[beef] Najpierw Fabolous, potem T.I., a tera Papoose vs 50 Cent

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów spoza naszego kraju.

Moderatorzy: instinkt, luk0as

Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Re: [beef] Fabolous vs 50 Cent

Post autor: Burak »

Patrzcie jaki mam odrzutowiec biedaki haha, nie to co ci washed ahh raperzy co mnie dissują @bransoncognac

Mi psycha siada? Staaary ja mam tak silną psyche 🤣🤣🤣 @bransoncognac

Dodano po 2 minutach 1 sekundzie:
O dziwo ludzie z nim jadą w komciach, props dla nich

Dodano po 58 minutach 48 sekundach:

btw może by tak zmienić nazwę tematu na 50 cent vs. reszta świata?
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
Awatar użytkownika
Karleone

Post autor: Karleone »

Dziś już coś wrzucił.

A ogólnie to pierwszy raz właśnie pomyślałem o nim z innej perspektywy niż z takiej, że jest to jebany OG i krol życia, jedyny w swoim rodzaju ewenement na scenie, grający na własnych zasadach, z ogromnym wpływem na cały hip hop, szanowany przez największych

A oto ona:

Murzyni to go kurwa muszą nienawidzić - pultal się do większych, cisnął wszystkich byle się wypromować, cisnął ja rule, że nie jest prawdziwym gangsterem, a prawie go za to odjebali, przyfarciło mu się że przeżył, wziął go pod skrzydła jebany białas z białym fanabasem, dostał bangerowe bity od dre, ponagrywał te swoje pioseneczki na częstochowskich rymach, wszystko aby się nachapać bo to był dla niego od zawsze jedyny cel w rapie, komercja 100% jak kizo, wskoczył na chwilę na nr 1 popularności i bogactwa i dalej wszystkich cisnął, wymądrzał się, zaczepiał, prowokował, do dziś ma się za najlepszego przez ten krótki okres, skończył rap, zarobił w chuj sosu i dalej wszystkich ciśnie memami, wyciąga na wszystkich brudy, donosi ludziom co oni odpierdalali, poza kilkoma raperami to nie trzyma z żadnymi innymi, skłóca czarnych z czarnymi, pokazuje jak inni czarni są pojebani, kurwa on jest biały dla nich

Kiedyś myślałem, że chce być czarny jak on, a to on jest po prostu biały xD

Team 50 for life
Awatar użytkownika
vidar

Post autor: vidar »

Pierdolony usuwa te posty cały czas.
Obrazek
Awatar użytkownika
Karleone

Za ten post dostał mocny hejt w komentarzach, co drugi komentarz to było wyśmiewanie że wtf jesteś za stary na rapowanie ale na wrzucanie memów w neta to już nie?

I ogólnie dość kontrowersyjne, bo pocisnął w nim tedego i mesa :lol:

Wrzucił później, że teraz będzie mniej aktywny w necie bo jest zapracowany i zarzucają mu taktykę mesa: muszę skupić się teraz na rodzinie xd

Mam nadzieję że wróci z jakąś bombą ale chyba nic nie ma
Awatar użytkownika
Parlae

Post autor: Parlae »

Karleone pisze: 26 lut 2026, 8:46 pultal się do większych, cisnął wszystkich byle się wypromować,
Ale nie tylko siebie. Polecam ten wywiad z Chamillionaire, którego zaczepił, ale on nie odpowiedział:
https://www.last.fm/user/Parlae

I got a ray gun in my hand
Pow, pow, pow, pow, pow, pow
Awatar użytkownika
Karleone

Zajebista wrzuta @Parlae

Nie do podjebania jest 50, jednocześnie OG i grzeczny syn swojej babci troszczący się o bliskich, choć tylko na płaszczyźnie pieniędzy i bogactwa

Btw na ig syna ti jest sporo contentu, w tym niby jakieś białko na 50 o współpracy: https://www.instagram.com/p/DVMiBKbEbHH ... FicHU3ag==
Awatar użytkownika
vidar

no to czekamy na wypowiedź gita Heńka (z ang. real nigga Henry)
Awatar użytkownika
Karleone

Też jestem za zmiana tytułu na 50 vs reszta świata

Ogólnie to troche dziwne ze 50 po akcji z suką rossa się nie nauczył, żeby nie jechać po rodzinie, musiał przez to ogłaszać bankructwo, sądzić się itd, tam chyba udało mu się w chuj hajsu od prawników dostać za to że niby zawalili sprawę ale still, po co to komu

Teraz młody ti udowodnił że można podjąć rękawice w tej gownianej grze na memy z nim i nie musi to być gra do jednej bramki, wrzuca zdjęcia mamy centa i sympatia ludzi wydaje się być po ich stronie

Kurwa no niemożliwe żeby 50 tak to zostawił, musi coś dojebac wkrótce i to na poziomie akcji z jim jonsem
Awatar użytkownika
vidar

Pewnie Fifty dzwoni teraz po ludziach i szuka jakiś kompromitujących rzeczy na Tipa :bag: Rapowo to już chyba mało może i coś czuję, że nie zejdzie z drogi memów i upokarzania jakimiś brudami w postaci zdjęć czy wideo.
Awatar użytkownika
Karleone

Podobno ma w chuj zajebistej muzy nie wydanej, nie życzę mu źle ale jeśli wyjdzie to dopiero po jego śmierci to nie chce być wtedy dziadkiem do chuja :lol:

A w płytę z Eminemem i wspólną trasę wciąż wierzę, Em go namawia do tego ale 50 zajęty filmami

Ogólnie zauważyłem że w przeciwieństwie do ig to na x publika jest jednak pro 50 nie pro tip
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Nie, to tylko twój algorytm. U mnie jest na odwrót.
Awatar użytkownika
Karleone

Ok.

Ogólnie to zobaczyłem foty żony TI i stwierdzam definitywnie że 50 już wygrał ten beef :lol:
Awatar użytkownika
Parlae

Post autor: Parlae »

A to prawda swoją drogą. I ten gość nagrał taki singiel: :lol:
https://www.last.fm/user/Parlae

I got a ray gun in my hand
Pow, pow, pow, pow, pow, pow
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Z innych ciekawostek o TI to co roku sprawdza psioche swojej córki żeby się upewnić że jest dziewicą
https://www.theguardian.com/music/2019/ ... ck-outrage
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
Awatar użytkownika
gods bidness

:oops:
Awatar użytkownika
vidar

i kolejny

Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Nie wiem czy taktyka wyśmiewania wyglądu czyjejś matuli to najlepsze co mógł wybrać syn Tipa :confused:
Spoiler
Obrazek
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

to 50 chyba zaczął z tym ocenianiem wyglądu, syn tylko mu tym samym odpowiedział
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Aha to przepraszam w takim razie

Nie śledzę beefu na bieżąco, kilku murzynów oznaczających się na dziesięciu instastory dziennie z przeróbkami i dopiskami w stylu WHO TF DID DIS SHIT MAN I JUST CAN'T LMAOOO 😂😂😂😂 to trochę za dużo jak na mnie, emerytowanego hip hopowca
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
gods bidness

To zmień tytuł tematu na T.i. Jak już to jesteś.

Spoko ten diss choć powtarza argumenty mocno, choć że fifty pobił kobietę to nowe i może mu faktycznie zaszkodzić biznesowo taka obligacja.

50 Karen teraz zgrywasz ofiarę? :rotfl:

Co by nie mówić to flow ma tip świeże w tych kawałkach. Podoba mi się jak dziwnie końcówki wyrazów zjada.

Nie ma z nim szans giddy nawet jakby mu Eminem tekst napisał, bo zardzewiał w chuj. Mam nadzieję że jeszcze z pięć dissów tip wypuści, bo brzmi jakby się dobrze bawił.
ODPOWIEDZ