[beef] Oki vs Kinny Zimmer

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Kto wygrywa?

Oki
2
2%
Kinny Zimmer
74
60%
Hip-hop przegrywa
48
39%

Liczba głosów: 124

Awatar użytkownika
gonny_trebor
Moderator

Re: [beef] Oki vs Kinny Zimmer

Post autor: gonny_trebor »

jaki after wszyscy odłożyli krzesła nogami do góry na stołach i wyszli bo PLAYOVER AGENCY MATEUSZ NATALI z siedzibą w Warszawie (03-937) przy ul. Zwycięzców 45 m.9, NIP: 1132743773, REGON: 368156837 zarezerwowała salę na 3 godziny tylko
ŚLIZGAWKA BEAT BATTLE #108 - Sampel

Niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo - pożywieniem :exclaim:

>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
Awatar użytkownika
rozklad_gaussa

Post autor: rozklad_gaussa »

oki obsrany zabral balbine i spierdolili z eventu, nie ma ich na afterze, a cimehman sie bawi w najlepsze
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
Awatar użytkownika
igorzastyy

Post autor: igorzastyy »

Czekam na oficjalne doniesienia dotyczące tego, czy między panami doszło do fizycznego starcia i czy Oki wypłacił listwę. Jeśli nie, to zmieniam głos w ankiecie z Okiego na Zimmera, bo jebał obecną Okiego i przyszedł na Popkillery nie dostając w ryj.

Muzyka schodzi na drugi plan. Rychu Peja mnie nauczył na Czarnym Wrześniu w utworze „Dissulfiran”, że hip-hop to nie zawsze pokojowe załatwienie sprawy, bo musze pamiętać co robił Jay w „Street is watching”.
AideN

Post autor: AideN »

Do pełnej kompromitacji Jeżyka brakuje tylko statementu Waldiego, że nikt nie bedzie mu stawiał ultimatum i jak chce to moze wypierdalać z Rap Stacji :lol:
Awatar użytkownika
igorzastyy

Oki jak nie zajebałeś listy Zimmerowi, to właśnie tracisz jedynego obrońcę na forum Ślizgawka. Więc wracaj na backstage i czyń powinność.
Awatar użytkownika
manymanecki

Post autor: manymanecki »

AideN pisze: 10 kwie 2026, 0:09 Do pełnej kompromitacji Jeżyka brakuje tylko statementu Waldiego, że nikt nie bedzie mu stawiał ultimatum i jak chce to moze wypierdalać z Rap Stacji
:bowdown: :bowdown: :bowdown:
Awatar użytkownika
KILLIE

Post autor: KILLIE »

gang cimmera zajedzie crossami i opierdoli okiego maszynka na 3mm
Awatar użytkownika
Mietek

Post autor: Mietek »

igorzastyy pisze: 09 kwie 2026, 15:13
forcerfromdesert pisze: 09 kwie 2026, 14:49 do igorzastego cwela czy jak on tam
:wall: to ty bronisz bambi, spermiarzu i jeszcze śni ci się oki. Ja ci radzę usunąć konto natychmiast
Za cwela kończymy dyskusję, więc co byś nie odpisał i tak nie odpowiem. Idź do lekarza, bo masz omamy wzrokowe. Wejdź w temat "Najbardziej ruchable raperka", gdzie kilkukrotnie podważałem urodę Bambi. To jest głupota co ty piszesz i wystarczy wejść w ten temat, żeby to sprawdzić. Bambi nie jest nawet w top 5 najładniejszych raperek dla mnie cymbałku brzęczący, więc o czym ty gadasz brzeszczocie stępiony?

Śni mi się Oki? To tobie się śni, że mi się śni idioto wszeteczny. Czy ty baranie wolnossący sądzisz, że twoje porady chociaż w ułamku procenta mnie interesują? Zostaję, ale dyskusji między nami nie będzie, bo taplał się ze świnią w błocie nie będę. Nara.
To nie ja waliłem konia do Bambi, no mówię ci, źle spojrzałeś, ktoś inny musiał na pewno walić.
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Nawet jeśli, to nie wstyd
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
Awatar użytkownika
Popi

Post autor: Popi »

gonny_trebor pisze: 09 kwie 2026, 23:11 to prawda jest jakieś zdjęcie
Spoiler
Obrazek
Spoiler
Obrazek
Popi.jaku
Awatar użytkownika
igorzastyy

Mietek pisze: 10 kwie 2026, 3:43
igorzastyy pisze: 09 kwie 2026, 15:13
forcerfromdesert pisze: 09 kwie 2026, 14:49 do igorzastego cwela czy jak on tam
:wall: to ty bronisz bambi, spermiarzu i jeszcze śni ci się oki. Ja ci radzę usunąć konto natychmiast
Za cwela kończymy dyskusję, więc co byś nie odpisał i tak nie odpowiem. Idź do lekarza, bo masz omamy wzrokowe. Wejdź w temat "Najbardziej ruchable raperka", gdzie kilkukrotnie podważałem urodę Bambi. To jest głupota co ty piszesz i wystarczy wejść w ten temat, żeby to sprawdzić. Bambi nie jest nawet w top 5 najładniejszych raperek dla mnie cymbałku brzęczący, więc o czym ty gadasz brzeszczocie stępiony?

Śni mi się Oki? To tobie się śni, że mi się śni idioto wszeteczny. Czy ty baranie wolnossący sądzisz, że twoje porady chociaż w ułamku procenta mnie interesują? Zostaję, ale dyskusji między nami nie będzie, bo taplał się ze świnią w błocie nie będę. Nara.
To nie ja waliłem konia do Bambi, no mówię ci, źle spojrzałeś, ktoś inny musiał na pewno walić.
Mietek, to że jak Ciebie oczerniają to nic z tym nie robisz, to już Twoja sprawa. Wybieram opcję odpierania absurdalnych zarzutów i wyjaśniania ich.
Awatar użytkownika
ffeee

Post autor: ffeee »

No kompromitacja cwela, inaczej tego nazwać nie można, mimo całej sympatii do okiego
Awatar użytkownika
2rzyn

Post autor: 2rzyn »

zuperhero pisze: 07 kwie 2026, 22:34
horrypaz pisze: 07 kwie 2026, 18:46 pojedynek dwoch cweli

jeden wyglada jakby go na obozie harcerskim gwalcili, drugi jakby go bambi straponem zapinala (i rapują tak samo)
wazny beef
2rzyn pliz wyluzuj
Dobra przelogowalem ale podtrzymuje powyzsze slowa
Jose pisze: 08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Awatar użytkownika
cloud
chmura

Post autor: cloud »

faktycznie Oki dostał w łeb, czy nadziałem się na jakieś masowe prowo?
lygrys pisze: 22 sty 2024, 9:47 Wszystkim fanom zimy życzę by zamarzli na śmierć.
Awatar użytkownika
99mayday

Post autor: 99mayday »

Kinny złomowanie mocne - trzeba przyznać, że pod tą fasadą różowego chłopca kryje się dobry wariat i każdy kolejny odsłuch drugiego dissu wchodzi coraz lepiej

obaj mają o jeden chromosom za dużo, ale dodatkowy Zimmera w tym wypadku dominacja genetyczna
twoja familia to typy poznane wczoraj
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
DeDoK

Post autor: DeDoK »

kompromitacja oki, normalnie sobie jeszcze raz diss na story kinny udostepnia a listwa nie zostala wyplacona, czyli koniec beefu??
Awatar użytkownika
Krynew

Post autor: Krynew »

Widocznie managerowie nie rozpisali jeżykowi wytycznych co ma zrobić jak kinny się zjawi, pewnie spali...
Kocham, pozdrawiam
Awatar użytkownika
JVCORE

Post autor: JVCORE »

I wyszedł cały oki, co z tych przyspieszeń i agresywnej nawijki, jak nie potrafi lirycznie wpierdolić użytkownikowi kini zimer na różowym crossie
#freefromage

GVMBLER
Awatar użytkownika
igorzastyy

Zatem Oki ma oficjalnie zero głosów. Od cweli mi jechali za poparcie w beefie dla Okiego, a ten lamus nie dowiózł i mnie zawiódł. Ten lubiński jeżyk to zwykła podróba Roberta Jeża, który chyba miał dobry sezon w Zagłębiu. Zimmer różowa landrynko zwracam honor, ale weź się wkurw trochę bardziej następnym razem jak dissujesz.
DeDoK

Post autor: DeDoK »

to dobrze sie dobraliscie tede, oki, igorzasty - trzech cweli plyte mozecie nagrac
ODPOWIEDZ