Reprezentacja Polski [banda chuja]

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Kto zwycięży?

Pan Lewandowski
55
44%
Trener Probierz
11
9%
hip hop
59
47%

Liczba głosów: 125

2do5

Re: Reprezentacja Polski [banda chuja]

Post autor: 2do5 »

mam nadzieję, że źle się zestarzeje, ale
Spoiler
ŚWIDERSKIM ICH
Dodano po 1 minucie 16 sekundach:
ps wiśniewski lepszy w widzewie, niż go malują, na nich!
Awatar użytkownika
bcn

Post autor: bcn »

Haczapurjan pisze: 31 mar 2026, 16:02 @bronek kurwa po miniaturce zawsze mi się wydaje, że masz Bartka Kurka na avatarze xD
dla mnie to sokol
lygrys pisze: 30 sty 2024, 14:01 Dzisiaj biję psa penisem po czole
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Post autor: Haczapurjan »

XD
elaborat

Post autor: elaborat »

Wiśniewski :(
Awatar użytkownika
igorzastyy

Post autor: igorzastyy »

Wiśniewski nie wydygał z Holandią, dzisiaj też da radę. Wierzę
2do5

Post autor: 2do5 »

wiśnia bakajoko wbije śmiertelnego chuja w serce wszystkim tym, kórzy twierdzą, że w ekstraklasie go kręcą lol, nie ma takiego zjawiska, to tylko mistyfikacja spowodowana pozycją widzewa

Dodano po 5 minutach 2 sekundach:
pewnie źle się zestarzeje, ale ja tam obecnie jego zastępstwo za kędziore traktuję jako całkiem logiczne posunięcie, skoro już koniecznie musimy forsować grę na trójkę środkowych
Awatar użytkownika
FLoo

Post autor: FLoo »

Ten Wiśniewski :dunno:
Awatar użytkownika
sztyc

Post autor: sztyc »

@@Parlae no co ja mam do powiedzenia, piłka reprezentacyjna odróżnia chłopców od mężczyzn, klubowa is a product designed for children, jak już dorośniesz i widzisz, że kluby piłkarskie zostały korporacjami i właściwie nierealne jest w nim wejście na zabetonowany od lat top i masz w sobie choć trochę ducha anarchii to podświadomie zwracasz się ku ostatnim bastionom romantyzmu jak kampania ajaxu w lidze mistrzów 2018/19 oraz futbol reprezentacyjny i wkurwia cię, ze nawet tam powstały już kadry przypominające kluby i praktycznie w całości stworzone przez generycznych murzynów jak szwajcaria i francja przez co te drużyny straciły swoją tkankę narodową, czy to przypadek, że niemcy zaczęli huja reprezentacyjnie grać jak zaczęli przypominać rb lipsk tracąc swoje immanentne cechy jak te z wyruchanego powiedzonka gary linekera, ale za daleko się zapędziłem, po prostu robisz się coraz bardziej konserwatywny i zaczynają ci odpowiadać emocje na prostym poziomie identyfkacyjnym, a co mnie kurwa obchodzą mecze jakichś panów bebe z ligi angielskiej nawet jeżeli obiektywnie poziom startowy piłki klubowej jest najlepszy kiedykolwiek jeśli przypomina mi to zapierdalanie na taśmie i nie ma postaci stereotypowych jak gruby rozgrywający, który kręci się w kółko, ale ma zawsze to jedno zajebiste podanie prostopadłe na sam na sam w meczu, ostry jak żyleta przecinak z dziwną fryzurą, który mógłby się sparować z gwiazdami kina akcji lat 80, typ, który wchodzi tylko po to, żeby zapierdolić rogala w okno z wolnego, typ z afryki, który znany jest z tego, że zapierdoli osiem salt po strzeleniu gola i setki innych, mundial mi tego wszystkiego dostarcza, futbol klubowy zabiera takie postacie i każdy staje się podobny do siebie, a ja to pierdolę
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Awatar użytkownika
gambler

Post autor: gambler »

hahah ja nie wiem kurwa, mam jakieś niezmącone poczucie że będzie dobrze :lol:

Mecz w Sztokholmie i profil elangi, gyokersa pod wesołość naszej obrony to oczywiście duże znaki na nie, ale my się staliśmy ekspertami w przepychaniu chujem tych awansów na turnieje.
A to karne w Cardiff, a to mecz symbol ostatnich lat tej kadry ze Szwedami - krychowiak sprytnie się podstawił pod faul, zielinski wykorzystał wielbłąd obrońcy, po czym intelgentnie zarżnęliśmy mecz grając na czas, co chwilę przerwyajac faulami, zwalniając tempo gry itd, i na koniec huraoptymizm. Chuja graliśmy w sumie, ale dowieźliśmy cel, bazując bardziej na jakości bramkarza i doświadczeniu pojedynczych zawodników, niż ogólnie pozytywnej grze i pomyśle.

kadra Urbana pokazywała ZALĄŻKI fajnych akcji i pomysłu w ofensywie, dzisiaj może nam pasować granie z kontry przy powrocie Zalewskiego i Oskim z ławki.
Dacie radę chłopaki, nawet jesli mundiale mnie nie grzeją jak kiedyś, nawet jeżeli znowu będzie klasyczny turniejowy paździerz i międzynarodowy wstyd, to zawsze lepiej tam byc, tym bardziej kosztem jakichś pierdolonych Szwedów.
yer a wizard, Harry
Awatar użytkownika
kid

Post autor: kid »

szwecja 2-0 jak nie 3. chetnie sie okaze falszywym prorokiem ale czuta jest wlasnie taka
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

psom odjebało na wejściu
Śnieg Garbatym Nosom
Awatar użytkownika
Clay

Post autor: Clay »

Pozostał smutek
Awatar użytkownika
aleksy

Post autor: aleksy »

banda chuja

chociaż ładnie grali, ale co nam kurwa po ładnym graniu
na ślizgawce cisnę beczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
Awatar użytkownika
FLoo

Post autor: FLoo »

Dramat widzowie
Awatar użytkownika
Clay

Post autor: Clay »

W takich momentach żałuję że się tak wczuwam w tą jebaną piłkę reprezentacyjną, tyle wkurwienia i tak mało fajnych chwil na przestrzeni lat

jebać
elaborat

Post autor: elaborat »

aleksy pisze: 31 mar 2026, 22:44 banda chuja

chociaż ładnie grali, ale co nam kurwa po ładnym graniu
wolę takie porażki niż padolono grane za michniewicza
Awatar użytkownika
camzat

Post autor: camzat »

Żeby sędzia śmaciarz skonał na trypla
Awatar użytkownika
zlewam

Post autor: zlewam »

pytanie na przyszlosc to jak pomiescic zalewskiego i pietuszewskiego na boisku, bo w tej formacji razem nie moga grac
Awatar użytkownika
igorzastyy

Post autor: igorzastyy »

Kulesza poinformował, że Urban zostaje. Props
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

Co my takie slabe xg mielismy nizsze niz zalosni szwedowie? Czy halucynuje flashscore
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
ODPOWIEDZ