najbardziej ruchable raperka
- igorzastyy
Re: najbardziej ruchable raperka
To zdjęcie jest argumentem na niekorzyść Ryfy Ri
To jest w facetach dobre ze maja swoją czapkę i huj, powiedzenie ze każda potwora znajdzie swego amatora nie wzięło się z dupy. Chciałbym zobaczyć analogiczny wątek w którym kilka typiar argumentowałoby o tym ze łysonżi jest bardziej ruchable niż quebo bueheheh
- igorzastyy
Pamiętam, że kiedyś była fama puszczona, że Rena to lesbijka. Nie wiem na ile była to prawdziwa informacja, ale coś takiego latało w przestrzeni internetowej.
Nie tylko chłopaki lubią łykać klajster
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
dla mnie to jest nieodłączne, typiara to nie fleshlight który bierzesz z szuflady i robisz swoje, a ruchanie to nie sam moment penetracji, tylko wszystko bezpośrednio przed i po. jak odrzuca mnie brak charyzmy i uroku, jak typiara jest tępa i wkurwiająca, to nie jest dla mnie atrakcyjna jako całość, choćby i wyglądała jak sydney sweeney.

Ototo
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
No doobra, też to mam w prawdziwym życiu, ale tematy takie jak ten powinno się traktować jak chłopa co nagrywa w galerii handlowej filmiki gdzie ludzie wybierają czy wolą to czy to
Jak zaczepi cię taki i zapyta czy wolałbyś mieszkać w Los Angeles czy Tokyo, to mówisz yyy niech będzie XYZ, po co robić tam wywód że biorąc pod uwagę słabnącą walutę Japonii i alarmujące problemy gospodarcze w porównaniu do historycznego boomu rozwojowego z lat 80 i 90 musiałbyś się zastanowić jak wygląda obecnie rynek pracy w sektorze finansów i konsultingu, ale z drugiej strony w Los Angeles postępuje problem bezdomności i cen wynajmu w zachodnich dzielnicach spowodowany przez demokratów którzy począwszy od 2011...
Chłop który to prowadzi najpóźniej w połowie trzeciego zdania przerwałby NO DOBRA WYBIERZ PO PROSTU LOS ANGELES CZY TOKYO JA PIERDOLE xd
Jak zaczepi cię taki i zapyta czy wolałbyś mieszkać w Los Angeles czy Tokyo, to mówisz yyy niech będzie XYZ, po co robić tam wywód że biorąc pod uwagę słabnącą walutę Japonii i alarmujące problemy gospodarcze w porównaniu do historycznego boomu rozwojowego z lat 80 i 90 musiałbyś się zastanowić jak wygląda obecnie rynek pracy w sektorze finansów i konsultingu, ale z drugiej strony w Los Angeles postępuje problem bezdomności i cen wynajmu w zachodnich dzielnicach spowodowany przez demokratów którzy począwszy od 2011...
Chłop który to prowadzi najpóźniej w połowie trzeciego zdania przerwałby NO DOBRA WYBIERZ PO PROSTU LOS ANGELES CZY TOKYO JA PIERDOLE xd
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Wyobrażam sobie jak obok losowego slizgera siada Sydney Sweeney leci z nim w slimaka i wsadza mu rękę w gacie, a on mówi nie no eee ja tak nie umiem, może najpierw się poznajmy, zabierz mnie na kolację albo do kina i potem zobaczymy
Eldoka pozdrawia wszystkich pis jol
Hej, gdzie z tymi łapami ladacznico
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Trochę dolina niesamowitości z twarzy tyle filtru nasrane
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY