[beef] Bonus RPK vs Grande Connection
Re: [beef] Bonus RPK vs Grande Connection
Przez chwilę tak myślałem, ale grande chyba chciał opierdalac ludziom kursy typu samorozwój i mówił o biznesach w rodzaju we are international baby doda dzwoń kurwa po te teksty a na filmiku to wygląda jak kanapowy wojownik z jubla i to nie miałoby sensu wielkie pozdro 2115
Jedzenie kebabów i słuchanie chujowego rapu
Tak wygląda życie wielu polaków
Tak wygląda życie wielu polaków
Przecież ustawka. Nawet w komciu na IG pod filmikiem napisał hahaha
No i gdzie w tym kłóci się twoja wizja z tym, co ja powiedziałem? Przecież gdyby to było potem intro do jakiegoś dopierdolonego filmiku o tym, że ktoś zrobił szpagat a zgrywał prawilniaka to by wszyscy słali bowdowny.
- SieKurwaNieInteresuj
Dobra dzonson wyczilluj czekamy na kontynuację
- TooMuchSmoke
Pytanie za 100 punktów: czy wynajmowanie prywatnych detektywów nie jest równoznaczne z nasyłaniem służb na innych? xD Przecież oni pełnia funkcje prywatnej psiarni 
Hej twardzielu
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
I'm enslaving women from Ukraine,
they don't understand english
but they understand pain,
it's the language of anguish
Kto wyjasni o chuj chodzi xd? na insta wyczytalam cos ze zdemaskowal grandego jakis detektyw prywatny czy co i ze grande usuwa filmy ale za chuja ni lapie
bonus razem pod komenda jako prawilniak nasyla detektywow bo ktos krytykuje czy grande rzeczywiscie rozjebus gubie sie w tym o_o
bonus razem pod komenda jako prawilniak nasyla detektywow bo ktos krytykuje czy grande rzeczywiscie rozjebus gubie sie w tym o_o
kontakt i cala reszta: guns.lol/oooizneb
- FruitOffTheWall
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Dla bonusa prawilni ludzie pracują

- Pomiot_Liryczny
nie usuwa, tylko film z bonusem zniknął równie dobrze mógł spaść przez zgłoszenia
Przekaz głęboki kurwa jak głębokie gardło

https://warszawawpigulce.pl/znamy-szcze ... e-zdjecia/
„Prywatnym Detektywem byłem znacznie wcześniej niż stałem się nim oficjalnie. Od zawsze interesowałem się tymi największymi sprawami. Wychowałem się w Niemczech a Studiowałem w Anglii po studiach przeniosłem się do Polski. Mój sposób życia i bycia zaowocował sporą dawką znajomych i przyjaciół nie tylko w Polsce ale i za granicą. Kiedy wczoraj o godzinie 20 zadzwonił znajomy że skradziono jego przyjacielowi wyjątkowe Lamborghini Aventador z Francji wiedziałem że to sprawa dla mnie. Nie minęło pół godziny już miałem mnóstwo materiałów na temat tego incydentu. Zebrałem do kupy wszystkie informacje i zacząłem dzwonić po znajomych.
Ustaliłem że auto było zaparkowane na parkingu podziemnym Hotelu Hilton Warszawa ul. Grzybowska. Rozmawiałem z fotografami uzyskałem od nich szczegółowe dane za co jestem im bardzo wdzięczy. Prawdopodobnie Mężczyzna który przyjął zlecenie transportu samochodu postanowił zmienić trasę i pojechał nie w tym kierunku co trzeba. Zamiast do Londynu ruszył w kierunku Warszawy jak się tłumaczył po „pieniądze” bo mu się skończyły. Niestety tłumaczenia były na nic gdyż przedstawiał się za kogo innego niż dane w dokumentach. Po zebraniu wszystkich informacje przekazałem sprawę do odpowiedniego wydziału. Rano samochód został namierzony w Warszawie i zabezpieczony fizycznie przez Policję. Osobiście byłem podczas czynności."

„Prywatnym Detektywem byłem znacznie wcześniej niż stałem się nim oficjalnie. Od zawsze interesowałem się tymi największymi sprawami. Wychowałem się w Niemczech a Studiowałem w Anglii po studiach przeniosłem się do Polski. Mój sposób życia i bycia zaowocował sporą dawką znajomych i przyjaciół nie tylko w Polsce ale i za granicą. Kiedy wczoraj o godzinie 20 zadzwonił znajomy że skradziono jego przyjacielowi wyjątkowe Lamborghini Aventador z Francji wiedziałem że to sprawa dla mnie. Nie minęło pół godziny już miałem mnóstwo materiałów na temat tego incydentu. Zebrałem do kupy wszystkie informacje i zacząłem dzwonić po znajomych.
Ustaliłem że auto było zaparkowane na parkingu podziemnym Hotelu Hilton Warszawa ul. Grzybowska. Rozmawiałem z fotografami uzyskałem od nich szczegółowe dane za co jestem im bardzo wdzięczy. Prawdopodobnie Mężczyzna który przyjął zlecenie transportu samochodu postanowił zmienić trasę i pojechał nie w tym kierunku co trzeba. Zamiast do Londynu ruszył w kierunku Warszawy jak się tłumaczył po „pieniądze” bo mu się skończyły. Niestety tłumaczenia były na nic gdyż przedstawiał się za kogo innego niż dane w dokumentach. Po zebraniu wszystkich informacje przekazałem sprawę do odpowiedniego wydziału. Rano samochód został namierzony w Warszawie i zabezpieczony fizycznie przez Policję. Osobiście byłem podczas czynności."
- Pomiot_Liryczny
no jak dla mnie to cała ta sytuacja kompromituje jednak bardziej ulicznych raperów niż grandera, chociaż ten też pokazał że jest debilem że się tak podpuścił do przyznania

-
genocidegeneral
@lygrys oceń ubiór taktyczny
- Pomiot_Liryczny
może wypada organą wysłać jakąś skargę na metody licencjonowanych detektywów? wydaje mi się hasła typu "narozrabiał pan" "możemy się dogadać" oraz grożenie że wyproszenie z domu jest równoznaczne z zamknięciem tej propozycji + nie poinformowanie o tym że nie są psami jak poprosił o legitymacje
zartuje oczywiscie

wywiad z typem
kompromitacja obu, ale dla grande to w sumie spoko opcja, bo po doxxie czeka go jakaś waleczka na prime pewnie xD
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
- Pomiot_Liryczny
jak mi zarejestrujecie simke to mogę zadzwonić do nich i spytać 

@Pomiot_Liryczny gdzie jest moj samsung dzwoni mi maxcom
kontakt i cala reszta: guns.lol/oooizneb