La Liga - liga hiszpanska
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- scam_sakawa
Re: La Liga - liga hiszpanska
nie jestem kibicem Barcelony, jeśli ich piłkarze osrywali szpaler to są takimi psami jak Mbappe
pozdro od fana Premier League i Betclic 1. Ligi
pozdro od fana Premier League i Betclic 1. Ligi
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
co ty dajesz w ogóle łbie ? nikt nigdy nikomu nie robił szpaleru w tym śmiesznym superpucharze hiszpanii. i jeszcze sobie wymyśliłeś teze że to mbappe miał problem do xabiegogenocidegeneral pisze: ↑12 sty 2026, 22:39 Przecież Mbappe powinien dostać w pappe za to niegodne białego człowieka zachowanie ze szpalerem, ale widzę, że zaczyna merdać psem jak w PSG. Żeby tylko za 5 lat nie okazało się, że cały jego madrycki dorobek związany z Ligą Mistrzów to seryjne wypierdalania ze stanowiska ludzi, którzy w przeciwieństwie do niego ją wygrali.
ogólnie to wszystkie media pokazały jak juz mówiłem że o chuju mają pojęcie więc nie ma co tu myśleć szpaler nie szpaler, ja w sumie bym stawiał pintusa bo kazdy mecz drugie połowy siadal cały zespół i bardzo chujowe zmiany co mecz które nigdy nie pomagały, tylko zespół grał jeszcze gorzej
e: już w tamtym sezonie Carlo z niego zrezygnował niby
e: już w tamtym sezonie Carlo z niego zrezygnował niby
Jude Bellingham opublikował na swojej aplikacji mobilnej JB5 następujące oświadczenie:
„Dotychczas odpuszczałem zbyt wiele takich rzeczy, mając nadzieję, że prawda zawsze wyjdzie na jaw w swoim czasie. Jednak szczerze... Co za g*wno prawda. Szczerze jest mi przykro z powodu ludzi, którzy łapią każde słowo tych klaunów i ich «źródeł». Nie wierzcie we wszystko, co czytacie. Od czasu do czasu ta banda musi być rozliczona za szerzenie tego typu dezinformacji dla klików i dodatkowych kontrowersji”.
Do tego komentarza Anglik dodał dwa wpisy konta @TheMadridZone z portalu X. Pierwszy mówi: „PILNE: Szatnia Realu Madryt była podzielona na: zawodników, którzy wierzyli w Xabiego Alonso, jak Kylian Mbappé, Arda Güler, Tchouaméni, Ceballos, Asencio; zawodników, którzy nie wierzyli w niego, jak Fede Valverde, Jude Bellingham, Vini. Autor: Mario Cortegana”. Te doniesienia można znaleźć w tym artykule The Athletic.
Drugi wpis @TheMadridZone mówi: „PILNE: Było trzech głównych zawodników, którzy sprzeciwiali się pomysłom Xabiego Alonso: Vini, Bellingham, Valverde. Autor: ESPN”.
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Pintus został obwiniony o plagę kontuzji z zeszłego sezonu i odsunięty od pierwszej drużyny do bardziej analitycznej i metodologicznej roli wewnątrz klubu. Teraz jak wyglądali na trupów, to Perez chciał go przywrócić do łask
jego postać była mocną kością niezgody, bo Alonso wolał swój sztab, ale wątpię żeby to było kluczowe przy samej decyzji.
Dzisiaj Pintus już poprowadził pierwszą sesję treningową z piłkarzami, ciekawe jak to pójdzie. Wiem że słynny plan jest po latach jeszcze bardziej mitologizowany, ale no gościa bronią wyniki i bardzo mi się nie podobalo jak po złym roku zrobili z niego kozła ofiarnego
jego postać była mocną kością niezgody, bo Alonso wolał swój sztab, ale wątpię żeby to było kluczowe przy samej decyzji.
Dzisiaj Pintus już poprowadził pierwszą sesję treningową z piłkarzami, ciekawe jak to pójdzie. Wiem że słynny plan jest po latach jeszcze bardziej mitologizowany, ale no gościa bronią wyniki i bardzo mi się nie podobalo jak po złym roku zrobili z niego kozła ofiarnego
yer a wizard, Harry
no w sumie to za niego to był taki wysyp acl ale teraz mi się nie chce szukać na którym stadionie to acl robili, bo też było dużo narzekania i w sumie dalej jest ze na bernabeu chujowe boisko i ta szklarnia tylko przeszkadza
[media]Władze Realu Madryt zwróciły się do zorganizowanej grupy kibiców (Grada de Animación), by nie buczeli i nie gwizdali na zawodników Królewskich. Poinformowano o specjalnych kamerach monitorujących sektor. Jeśli ktoś będzie wyrażał niechęć do własnych zawodników straci do niego dostęp.
via: Radio Cadena SER[/media]
Ten klub to jakiś MEM
Props dla sędziego na Varze z wczorajszego meczu Barcelony. To ten sam, co w zeszłym sezonie dał spalonego Lewemu przy okazji powiększając mu buta do 50cm
Manzano też dobry as, który zapomniał że ma kartki i pozwalał na polowanie na nogi Pedriego. Czy znajdzie się w tej zajebanej lidze chociaż jeden dobry sędzia i 2-3 minimum przyzwoitych? Te przyglupy nawet z varem nie potrafią dobrze gwizdać 
PS Olmo powinien dostać od wszystkich ojcowskiego za te spierdolone akcje
PS Olmo powinien dostać od wszystkich ojcowskiego za te spierdolone akcje
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
-
genocidegeneral
[*] Bez Courtois to by była bitka z jakimś Betisem o LE
Ter Stegen po dwóch meczach w Gironie rozjebał się na tyle, że raczej nie zdąży na mundial, a po to tam poszedł żeby się do niego przygotować
Czy ktoś z Was kupował kiedyś bilet na mecz Barcelony? Czy to normalne, że przez pośrednika (olkaekspress) jest taniej niż bezpośrednio ze strony Barcelony na tej samej trybunie?
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Ja kupowałem (rok temu, na Monjuic) ale nie przez pośrednika, przez oficjalną stronę, przez pośrednika raczej bym się obawiał ale może się nie znam
Co powiedziałabyś na nockę u mnie?
Mógłbym Ci kupić bardzo ładną suknię
Za kolejnym razem już jakoś pójdzie
Bo lubisz pieniądze, a ja pieniędzmi się zajmuję głównie
Mógłbym Ci kupić bardzo ładną suknię
Za kolejnym razem już jakoś pójdzie
Bo lubisz pieniądze, a ja pieniędzmi się zajmuję głównie
rodrygo acl do końca roku out 
-
genocidegeneral
szkoda że nie rudicwel
zamknij morde grubasie jebany
-
genocidegeneral
zgłoszone
Socios mają taniej, pewnie stąd są te bilety. Są grupki na facebooku, gdzie też się ogłaszają polscy socios i można od nich kupić, zwykle ś weryfikowani i mają oceny.
-
genocidegeneral
Ten cymbał nie zrobił wielkiej afery gdy został zdjęty przez Alonso?
mam dobry humor to ci wytłumaczę vini przez xabiego był ścigany co mecz w 75min do tego kilka razy ława gdzie taki mbappe grał 90min każdy mecz aż do kontuzji kolana przez którą opuścił mecz z city ale wrócił już na następny mecz żeby bić rekord ronaldo z 3 ligowym zespołem po czym nie dał radę pobić rekordu więc sobie odpuścił granie bo niby kontuzja kolana ale wrocil postać 20min z Barca na finał gdzie vini ciągnął tej wózek i od momentu wyjebania xabiego vini zagrał 12 meczy z rzędu po 90min bo pewien cwel chciał pobić rekord ronaldo i co chwilę puszcza info do mediów że może wrócić dopiero na MŚ bo się już nie będzie poświęcał dla zespołu
jeszcze wrzuć info z meczyki że arbeloa powiedział że mendy nie gra bo to jest jego wina.
co powiesz o ardzie który gra chujnie i co mecz pierdoli coś pod nosem bo go arbeloa zmienia? czy ci to nie przeszkadza bo to nie jest vini?
jeszcze wrzuć info z meczyki że arbeloa powiedział że mendy nie gra bo to jest jego wina.
co powiesz o ardzie który gra chujnie i co mecz pierdoli coś pod nosem bo go arbeloa zmienia? czy ci to nie przeszkadza bo to nie jest vini?
bronisz cwela groszek, dobrze Ci z tym?