A ogólnie to pierwszy raz właśnie pomyślałem o nim z innej perspektywy niż z takiej, że jest to jebany OG i krol życia, jedyny w swoim rodzaju ewenement na scenie, grający na własnych zasadach, z ogromnym wpływem na cały hip hop, szanowany przez największych
A oto ona:
Murzyni to go kurwa muszą nienawidzić - pultal się do większych, cisnął wszystkich byle się wypromować, cisnął ja rule, że nie jest prawdziwym gangsterem, a prawie go za to odjebali, przyfarciło mu się że przeżył, wziął go pod skrzydła jebany białas z białym fanabasem, dostał bangerowe bity od dre, ponagrywał te swoje pioseneczki na częstochowskich rymach, wszystko aby się nachapać bo to był dla niego od zawsze jedyny cel w rapie, komercja 100% jak kizo, wskoczył na chwilę na nr 1 popularności i bogactwa i dalej wszystkich cisnął, wymądrzał się, zaczepiał, prowokował, do dziś ma się za najlepszego przez ten krótki okres, skończył rap, zarobił w chuj sosu i dalej wszystkich ciśnie memami, wyciąga na wszystkich brudy, donosi ludziom co oni odpierdalali, poza kilkoma raperami to nie trzyma z żadnymi innymi, skłóca czarnych z czarnymi, pokazuje jak inni czarni są pojebani, kurwa on jest biały dla nich
Kiedyś myślałem, że chce być czarny jak on, a to on jest po prostu biały xD
Za ten post dostał mocny hejt w komentarzach, co drugi komentarz to było wyśmiewanie że wtf jesteś za stary na rapowanie ale na wrzucanie memów w neta to już nie?
I ogólnie dość kontrowersyjne, bo pocisnął w nim tedego i mesa
Wrzucił później, że teraz będzie mniej aktywny w necie bo jest zapracowany i zarzucają mu taktykę mesa: muszę skupić się teraz na rodzinie xd
Mam nadzieję że wróci z jakąś bombą ale chyba nic nie ma
Też jestem za zmiana tytułu na 50 vs reszta świata
Ogólnie to troche dziwne ze 50 po akcji z suką rossa się nie nauczył, żeby nie jechać po rodzinie, musiał przez to ogłaszać bankructwo, sądzić się itd, tam chyba udało mu się w chuj hajsu od prawników dostać za to że niby zawalili sprawę ale still, po co to komu
Teraz młody ti udowodnił że można podjąć rękawice w tej gownianej grze na memy z nim i nie musi to być gra do jednej bramki, wrzuca zdjęcia mamy centa i sympatia ludzi wydaje się być po ich stronie
Kurwa no niemożliwe żeby 50 tak to zostawił, musi coś dojebac wkrótce i to na poziomie akcji z jim jonsem
Pewnie Fifty dzwoni teraz po ludziach i szuka jakiś kompromitujących rzeczy na Tipa Rapowo to już chyba mało może i coś czuję, że nie zejdzie z drogi memów i upokarzania jakimiś brudami w postaci zdjęć czy wideo.
Nie śledzę beefu na bieżąco, kilku murzynów oznaczających się na dziesięciu instastory dziennie z przeróbkami i dopiskami w stylu WHO TF DID DIS SHIT MAN I JUST CAN'T LMAOOO to trochę za dużo jak na mnie, emerytowanego hip hopowca
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Spoko ten diss choć powtarza argumenty mocno, choć że fifty pobił kobietę to nowe i może mu faktycznie zaszkodzić biznesowo taka obligacja.
50 Karen teraz zgrywasz ofiarę?
Co by nie mówić to flow ma tip świeże w tych kawałkach. Podoba mi się jak dziwnie końcówki wyrazów zjada.
Nie ma z nim szans giddy nawet jakby mu Eminem tekst napisał, bo zardzewiał w chuj. Mam nadzieję że jeszcze z pięć dissów tip wypuści, bo brzmi jakby się dobrze bawił.