no o tym mówię, że to jest układ ponadnarodowy i nie ma scenariusza w którym my i niemcy jestesmy razem w UE a ciapaki lecą tylko do nich a my szczelne granice.
Peja
Re: Peja
- KlejnotNilu71
Ciekawe czy dziadek Peji był szmalcownikiem podczas 2WŚ.

Nie zabieraj się za rap jak jesteś bażantem
Spoko ale najpierw ruskageorgefloyd pisze: ↑22 sty 2026, 19:21 Wcale nie musi być tak. Bo niby dlaczego, z tego co wiem jesteśmy suwerennym krajem. No chyba, że nie jesteśmy. A to, że chce by nazistowska krew zniknęła z Niemiec to coś złego? Rozumiem, syndrom sztokholmski itp. tylko ty też byś był piecu kilkadziesiąt lat temu. A co do tej polaczkowatości to xdd. Myślisz, że niemiec chce dla ciebie jak najlepiej? Chyba nikt by w to nie uwierzył. Akurat historia pokazuje, że jak tam źle się dzieje to u nas jest lepiej.
Dodano po 41 sekundach:
chetnie bym poczytal jej esej np na temat ojcostwa
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
-
georgefloyd
Jak najbardziej, zgadzam się choć ruska może być ciężko bo tam twarda łapa wszystko trzyma. U nich się nie cykają, jak coś to rozkaz 227 i tyle. Im gorzej u ruska i niemca tym lepiej dla nas, historia już to pokazała wiele razy. Ale z kolejnością się zgadzam, najpierw ruscy potem szwaby powinny się zawalić na łeb. Dla bezpieczeństwa.
czemu?
mnie tam średnio przekonuje wizja, że szwabistan u zachodniej granicy byłby dla nas jakimś lepszym sąsiadem niż niemcy jak teraz. no ale huj wie.
Dodano po 1 minucie 20 sekundach:
Dodano po 1 minucie 20 sekundach:
a nie wiem, z krytykami konfy jest ten problem, że płakali od lat o każdą pierdołę, więc jak tera się odpierdala jakaś realna lipa u nich to niestety ale mam zbyt wysoką tolerkę na skowyt ich krytyków. słuchałem zajączkowskiej na zywo, oczywiście szczuła na ukraińców, ale to norma na polskiej prawicy post 2022, jebać.
- KlejnotNilu71
Historia pokazuje coś wprost zupełnie odwrotnego z wyjątkiem lat 90-tych w Rosji.georgefloyd pisze: ↑22 sty 2026, 20:53 Im gorzej u ruska i niemca tym lepiej dla nas, historia już to pokazała wiele razy.
-
georgefloyd
Hahah, 1918 mówi ci to coś kolego?
- KlejnotNilu71
Aha, czyli teraz polska nie istnieje jako niepodległy byt na mapach europy?
Dodano po 37 sekundach:
Dodano po 37 sekundach:
- gods bidness
Czy ona serio wybrała życie kuressssskie do prężenia się w piżamce przed lustrem? 
- scam_sakawa
i ile razy
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
- KlejnotNilu71
Nie nie nie, to Mes robi tu jako jej kundel...ona każe mu trzymać w ustach płytę "Wyjscie z bloków" i robić rożne pojebane rzeczy. SERIO!