najbardziej ruchable raperka
- igorzastyy
Re: najbardziej ruchable raperka
To zdjęcie jest argumentem na niekorzyść Ryfy Ri
To jest w facetach dobre ze maja swoją czapkę i huj, powiedzenie ze każda potwora znajdzie swego amatora nie wzięło się z dupy. Chciałbym zobaczyć analogiczny wątek w którym kilka typiar argumentowałoby o tym ze łysonżi jest bardziej ruchable niż quebo bueheheh
Bambi wygrała ankietę bo ma najwięcej pieniędzy
- igorzastyy
Pamiętam, że kiedyś była fama puszczona, że Rena to lesbijka. Nie wiem na ile była to prawdziwa informacja, ale coś takiego latało w przestrzeni internetowej.
Nie tylko chłopaki lubią łykać klajster
śmigam na desce, ktoś mnie obserwuje
poznaję te mundury, wiem co to za chuje
poznaję te mundury, wiem co to za chuje
dla mnie to jest nieodłączne, typiara to nie fleshlight który bierzesz z szuflady i robisz swoje, a ruchanie to nie sam moment penetracji, tylko wszystko bezpośrednio przed i po. jak odrzuca mnie brak charyzmy i uroku, jak typiara jest tępa i wkurwiająca, to nie jest dla mnie atrakcyjna jako całość, choćby i wyglądała jak sydney sweeney.

Ototo
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
No doobra, też to mam w prawdziwym życiu, ale tematy takie jak ten powinno się traktować jak chłopa co nagrywa w galerii handlowej filmiki gdzie ludzie wybierają czy wolą to czy to
Jak zaczepi cię taki i zapyta czy wolałbyś mieszkać w Los Angeles czy Tokyo, to mówisz yyy niech będzie XYZ, po co robić tam wywód że biorąc pod uwagę słabnącą walutę Japonii i alarmujące problemy gospodarcze w porównaniu do historycznego boomu rozwojowego z lat 80 i 90 musiałbyś się zastanowić jak wygląda obecnie rynek pracy w sektorze finansów i konsultingu, ale z drugiej strony w Los Angeles postępuje problem bezdomności i cen wynajmu w zachodnich dzielnicach spowodowany przez demokratów którzy począwszy od 2011...
Chłop który to prowadzi najpóźniej w połowie trzeciego zdania przerwałby NO DOBRA WYBIERZ PO PROSTU LOS ANGELES CZY TOKYO JA PIERDOLE xd
Jak zaczepi cię taki i zapyta czy wolałbyś mieszkać w Los Angeles czy Tokyo, to mówisz yyy niech będzie XYZ, po co robić tam wywód że biorąc pod uwagę słabnącą walutę Japonii i alarmujące problemy gospodarcze w porównaniu do historycznego boomu rozwojowego z lat 80 i 90 musiałbyś się zastanowić jak wygląda obecnie rynek pracy w sektorze finansów i konsultingu, ale z drugiej strony w Los Angeles postępuje problem bezdomności i cen wynajmu w zachodnich dzielnicach spowodowany przez demokratów którzy począwszy od 2011...
Chłop który to prowadzi najpóźniej w połowie trzeciego zdania przerwałby NO DOBRA WYBIERZ PO PROSTU LOS ANGELES CZY TOKYO JA PIERDOLE xd
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Wyobrażam sobie jak obok losowego slizgera siada Sydney Sweeney leci z nim w slimaka i wsadza mu rękę w gacie, a on mówi nie no eee ja tak nie umiem, może najpierw się poznajmy, zabierz mnie na kolację albo do kina i potem zobaczymy
Eldoka pozdrawia wszystkich pis jol
Hej, gdzie z tymi łapami ladacznico
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Won dziwko jestem żonaty
Trochę dolina niesamowitości z twarzy tyle filtru nasrane
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE