[GRA WSZECHCZASÓW] Wiedźmin 3: Dziki Gon
Moderator: con shonery
Re: [GRA WSZECHCZASÓW] Wiedźmin 3: Dziki Gon
szybko poszło xD
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
fajne kurwa
Dzisiaj nastał dzień w którym daje kolejna szanse wieskowi 3. Oczekiwań nie mam żadnych. Mam tylko nadzieje ze są jakieś fajne stroje księdza np albo inkwizytora
Życzę pięknej przygody i zostawię tylko krótką radę na później:
do pieca
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
dziękuję. co do jakichś tam wyborów moralnych to zamierzam ograć lawful good wieśka, o ile jest w ogóle taka możliwość, a z tego co grałem wcześniej to chyba jej nie ma, no ale bede próbował.
Piekna to byla scenka
Ponoc ma wyjsc dodatek do wiedzmina 3 majacy byc pomostem miedzy 3 a 4
-
genocidegeneral
I co? Rzuciłeś? Przeszedłeś? Jakie wybory w tych najważniejszych wątkach typu baron i wybór baby??
Dodano po 1 minucie 52 sekundach:
Co do tego nowego DLC to widziałem gdzieś plotki o maju-czerwcu, pewnie sam odpalę tak od marca i będę przechodził na czilku, trochę gwinta tu, trochę pytajników tam, dodatki i akurat zleci...
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Mam taki sam plan, dodatek ponoc ma byc obszerny. Jedynie nie rozumiem dlaczego remake 1 i 2 nie powstaje normalnie na red engine, skoro, jak okazano utrzymali team odpowiedzialny za ten silnik (?)
- zemsta1camzata
Remake w1 i w2 robi zewnętrzna firma, cdr nadzoruje tylko to.
Strzelam że łatwiej im klepać w ue5 niż grzebać w red.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Strzelam że łatwiej im klepać w ue5 niż grzebać w red.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
no skoro duze dlc grzebia… to dali by remaki a w4 onwards mogli w ue5 rozkminiac
Jeśli mają plan porzucić red engine, to z perspektywy długoterminowej lepiej dla nich żeby pracownicy (nawet jeśli zewnętrzni) już się uczyli UE5, a nie spędzali kilka lat w starym silniku i później musieli się uczyć od nowa
Wynudziło mnie po 2h grania i przerzuciłem się na bannerlorda bo fajne aktualizacje wjechały
xd
znaki (wiedźmińskie)
znaki (wiedźmińskie)
- yungXpaproch
ale się wkręciłem z powrotem. zaczęły mi się wyświetlać na youtubie filmiki o świecie wiedźmińskim i nie mogłem nie włączyć tej gry, pomimo tego że od pół roku w nic nie grałem na kompie.
wróciłem zatem do mojego podejścia sprzed bodajże dwoch lat, dokończyłem główny wątek na skellige i wbiłem się w serca z kamienia przed wyspą mgieł. jaka to jest piękna gra! jeszcze tyle przede mną, a już nie mogę się doczekać krwi i wina
pozdrawiam po pierwszej walce z olgierdem na najwyższym poziomie trudności
wróciłem zatem do mojego podejścia sprzed bodajże dwoch lat, dokończyłem główny wątek na skellige i wbiłem się w serca z kamienia przed wyspą mgieł. jaka to jest piękna gra! jeszcze tyle przede mną, a już nie mogę się doczekać krwi i wina
pozdrawiam po pierwszej walce z olgierdem na najwyższym poziomie trudności
- yungXpaproch
no i się normalnie ugiąłem i zamówiłem 9 tomów książek
e: sory za posty jeden po drugim, myślałem że się doda wyżej
e: sory za posty jeden po drugim, myślałem że się doda wyżej
Ja właśnie skończyłem, z tym że zacząłem kilka dni przed świętami, 104h widze mam wbite
Było to drugie podejscie, ale pierwsze było 6 lat temu, gdy dopiero wracałem do gierek po minimum 10 latach na fifie/hearthstonie i chciałem zobaczyć jak to będzie wyglądało jak już trochę bardziej ogarniam. Ostatnimi czasy dużo częściej gdzieś tam słyszałem negatywne opinie i chciałem zobaczyć czy faktycznie to się broni. No i broni się, chociaż rozwój postaci jest średni, system walki jest tylko przyzwoity, otwarty świat jest średni (chociaż na jego obrone to dla mnie praktycznie każdy jest słaby, więc to i tak plus w stosunku). Imersja świata, narracja robią tu niesamowitą robotę i po prostu się wciąga. Lokacje są przepiękne i nie licząc Skelige faktycznie są full otwarte. Skellige za mocno ograniczone jest przez skały i tam poruszanie się mocno mnie wkurwiało
Ogólnie ciesze się, że wróciłem, moja pamięć o tej grze była zdecydowanie gorsza przez jakąś tam narracje w necie, a zajebiście się bawiłem. Chociaż no pytajniki robiłem tylko jak koło nich przejeżdzałem akurat, jebać je
Było to drugie podejscie, ale pierwsze było 6 lat temu, gdy dopiero wracałem do gierek po minimum 10 latach na fifie/hearthstonie i chciałem zobaczyć jak to będzie wyglądało jak już trochę bardziej ogarniam. Ostatnimi czasy dużo częściej gdzieś tam słyszałem negatywne opinie i chciałem zobaczyć czy faktycznie to się broni. No i broni się, chociaż rozwój postaci jest średni, system walki jest tylko przyzwoity, otwarty świat jest średni (chociaż na jego obrone to dla mnie praktycznie każdy jest słaby, więc to i tak plus w stosunku). Imersja świata, narracja robią tu niesamowitą robotę i po prostu się wciąga. Lokacje są przepiękne i nie licząc Skelige faktycznie są full otwarte. Skellige za mocno ograniczone jest przez skały i tam poruszanie się mocno mnie wkurwiało
Ogólnie ciesze się, że wróciłem, moja pamięć o tej grze była zdecydowanie gorsza przez jakąś tam narracje w necie, a zajebiście się bawiłem. Chociaż no pytajniki robiłem tylko jak koło nich przejeżdzałem akurat, jebać je
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia