Serio imponuje Ci ta akcja z domofonem? Opowiedz o tym terapeucie.
[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
- JESTEM_HIPHOPEM
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
@2rzyn
Nie imponuje tylko byla bekowa i to w pozytywnym znaczeniu. Jeszcze ten podpis w klipie "a kto to nie chcial zejsc na dol?" XD
Imponuje mi natomiast to z jaka lekkoscia na bicie Tournament winner Pan Mes wpierdolil disco polowca z kabat
Imponuje mi natomiast to z jaka lekkoscia na bicie Tournament winner Pan Mes wpierdolil disco polowca z kabat
- marmolad_k2
I jeszcze pije browar z puszki, bo nie lubi jak mu brzęczą w siatce. Poza tym RUCHA.
Dodano po 1 minucie 17 sekundach:
Dodano po 1 minucie 17 sekundach:
Mes, bo pomimo tylu lat terapii, narodzinach dziecka, wywaleniu przez bejbi mamę dalej ciągle na haju.
Ostatnio zmieniony 26 sty 2026, 12:15 przez marmolad_k2, łącznie zmieniany 1 raz.
- JESTEM_HIPHOPEM
@2rzyn No i dodajmy do tego, że wierzysz w to, że rzępolak miał rozkminione w które okno patrzeć, żeby sprawdzić czy wieprz jest w domu i zobaczył to zapalające się światło, tak? Cóż za przypadek, że tego nie nagrał i nie umieścił w klipie. Jesteś wyzwaniem dla terapeuty. 
- Haczapurjan
Ja pierdolę, dorosłe chłopy rozkminiają czy gdyby warunki pogodowe, układ planet i chuj wie co jeszcze, były sprzyjające, to czy jeden obszczymur by podjechał do drugiego jeszcze raz i zadzwonił mu na domofon
Aż mi się loośne 2k10 przypominają, gdzie też każdy rozprawiał o napierdalaniu, ale finalnie oczywiście pozostało to w internetowej sferze marzeń, z tymże tamci userzy byli w wieku gimbazjalno-licealnym, a nie po 30-tce
Aż mi się loośne 2k10 przypominają, gdzie też każdy rozprawiał o napierdalaniu, ale finalnie oczywiście pozostało to w internetowej sferze marzeń, z tymże tamci userzy byli w wieku gimbazjalno-licealnym, a nie po 30-tce
- marmolad_k2
Mes zdziwiony, że służba w domu Tedego światło zapaliła, w rodzinie Mesa pewnie służba nie miała takich luksusów i czytali przy świecach.
Kiedy Mes rucha*, stara Tedego wnosi synowi meble na czwarte piętro. Sama kupiła, to niech sama wnosi.
*w sumie ciężko doprecyzować, w końcu rucha cały czas
*w sumie ciężko doprecyzować, w końcu rucha cały czas
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
- JESTEM_HIPHOPEM
@2rzyn yn robiący toxic akcje swojej ex i chwalący się tym na forumku
dwarzyn od włażenia w dupe mesowi nie zaczniesz ruchać tyle co on, pogódź się z tym i przyzwyczaj
Wciągam cię jak keith richards
Wciągam cię jak keith richards
Jedzenie kebabów i słuchanie chujowego rapu
Tak wygląda życie wielu polaków
Tak wygląda życie wielu polaków
tedzik podobno nie czytasz ślizgawki
ale zajebiste bity w tych dissach, zwłaszcza ten pierwszy
Sluchałbym takiego mesa w chuj, zwłaszcza gdyby kladł na te bity jakieś ciekawe storytellingi a nie swoje problemy przeżycia i obserwacje
Sluchałbym takiego mesa w chuj, zwłaszcza gdyby kladł na te bity jakieś ciekawe storytellingi a nie swoje problemy przeżycia i obserwacje
- gods bidness
Tede to frajer to najlepszy kawałek w całym beefie. Wkręcił się potężnie. Posprzątaj po swoim psie też lowkey mocny, choć zmieniłbym refren.
- gods bidness
TDF Tas De Frajer
Z Mesowych najlepiej wejszła mi Samica psa. Brzmieniowo, bo pierdolił tam niesamowite bzdury i pół tego dissu to nawet nie był diss. Potem Tede to frajer, na trzecim Posprzątaj (te 2 mają najlepsze i najmocniejsze wersy, choć oczywiście nie brakuje tam głupot, zaprzeczania samemu sobie, ściemniania itd... no jak u kolegi po przeciwnej stronie barykady), z kolei przesłuchanie Suki było dla mnie traumatyczne - należałem do tych, którzy po cichu liczyli, że to żart, a prawdziwy diss wjedzie dopiero po chwili.
A, wiem, że jestem głuchy, ale w God Bless, numerze, od którego zaczął się cały beef, Turnamęt Łiner momentami brzmi według mnie strasznie.
Problem, że myślicie: to nie mogło się wydarzyyyyyyyyyyyć
To miałoby coś ze zbrodni w sobieeeee
A, wiem, że jestem głuchy, ale w God Bless, numerze, od którego zaczął się cały beef, Turnamęt Łiner momentami brzmi według mnie strasznie.
Problem, że myślicie: to nie mogło się wydarzyyyyyyyyyyyć
To miałoby coś ze zbrodni w sobieeeee
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
cała argumentacja fanów mesa, jest o wszystkim tylko nie o jego wersach
dawać te perełki z dissów, pośmiejemy się wspólnie
to z samicy psa:
"W mojej rodzinie służba czyta od lat dwustu
Wam to strach zlecić zbieranie chrustu
Chłopki to nie mój wajb, nie o moich paniach
Te zapierdalały se na uniwerek na saniach"

to z samicy psa:
"W mojej rodzinie służba czyta od lat dwustu
Wam to strach zlecić zbieranie chrustu
Chłopki to nie mój wajb, nie o moich paniach
Te zapierdalały se na uniwerek na saniach"
"nie każdy to rozumie, myślą że mi odjebało już
gdy rok po wyjściu ze szpitala rozjebałem bmw
żebra połamane, kręgosłup wyposażony w stal
dwa razy umarłem, żeby poczuć życia smak"
gdy rok po wyjściu ze szpitala rozjebałem bmw
żebra połamane, kręgosłup wyposażony w stal
dwa razy umarłem, żeby poczuć życia smak"
- marmolad_k2
Wspaniały hołd dla czasów hip-hopolo, piękne chórki, zaśpiewy + bardzo skoczny, rubaszny bicik, nic dziwnego że Podsiadłowi robi rimming od lat dziesięciu.