Things, w Rodzajach Życzliwości, Faworycie, czy w końcu Bugonii też stworzyła coś wielkiego, w serialach też wymiata, no co to jest za baba to nie mam pytań, do tego wydaje się być przejebanie sympatyczna. Na marginesie, z perspektywy czasu doceniam też jej role w Easy A, czy Zombielandzie. Ikona, Streep jej może nogi czyścić.
W przypadku mężczyzn wahałem się między trzema panami - Dafoe, Bale byli rozważani, ale jednak to co odpierdalał aktorsko Daniel Day Lewis to jest jakaś aberracja, nie mówię tylko o przejebanie dobrej Mojej Lewej Stopie, ale koleś potrafił zagrać praktycznie wszystko, szczęki z podłogi zbierałem nie raz, szkoda że skończył karierę. Wybitna postać. powinien mieć przynajmniej jednego Oskara więcej.
Natomiast u kobiet nie miałem większych wątpliwości, ale odpowiedź może się wam wydać nieoczywista - otóż jest to... Emma Stone. To co odpierdala ta laska, mimo tego że ma lekką wadę wymowy, chrypkę, nieoczywistą urodę - to jest coś niesamowitego. Spotkanie tego pierdolonego Greka, Lathimosa sprawiło że stworzyła chyba najbardziej dopracowaną rolę kobiecą ever - Poor Things, w Rodzajach Życzliwości, Faworycie, czy w końcu Bugonii też stworzyła coś wielkiego, w serialach też wymiata, no co to jest za baba to nie mam pytań, do tego wydaje się być przejebanie sympatyczna. Na marginesie, z perspektywy czasu doceniam też jej role w Easy A, czy Zombielandzie. Ikona, Streep jej może nogi czyścić.
Re: AKTORSKIE GOATY - czyli, kto ma najlepszą filmografię
gary oldman
cate blanchett
cate blanchett
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Oczywiście TOM CRUISE
Reszta jest przynajmniej poziom niżej
Reszta jest przynajmniej poziom niżej
steven seagal
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
cezary pazura
marek perepeczko
sławomir sulej
marek perepeczko
sławomir sulej
MÓJ TEMACIK! -> viewtopic.php?t=10448
MEMPHIS VS HEWRA/MOBBYN
-> https://www.youtube.com/watch?v=LnZIq8WoO64
oczywiście ten goacik

T: No witam pana Penera serdecznie!
P: No witam mojego ulubionego rozjebuska!
#freefromage
P: No witam mojego ulubionego rozjebuska!
#freefromage
- Haczapurjan
Jack Nicholson wpierdala wszystkich dupskiem
Janusz Gajos mój pierdolony GOAT, nie ma filmu w którym by źle zagrał 
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Clint Eastwood
Bartosz Walaszek
Bartosz Walaszek
Więckiewicz
Konrad
Samuel L Jackson
Pesci
Konrad
Samuel L Jackson
Pesci
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
prawda. kondrat w sumie także
MÓJ TEMACIK! -> viewtopic.php?t=10448
MEMPHIS VS HEWRA/MOBBYN
-> https://www.youtube.com/watch?v=LnZIq8WoO64
Christopher Lloyd. Ikoniczna rola nie tylko Doca Browna, ale też Drew Blanc w Toonstrucku. Jak dla mnie swoją grą aktortską ratował takie gnioty jak Suburban Commando albo The Pagemaster.