dzwoni grande o podjebanko
[beef] Bonus RPK vs Grande Connection
- Pomiot_Liryczny
Re: [beef] Bonus RPK vs Grande Connection
Przekaz głęboki kurwa jak głębokie gardło

Hehe no ale tak realnie na to patrząc to taka chujoza jest nie do ruszenia i w zasadzie bezkarna, kontakty na psiarni, umocowany - pewnie synek jakiego bezpieczniaka. Być może nawet podczas tej akcji jakieś bagiety z nim były i czekali pod blokiem, gdyby coś się odjebało. Widać, że ma radyjko ze sobą na wszelki wypadek, a może nawet i kopyto, więc pewnie nawet najebanie mu w tej sytuacji w mieszkaniu to słaby pomysłPomiot_Liryczny pisze: ↑21 sty 2026, 20:25
może wypada organą wysłać jakąś skargę na metody licencjonowanych detektywów? wydaje mi się hasła typu "narozrabiał pan" "możemy się dogadać" oraz grożenie że wyproszenie z domu jest równoznaczne z zamknięciem tej propozycji + nie poinformowanie o tym że nie są psami jak poprosił o legitymacje
zartuje oczywiscie![]()
Ale rozjebało mnie to, że prywatny pet detective, który dosłownie współpracuje z policją wytyka temu grandemu, że poszedł na współpracę z policją XD kurwa monty python.
Ostatnio zmieniony 21 sty 2026, 20:40 przez 4-HO-MET, łącznie zmieniany 1 raz.
I'm enslaving women from Ukraine,
they don't understand english
but they understand pain,
it's the language of anguish
they don't understand english
but they understand pain,
it's the language of anguish
- Pomiot_Liryczny
wiadomo, pewnie gorsze rzeczy odpierdalają typu łamanie kończyn i są nie do ruszenia a próba wywalczenia czegoś kączy się nękaniem na poziomie systemowych, tym bardziej chuj w dupe ulicznemu raperowi który za to odpowiada4-HO-MET pisze: ↑21 sty 2026, 20:36 Hehe no ale tak realnie na to patrząc to taka chujoza jest nie do ruszenia i w zasadzie bezkarna, kontakty na psiarni, umocowany - pewnie synek jakiego bezpieczniaka. Być może nawet podczas tej akcji jakieś bagiety z nim były i czekali pod blokiem, gdyby coś się odjebało. Widać, że ma radyjko ze sobą na wszelki wypadek, a może nawet i kopyto, więc pewnie nawet najebanie mu w tej sytuacji w mieszkaniu to słaby pomysł![]()
Przekaz głęboki kurwa jak głębokie gardło

- TooMuchSmoke
no jeśli bonus naprawdę wynajął detektywa to czekam na ustosunkowanie się do sytuacji tzw. sztywnego grona
aka LUDZI
-
resurrection
W komentarzach wszędzie fala negacji, wspierający Grande fani naśmiewają się z "pustych fanów Bonusa RPK, którzy uwierzyli w tę ustawkę"; tymczasem od razu widać po filmiku, że to jest prawdziwa akcja, po prostu sprytnie go detektyw podgadał i Grande dał się zrobić w chuja.
Piszę o tym, bo tu niektórzy jeszcze powątpiewają w prawdziwość tej akcji i dla mnie śmiesznie będzie za 2-3 dni oglądać filmik bez blura, bo wtedy te słowa o ustawce źle się zestrzeją --> na głupków to wyjdą tutaj wszyscy ci, co twierdzą, że to jest fejk

Piszę o tym, bo tu niektórzy jeszcze powątpiewają w prawdziwość tej akcji i dla mnie śmiesznie będzie za 2-3 dni oglądać filmik bez blura, bo wtedy te słowa o ustawce źle się zestrzeją --> na głupków to wyjdą tutaj wszyscy ci, co twierdzą, że to jest fejk
- SieKurwaNieInteresuj
Denis Załęcki tłumaczył chyba kiedyś zapytany o strażaków, że współpraca z jakimikolwiek służbami które noszą MUNDUR kończą temat i to jest podstawowe kryterium
Prywatni detektywni raczej nie noszą mundurów, więc zleceniodawca - kimkolwiek by był, jeszcze raz podbijam że nie mamy 100% pewności kto to zorganizował - rozgrzeszony?
Prywatni detektywni raczej nie noszą mundurów, więc zleceniodawca - kimkolwiek by był, jeszcze raz podbijam że nie mamy 100% pewności kto to zorganizował - rozgrzeszony?
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- Pomiot_Liryczny
-
genocidegeneral
siema bonus, we ziemniaki obierzresurrection pisze: ↑21 sty 2026, 20:53 W komentarzach wszędzie fala negacji, wspierający Grande fani naśmiewają się z "pustych fanów Bonusa RPK, którzy uwierzyli w tę ustawkę"; tymczasem od razu widać po filmiku, że to jest prawdziwa akcja, po prostu sprytnie go detektyw podgadał i Grande dał się zrobić w chuja.
Piszę o tym, bo tu niektórzy jeszcze powątpiewają w prawdziwość tej akcji i dla mnie śmiesznie będzie za 2-3 dni oglądać filmik bez blura, bo wtedy te słowa o ustawce źle się zestrzeją --> na głupków to wyjdą tutaj wszyscy ci, co twierdzą, że to jest fejk![]()
![]()
-
resurrection
Chuj mnie Bonus, po prostu nie dowierzam, że można aż tak wypierać rzeczywistość
no ale to na 100% bonus wynajal? toć to Malik juz nawijal ze grande na minie poszukiwany jest
dla mnie ten chlop to byl flet od zawsze i to czy go doszli czy nie to nic totalnie nie zmienia
dla mnie ten chlop to byl flet od zawsze i to czy go doszli czy nie to nic totalnie nie zmienia
Ostatnio zmieniony 21 sty 2026, 21:03 przez Jaayu, łącznie zmieniany 1 raz.
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
Bonus cwel skompromitowal sie (znowu) a Grande go rozegral 2:0 dla grandzika
kontakt i cala reszta: guns.lol/oooizneb
Ej kurwa, odpaliłem komentarze pod tym postem na hiphopnigdystop i nawet nie wiedziałem, że Grander ma za sobą taką armię - dosłownie 90% komentarzy to "ale łykacie
" "fajna ustawka
" 
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
To nowy Kiszak tylko, że rapowy
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Za noszenie kamizelki taktycznej i walkie talkie przy pasku w kryminale jest chuj do dupy
jak to ustawka to powinni go do poważnych filmów wziąć bo dobrze zagrał aktor 
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
-
resurrection
Dokładnie z tego powodu napisałem to, wyżej:
W komentarzach wszędzie fala negacji, wspierający Grande fani naśmiewają się z "pustych fanów Bonusa RPK, którzy uwierzyli w tę ustawkę"; tymczasem od razu widać po filmiku, że to jest prawdziwa akcja, po prostu sprytnie go detektyw podgadał i Grande dał się zrobić w chuja.
Piszę o tym, bo tu niektórzy jeszcze powątpiewają w prawdziwość tej akcji i dla mnie śmiesznie będzie za 2-3 dni oglądać filmik bez blura, bo wtedy te słowa o ustawce źle się zestrzeją --> na głupków to wyjdą tutaj wszyscy ci, co twierdzą, że to jest fejk![]()
czytałem komentarze, że gniazdka na ścianie nie ma, że palma za mała, że kanapa innego koloru. chuj wie, ale osądzanie czegoś na 100% w tym przypadku jest idiotyczne
dziwki basen i machanie kutasem
Dobra, a co jeśli jebany jest mastermindem i będzie tak:
>"podobno poszedł pan na współpracę w 2020"
>"tak"
>w weekend wpada niezapowiedziany 2 godzinny film Grande
>"pamiętacie jak mówiłem wam wielokrotnie że byłem ghostwriterem topki mainstreamu??"
>i wyciąga białko, screeny, umowy i próbki że pisał txty i robił reference tracki dla 2020 LABEL
>taki wordplay że współpraca z 2020, kumacie skurwysyny
>Grande siedzi rozjebany na kanapie i głaszcząc kota jak villain z marvela i pyta "komu teraz jest głupio??"
>"podobno poszedł pan na współpracę w 2020"
>"tak"
>w weekend wpada niezapowiedziany 2 godzinny film Grande
>"pamiętacie jak mówiłem wam wielokrotnie że byłem ghostwriterem topki mainstreamu??"
>i wyciąga białko, screeny, umowy i próbki że pisał txty i robił reference tracki dla 2020 LABEL
>taki wordplay że współpraca z 2020, kumacie skurwysyny
>Grande siedzi rozjebany na kanapie i głaszcząc kota jak villain z marvela i pyta "komu teraz jest głupio??"
-
resurrection
No to jest właśnie to wyparcie, które wydaje mi się niesamowitym zjawiskiem społecznym, mogąc to obserwować na żywo.czytałem komentarze, że gniazdka na ścianie nie ma, że palma za mała, że kanapa innego koloru
(Na najnowszym video Grande jest ta sama, jasna kanapa)