AdMa

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
dr zjeb

Re: AdMa

Post autor: dr zjeb »

Rubaszna ciotka > Bejby Vi, Bambiszony i Fagaty z poprawczaka
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Awatar użytkownika
wryyyyn

Post autor: wryyyyn »

jajca pisze: 26 lut 2026, 21:33 "Raz za chuda, raz za gruba"? Xd niby kiedy za chuda?
no właśnie nigdy, a o co chodzi?
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

SWN pisze: 26 lut 2026, 23:27 Akcja z koszulkami od ciotki klotki trochę jak
Spoiler
Obrazek
Dodano po 5 minutach 24 sekundach:
No ale pisałem już chyba, że lepiej żeby robiła taki content i felietony lifestylowe dla 32 letnich krejzolek, niż dalej tryhardowała "rubaszną raperkę" xd
[media]https://www.reddit.com/media?url=https% ... 38c500978b[/media]
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Awatar użytkownika
aleksy

Post autor: aleksy »

wryyyyn pisze: 27 lut 2026, 10:49
jajca pisze: 26 lut 2026, 21:33 "Raz za chuda, raz za gruba"? Xd niby kiedy za chuda?
no właśnie nigdy, a o co chodzi?
Ogólnie nie wydaję mi się, żeby kobiety zbyt często słyszały, że są "za chude". Takie AdMy czasem przedstawiają rzeczywistość, jakby wymagania świata wobec kobiet były absurdalnie wysokie, nie do końca zrozumiałe i pozbawione sensu. A tak naprawdę to mężczyźni wcale nie są tacy wybredni i łatwo wpasować się w ich gusta, żeby być co najmniej na poziomie "spoko".
słyszałem wiele głosów, śmiech i płacz
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
Awatar użytkownika
azar

Post autor: azar »

dr zjeb pisze: 27 lut 2026, 8:11 Rubaszna ciotka > Bejby Vi, Bambiszony i Fagaty z poprawczaka
Posting adekwatny do nicku :)
Eldoka pozdrawia wszystkich pis jol
Awatar użytkownika
oKulTywowany

Post autor: oKulTywowany »

Zajebiście silny dystans

Dobra Adma pokaż cycki
This page is no longer available.
Awatar użytkownika
igorzastyy

Post autor: igorzastyy »

Panowie proszę się nie śmiać z Admy. Jeśli członkowie rodziny narzekają na twój wygląd, a ty nie wyglądasz jak modelka z anoreksją, albo osoba ze znaczną nadwagą, tylko jak seksowna raperka Adma to znaczy, że z tymi członkami rodziny coś jest nie tak. Teraz przy rodzinnym obiedzie będą się czepiać wulgarnego napisu na koszulce, zamiast tuszy. Jest w tym jakiś plan.
Awatar użytkownika
1909

Post autor: 1909 »

@Burak masz może teledysk Admy - Czarownica? Nastoletniego mnie złapała z zaskoku, flow i teledyskiem, ale z biegiem czasu myślę, że to jakieś false memory :(
to kurwa forum rap, nie wizaż
WesolyJozek

Post autor: WesolyJozek »

To obstawiamy za ile miesiecy bedzie wrzucała codziennie foty z silki bo jej się wlaczy gym arc?

Trendy u niej wjezdzaja z mocnym opoznieniem
dogbert pisze: 06 lut 2026, 20:48 Kultura żydowska, dagestańska, czeczeńska i polsko-prawilno-uliczna, jako ostoja klasycystycznego homo-erotyzmu - analiza dzieł wybranych.
Awatar użytkownika
emcess

Post autor: emcess »

odkryje hyrox i będzie sportowcem
lygrys pisze: 02 lip 2023, 20:03 Myślisz kurwo, że jesteś zabawny
Awatar użytkownika
azar

Post autor: azar »

Nowa hot focia u cioci na profilu 😍 wrzuciłbym ale nie umiem :( polecam pierwszy komentarz
Eldoka pozdrawia wszystkich pis jol
Awatar użytkownika
igorzastyy

Teraz chłopcy widząc dziewczynę, która zakupiła tę koszulkę i pojawi się w niej na mieście, będą mogli podejść i zagadać dziarskim "Hej, mogę zostać twoją bestią?" Dziewczyna się zdziwi, nie zrozumie o co chodzi, chłopak wytłumaczy, że przecież na koszulce ma napis o tym, ona powie "ano tak" i od słowa do słowa staną zaraz na ślubnym kobiercu. Tak będzie, na bank.
Awatar użytkownika
fromage

Post autor: fromage »

Ja pierdole co za gówno
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
Awatar użytkownika
dr zjeb

igorzastyy pisze: 02 mar 2026, 2:56 Teraz chłopcy widząc dziewczynę, która zakupiła tę koszulkę i pojawi się w niej na mieście, będą mogli podejść i zagadać dziarskim "Hej, mogę zostać twoją bestią?" Dziewczyna się zdziwi, nie zrozumie o co chodzi, chłopak wytłumaczy, że przecież na koszulce ma napis o tym, ona powie "ano tak" i od słowa do słowa staną zaraz na ślubnym kobiercu. Tak będzie, na bank.
To w bajce.
W realu: Dobry Chłopiec TM najpierw potajemnie sprawdzi co to za bluzka, z czego cytat, obkuje się z dyskografii i gdy już się wreszcie po czasie zbierze na odwagę - zagada jakimś cytatem i wtedy zamiast filmowego love story nastąpi bolesny reality check i wdepnięcie w niezręczną sytuację, bo panna tak sobie kupiła o, bo fajne.
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Awatar użytkownika
igorzastyy

Czyli obydwaj przedstawiliśmy schemat zagadywania do dziewczyn. Ty - introwertyka, ja - ekstrawertyka, tylko Twój finał historii bardziej życiowy. A biorąc pod uwagę marność tej koszulki, to nie ma pewności czy ta dama, o której piszemy w ogóle nabyła bluzkę. Oby ktoś nabył, bo Adma coś tam rapować potrafi i niech ma na te dodatkowe kalorie, których nie liczy.
Awatar użytkownika
dr zjeb

Najbardziej życiowy finał to chyba jednak ten, w którym tacie Admy robi się przykro że koszulki nie idą, i potajemnie skupuje cały drop przez podstawione słupy.
Awatar użytkownika
igorzastyy

Tata Admy to jakiś bogaty przedsiębiorca, czy po prostu dobry, empatyczny ojciec?
Awatar użytkownika
Globe

Post autor: Globe »

Adma that type of nigga która ciągle mówi, że próbuje schudnąć i nie może i nie wie dlaczego
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Post autor: Haczapurjan »

Nie mogę schudnąć, bo „mam tarczycę”
Spoiler
Obrazek
Awatar użytkownika
igorzastyy

Hasz i moto