[beef] Oki vs Kinny Zimmer
- gonny_trebor
- Moderator
Re: [beef] Oki vs Kinny Zimmer
jaki after wszyscy odłożyli krzesła nogami do góry na stołach i wyszli bo PLAYOVER AGENCY MATEUSZ NATALI z siedzibą w Warszawie (03-937) przy ul. Zwycięzców 45 m.9, NIP: 1132743773, REGON: 368156837 zarezerwowała salę na 3 godziny tylko
ŚLIZGAWKA BEAT BATTLE #108 - Sampel
Niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo - pożywieniem
>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
Niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo - pożywieniem
>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
- rozklad_gaussa
oki obsrany zabral balbine i spierdolili z eventu, nie ma ich na afterze, a cimehman sie bawi w najlepsze
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
- igorzastyy
Czekam na oficjalne doniesienia dotyczące tego, czy między panami doszło do fizycznego starcia i czy Oki wypłacił listwę. Jeśli nie, to zmieniam głos w ankiecie z Okiego na Zimmera, bo jebał obecną Okiego i przyszedł na Popkillery nie dostając w ryj.
Muzyka schodzi na drugi plan. Rychu Peja mnie nauczył na Czarnym Wrześniu w utworze „Dissulfiran”, że hip-hop to nie zawsze pokojowe załatwienie sprawy, bo musze pamiętać co robił Jay w „Street is watching”.
Muzyka schodzi na drugi plan. Rychu Peja mnie nauczył na Czarnym Wrześniu w utworze „Dissulfiran”, że hip-hop to nie zawsze pokojowe załatwienie sprawy, bo musze pamiętać co robił Jay w „Street is watching”.
Do pełnej kompromitacji Jeżyka brakuje tylko statementu Waldiego, że nikt nie bedzie mu stawiał ultimatum i jak chce to moze wypierdalać z Rap Stacji 
- igorzastyy
Oki jak nie zajebałeś listy Zimmerowi, to właśnie tracisz jedynego obrońcę na forum Ślizgawka. Więc wracaj na backstage i czyń powinność.
- manymanecki
gang cimmera zajedzie crossami i opierdoli okiego maszynka na 3mm
To nie ja waliłem konia do Bambi, no mówię ci, źle spojrzałeś, ktoś inny musiał na pewno walić.igorzastyy pisze: ↑09 kwie 2026, 15:13Za cwela kończymy dyskusję, więc co byś nie odpisał i tak nie odpowiem. Idź do lekarza, bo masz omamy wzrokowe. Wejdź w temat "Najbardziej ruchable raperka", gdzie kilkukrotnie podważałem urodę Bambi. To jest głupota co ty piszesz i wystarczy wejść w ten temat, żeby to sprawdzić. Bambi nie jest nawet w top 5 najładniejszych raperek dla mnie cymbałku brzęczący, więc o czym ty gadasz brzeszczocie stępiony?forcerfromdesert pisze: ↑09 kwie 2026, 14:49 do igorzastego cwela czy jak on tam
to ty bronisz bambi, spermiarzu i jeszcze śni ci się oki. Ja ci radzę usunąć konto natychmiast
Śni mi się Oki? To tobie się śni, że mi się śni idioto wszeteczny. Czy ty baranie wolnossący sądzisz, że twoje porady chociaż w ułamku procenta mnie interesują? Zostaję, ale dyskusji między nami nie będzie, bo taplał się ze świnią w błocie nie będę. Nara.
Nawet jeśli, to nie wstyd
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
- igorzastyy
Mietek, to że jak Ciebie oczerniają to nic z tym nie robisz, to już Twoja sprawa. Wybieram opcję odpierania absurdalnych zarzutów i wyjaśniania ich.Mietek pisze: ↑10 kwie 2026, 3:43To nie ja waliłem konia do Bambi, no mówię ci, źle spojrzałeś, ktoś inny musiał na pewno walić.igorzastyy pisze: ↑09 kwie 2026, 15:13Za cwela kończymy dyskusję, więc co byś nie odpisał i tak nie odpowiem. Idź do lekarza, bo masz omamy wzrokowe. Wejdź w temat "Najbardziej ruchable raperka", gdzie kilkukrotnie podważałem urodę Bambi. To jest głupota co ty piszesz i wystarczy wejść w ten temat, żeby to sprawdzić. Bambi nie jest nawet w top 5 najładniejszych raperek dla mnie cymbałku brzęczący, więc o czym ty gadasz brzeszczocie stępiony?forcerfromdesert pisze: ↑09 kwie 2026, 14:49 do igorzastego cwela czy jak on tam
to ty bronisz bambi, spermiarzu i jeszcze śni ci się oki. Ja ci radzę usunąć konto natychmiast
Śni mi się Oki? To tobie się śni, że mi się śni idioto wszeteczny. Czy ty baranie wolnossący sądzisz, że twoje porady chociaż w ułamku procenta mnie interesują? Zostaję, ale dyskusji między nami nie będzie, bo taplał się ze świnią w błocie nie będę. Nara.
No kompromitacja cwela, inaczej tego nazwać nie można, mimo całej sympatii do okiego
Dobra przelogowalem ale podtrzymuje powyzsze slowa
Kinny złomowanie mocne - trzeba przyznać, że pod tą fasadą różowego chłopca kryje się dobry wariat i każdy kolejny odsłuch drugiego dissu wchodzi coraz lepiej
obaj mają o jeden chromosom za dużo, ale dodatkowy Zimmera w tym wypadku dominacja genetyczna
obaj mają o jeden chromosom za dużo, ale dodatkowy Zimmera w tym wypadku dominacja genetyczna
twoja familia to typy poznane wczoraj
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
kompromitacja oki, normalnie sobie jeszcze raz diss na story kinny udostepnia a listwa nie zostala wyplacona, czyli koniec beefu??
Widocznie managerowie nie rozpisali jeżykowi wytycznych co ma zrobić jak kinny się zjawi, pewnie spali...
Kocham, pozdrawiam
I wyszedł cały oki, co z tych przyspieszeń i agresywnej nawijki, jak nie potrafi lirycznie wpierdolić użytkownikowi kini zimer na różowym crossie
#freefromage
GVMBLER
GVMBLER
- igorzastyy
Zatem Oki ma oficjalnie zero głosów. Od cweli mi jechali za poparcie w beefie dla Okiego, a ten lamus nie dowiózł i mnie zawiódł. Ten lubiński jeżyk to zwykła podróba Roberta Jeża, który chyba miał dobry sezon w Zagłębiu. Zimmer różowa landrynko zwracam honor, ale weź się wkurw trochę bardziej następnym razem jak dissujesz.
to dobrze sie dobraliscie tede, oki, igorzasty - trzech cweli plyte mozecie nagrac