Chada
Re: Chada
Wszystkiego najlepszego tam na górze Synu Bogdana
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
w szczycie popularności razem ze steprecords byli chyba najbliżej wykreowania polskiego 50 centa, bo chada miał wszystko od street creditu przez stylówke po teksty i był taki czas, że chada na feacie przewijał sie dosłownie wszędzie i był może nawet najpopularniejszym polskim raperem w czym pomagała jego uniwersalność bo potrafił nagrać czy to anthem dla matki czy to bragga, jednym słowem step trząsł wtedy sceną i nie wiem czy był wcześniej albo potem w Polsce taki wpływowy label hmm może przez chwile SB mafia?
oczywiście szkoda tych przypałów pod koniec życia i pamiętam że jak był w szpitalu to wiele osób w komentarzach gadało że miał problemy z głową..nie dowiemy sie już jaka była prawda, spoczywaj w spokoju tomek.
oczywiście szkoda tych przypałów pod koniec życia i pamiętam że jak był w szpitalu to wiele osób w komentarzach gadało że miał problemy z głową..nie dowiemy sie już jaka była prawda, spoczywaj w spokoju tomek.
- przedszkolanek
-
masz_szluge_
szpadyzor od dge i w sumie cale pdg dobrze latalo w okolicach 2009-2012
quequality się nie zgodze, bo jak wspomniałeś jedna gwiazda ciągnęła całą resztęprzedszkolanek pisze: ↑24 sie 2025, 19:34quequality 2017, głównie robota egzotyki
asfalt 2016/17, ostr, taco, otso
i sbm 2016/17-21/22
asfalt przez lata był kojarzony jak wyżej jako label ostrego, ale potem faktycznie się rozwinęli więc przykład może być, chociaż trochę krótko w porównaniu do stepu
sbm może być chociaż za bardzo ich nie śledziłem to wiem że notowali fenomenalne wyświetlenia
na ósmą rocznicę jeden z dziesiątek z chadą
MÓJ TEMACIK! -> viewtopic.php?t=10448
MEMPHIS VS HEWRA/MOBBYN
-> https://www.youtube.com/watch?v=LnZIq8WoO64
Jeden z niewielu prawdziwych OG w polskim rapie, doceniłem zdecydowanie za późno niż powinienem, dobry kryminalny rap. Ciekawe jak dzisiaj wyglądałaby jego muzyka
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
- igorzastyy
Brakuje Chady na scenie. Za wcześnie odszedł...
-
WesolyJozek