Kaz Bałagane
-
georgefloyd
Re: Kaz Bałagane
To może niech znowu opanuje technikę robienia słuchalnych piosenek. Czemu jakoś na pierwszych dwóch mainstreamowych płytach mógł sprawić by ta muzyka miała oddech? Technika to nie napierdalanie sylab do odciny i pokazywanie kto jest szybszy bo nie na tym rap polega.
-
bobermann3000
tak to prawda że słoniowi brakuje swingu
Niech już wypuszcza ten zajebisty numer. Bo ostatnie dwa to kiszka.
If the streets were a coin won't be head or tails
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
Ciekawe jak ten snap wyglądał. Może ktoś tutaj go widział?KazBalagane pisze: Wyjeb mnie wariacie, znowu wyczytał z ruchów jej ciała
Po strzałach zamówili szamę i robili snapy
Pierwszy plan: ona, kołdra, duże wydziarane łapy
W domu siedzi były znowu płacze, nie ma zmiłuj
Co się stanie, kiedy wreszcie na My Story to zobaczy
Ciekawe jaki tam wjechał słoik i na jakiej skrajnie otwartej przesłonie to krojono, bo żeby wykręcić papierową głębię ostrości w ciemnym pokoju, gdzie jedynym luksusem jest żar z dżosza i blask ekranu, musiał tam krzyczeć jakiś bezlitosny lens f/1.2, który bezczelnie odcina ten intymny narko-miłosny mikrokosmos od reszty zabetonowanej i kurewskiej rzeczywistości.
Ciekawe czy wjechał tam shutter dragging bez żadnych hamulców w tym słabo oświetlonym anturażu, bo w takich stanach transgresji czas przestaje przecież biec liniowo, a rozciągnięte smugi światła na matrycy to jedyny sposób, żeby oddać ten narkotyczny przelot, w którym sekundy topią się jak kryształ.
Siedzę se na ławce w Amsterdamie, podchodzą czarnuchy
Palą ze mną blunta, padają jak muchy
Jamajka, Trinidad i Tobago, Brazylia
Co tak zapierdala, to na pewno nie bazylia
Palą ze mną blunta, padają jak muchy
Jamajka, Trinidad i Tobago, Brazylia
Co tak zapierdala, to na pewno nie bazylia
-
MetinowyGosu
Ale ten baz kałagane ma chujowe flow w tym kawałku, bez jaj 
Dodano po 6 minutach 38 sekundach:
Dodano po 6 minutach 38 sekundach:
a kogo kurwa obchodzi to ten czesiek nawija o jakichś kurwa zmyślonych randkach z tindera fikcyjnyc postaci? Przecież ten tekst i historyjka jest tak gówniana, że wwo "miłość sprzedawana pieniądz kochany" przy tym moznaby nominować do nagrody literackiej nike.Tarzan420 pisze: ↑02 kwie 2026, 14:18
Ciekawe jak ten snap wyglądał. Może ktoś tutaj go widział?KazBalagane pisze: Wyjeb mnie wariacie, znowu wyczytał z ruchów jej ciała
Po strzałach zamówili szamę i robili snapy
Pierwszy plan: ona, kołdra, duże wydziarane łapy
W domu siedzi były znowu płacze, nie ma zmiłuj
Co się stanie, kiedy wreszcie na My Story to zobaczy
Ciekawe jaki tam wjechał słoik i na jakiej skrajnie otwartej przesłonie to krojono, bo żeby wykręcić papierową głębię ostrości w ciemnym pokoju, gdzie jedynym luksusem jest żar z dżosza i blask ekranu, musiał tam krzyczeć jakiś bezlitosny lens f/1.2, który bezczelnie odcina ten intymny narko-miłosny mikrokosmos od reszty zabetonowanej i kurewskiej rzeczywistości.
Ciekawe czy wjechał tam shutter dragging bez żadnych hamulców w tym słabo oświetlonym anturażu, bo w takich stanach transgresji czas przestaje przecież biec liniowo, a rozciągnięte smugi światła na matrycy to jedyny sposób, żeby oddać ten narkotyczny przelot, w którym sekundy topią się jak kryształ.
Ja widziałem, słoik pękł niestety
I rot in this dread, my only world's the one in my head
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead
Jak koza w tłuszcz obrośnie zechce wilkiem posmakować
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead
Jak koza w tłuszcz obrośnie zechce wilkiem posmakować
Tak widział go jej były co potem najebany w nocy dzwoni przypadkiem do mnie (wtedy pomylił numer, bo miał dzwonić do swojego ziomka, a zadzwonił do mnie jakimś cudem typa nie znałem nawet irl) i pierdolił tak o swojej byłej i było tak jak kaz nawijał na tym tracku
𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪
-
MetinowyGosu