zaczelo sie od jej jakiejś książki chyba gdzie główna zła postać okazała się na końcu transem
no a potem doszły wpisy na twitterze i wypowiedzi że nie powinni korzystać z damskich toalet i takie tam nudne rzeczy
Moderatorzy: gogi, con shonery
odswiezony LOTR to nie wiem, bo nie do konca moje uniwersum i nigdy nie zostalem ultrasem, ale HP uwielbiaja ludzie w kazdym wieku. Jak kiedys uwazalem, ze zimowy okres kojarzy mi sie w mediach glownie z uniwersum Kevina, tak teraz z czystym przekonaniem mowie, ze zima to doskonaly czas na przygodny romans z Hogwartem. I wiesz, rzeczywiscie wiara to oglada w TV lub na VOD. Popatrz tez na sukces komercyjny Hogwarts Legacy. Umowmy sie - gra nie jest jakas wybitna, ale mimo wszystko do grudnia 2025 sprzedala sie w 40mln. W tym 12mln w pierwszych dwoch tygodniach od premiery w 2023 roku. To sa duze liczby, a najwazniejsze w tym jest to, ze nie stoi za nimi wspomniana wybitnosc gry, tylko miedzy innymi uniwersum w jakim sie znajduje. Wiesz, to po prostu nostalgiczne doswiadczenie i chec ponownego eksplorowania Hogwartu, tym razem z perspektywy gracza. Serial tez bedzie nostalgicznym doswiadczeniem, a nostalgia sprzedaje miliony. I ja mysle, ze serial w uniwersum HP takze odniesie ogromny sukces, pompujac wyniki sprzedazowe VOD. Niezaleznie od tego, czy bedzie on dedykowany dla transseksualnych istot, profesor Snape bedzie czarnoskory i inne takie.
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer