no o tym mówię, że to jest układ ponadnarodowy i nie ma scenariusza w którym my i niemcy jestesmy razem w UE a ciapaki lecą tylko do nich a my szczelne granice.
Peja
Re: Peja
Haczapurjan pisze: Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
- KlejnotNilu71
Ciekawe czy dziadek Peji był szmalcownikiem podczas 2WŚ.

Nie zabieraj się za rap jak jesteś bażantem
Spoko ale najpierw ruskageorgefloyd pisze: ↑22 sty 2026, 19:21 Wcale nie musi być tak. Bo niby dlaczego, z tego co wiem jesteśmy suwerennym krajem. No chyba, że nie jesteśmy. A to, że chce by nazistowska krew zniknęła z Niemiec to coś złego? Rozumiem, syndrom sztokholmski itp. tylko ty też byś był piecu kilkadziesiąt lat temu. A co do tej polaczkowatości to xdd. Myślisz, że niemiec chce dla ciebie jak najlepiej? Chyba nikt by w to nie uwierzył. Akurat historia pokazuje, że jak tam źle się dzieje to u nas jest lepiej.
Dodano po 41 sekundach:
chetnie bym poczytal jej esej np na temat ojcostwa
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
-
georgefloyd
Jak najbardziej, zgadzam się choć ruska może być ciężko bo tam twarda łapa wszystko trzyma. U nich się nie cykają, jak coś to rozkaz 227 i tyle. Im gorzej u ruska i niemca tym lepiej dla nas, historia już to pokazała wiele razy. Ale z kolejnością się zgadzam, najpierw ruscy potem szwaby powinny się zawalić na łeb. Dla bezpieczeństwa.
mnie tam średnio przekonuje wizja, że szwabistan u zachodniej granicy byłby dla nas jakimś lepszym sąsiadem niż niemcy jak teraz. no ale huj wie.
Dodano po 1 minucie 20 sekundach:
Dodano po 1 minucie 20 sekundach:
a nie wiem, z krytykami konfy jest ten problem, że płakali od lat o każdą pierdołę, więc jak tera się odpierdala jakaś realna lipa u nich to niestety ale mam zbyt wysoką tolerkę na skowyt ich krytyków. słuchałem zajączkowskiej na zywo, oczywiście szczuła na ukraińców, ale to norma na polskiej prawicy post 2022, jebać.
Haczapurjan pisze: Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
- KlejnotNilu71
Historia pokazuje coś wprost zupełnie odwrotnego z wyjątkiem lat 90-tych w Rosji.georgefloyd pisze: ↑22 sty 2026, 20:53 Im gorzej u ruska i niemca tym lepiej dla nas, historia już to pokazała wiele razy.
-
georgefloyd
Hahah, 1918 mówi ci to coś kolego?
- KlejnotNilu71
Aha, czyli teraz polska nie istnieje jako niepodległy byt na mapach europy?
Dodano po 37 sekundach:
Dodano po 37 sekundach:
- gods bidness
Czy ona serio wybrała życie kuressssskie do prężenia się w piżamce przed lustrem? 
- scam_sakawa
i ile razy
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
- KlejnotNilu71
Nie nie nie, to Mes robi tu jako jej kundel...ona każe mu trzymać w ustach płytę "Wyjscie z bloków" i robić rożne pojebane rzeczy. SERIO!