AdMa
Re: AdMa
[media]https://www.reddit.com/media?url=https% ... 38c500978b[/media]
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
Ogólnie nie wydaję mi się, żeby kobiety zbyt często słyszały, że są "za chude". Takie AdMy czasem przedstawiają rzeczywistość, jakby wymagania świata wobec kobiet były absurdalnie wysokie, nie do końca zrozumiałe i pozbawione sensu. A tak naprawdę to mężczyźni wcale nie są tacy wybredni i łatwo wpasować się w ich gusta, żeby być co najmniej na poziomie "spoko".
słyszałem wiele głosów, śmiech i płacz
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
- oKulTywowany
- igorzastyy
Panowie proszę się nie śmiać z Admy. Jeśli członkowie rodziny narzekają na twój wygląd, a ty nie wyglądasz jak modelka z anoreksją, albo osoba ze znaczną nadwagą, tylko jak seksowna raperka Adma to znaczy, że z tymi członkami rodziny coś jest nie tak. Teraz przy rodzinnym obiedzie będą się czepiać wulgarnego napisu na koszulce, zamiast tuszy. Jest w tym jakiś plan.
-
WesolyJozek
To obstawiamy za ile miesiecy bedzie wrzucała codziennie foty z silki bo jej się wlaczy gym arc?
Trendy u niej wjezdzaja z mocnym opoznieniem
Trendy u niej wjezdzaja z mocnym opoznieniem
- igorzastyy
Teraz chłopcy widząc dziewczynę, która zakupiła tę koszulkę i pojawi się w niej na mieście, będą mogli podejść i zagadać dziarskim "Hej, mogę zostać twoją bestią?" Dziewczyna się zdziwi, nie zrozumie o co chodzi, chłopak wytłumaczy, że przecież na koszulce ma napis o tym, ona powie "ano tak" i od słowa do słowa staną zaraz na ślubnym kobiercu. Tak będzie, na bank.
Ja pierdole co za gówno
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
To w bajce.igorzastyy pisze: ↑02 mar 2026, 2:56 Teraz chłopcy widząc dziewczynę, która zakupiła tę koszulkę i pojawi się w niej na mieście, będą mogli podejść i zagadać dziarskim "Hej, mogę zostać twoją bestią?" Dziewczyna się zdziwi, nie zrozumie o co chodzi, chłopak wytłumaczy, że przecież na koszulce ma napis o tym, ona powie "ano tak" i od słowa do słowa staną zaraz na ślubnym kobiercu. Tak będzie, na bank.
W realu: Dobry Chłopiec TM najpierw potajemnie sprawdzi co to za bluzka, z czego cytat, obkuje się z dyskografii i gdy już się wreszcie po czasie zbierze na odwagę - zagada jakimś cytatem i wtedy zamiast filmowego love story nastąpi bolesny reality check i wdepnięcie w niezręczną sytuację, bo panna tak sobie kupiła o, bo fajne.
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
- igorzastyy
Czyli obydwaj przedstawiliśmy schemat zagadywania do dziewczyn. Ty - introwertyka, ja - ekstrawertyka, tylko Twój finał historii bardziej życiowy. A biorąc pod uwagę marność tej koszulki, to nie ma pewności czy ta dama, o której piszemy w ogóle nabyła bluzkę. Oby ktoś nabył, bo Adma coś tam rapować potrafi i niech ma na te dodatkowe kalorie, których nie liczy.
Najbardziej życiowy finał to chyba jednak ten, w którym tacie Admy robi się przykro że koszulki nie idą, i potajemnie skupuje cały drop przez podstawione słupy.
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
- igorzastyy
Tata Admy to jakiś bogaty przedsiębiorca, czy po prostu dobry, empatyczny ojciec?
Adma that type of nigga która ciągle mówi, że próbuje schudnąć i nie może i nie wie dlaczego
- Haczapurjan
Nie mogę schudnąć, bo „mam tarczycę”

Spoiler