Grand Theft Auto [seria]

Dyskusje na temat ulubionych gier użytkowników. Planszówki? Playstation czy Xbox?

Moderator: con shonery

Awatar użytkownika
Damianero

Re: Grand Theft Auto [seria]

Post autor: Damianero »

Klasyka z tymi pasami i normalnym graniem :lol: ja najczęściej brałem w san andreas losowego tira, wymyślałem sobie punkt na drugim końcu mapy i jechałem spokojnie wyobrażając sobie że dowoże towar, bez wyprzedzania, bez zrobienia żadnej kraksy itd
Awatar użytkownika
baqlashan

Post autor: baqlashan »

Damianero pisze: 21 sty 2026, 18:01 ja najczęściej brałem w san andreas losowego tira, wymyślałem sobie punkt na drugim końcu mapy i jechałem spokojnie wyobrażając sobie że dowoże towar, bez wyprzedzania, bez zrobienia żadnej kraksy itd
ja to samo :bag:
Haczapurjan pisze: 07 kwie 2026, 17:31 Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
Awatar użytkownika
2rzyn

Post autor: 2rzyn »

W pierwszej mafii tez byly kierunkowskazy.

@oyama mozna to robic pomiedzy misjami tez xD
Jose pisze: 08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Awatar użytkownika
CL500

Post autor: CL500 »

Damianero pisze: 21 sty 2026, 18:01 Klasyka z tymi pasami i normalnym graniem :lol: ja najczęściej brałem w san andreas losowego tira, wymyślałem sobie punkt na drugim końcu mapy i jechałem spokojnie wyobrażając sobie że dowoże towar, bez wyprzedzania, bez zrobienia żadnej kraksy itd
taa plus kod na latające pojazdy i wpierdalanie się na najwyższy budynek w mieście tylko po to żeby z niego zeskoczyć, za dzieciaka wypierdolone miałem w fabułę każdej jednej gierki, każde intro czy cutscenka były pomijane
MalinowyJogurt 2
Awatar użytkownika
ConeyIsland

Post autor: ConeyIsland »

Obrazek
Awatar użytkownika
ConeyIsland

Post autor: ConeyIsland »

Sleeping dogsy za 11 PLN na steamie
Awatar użytkownika
baqlashan

szukałem se jakiejś luźnej gierki do posłuchania podkastów w tle i padło na gta5 bo czemu nie. postawiłem se ambitny cel, że przejdę tego długiego kloca do końca wiosny, ale w trybie fpp i w sumie niegłupi jest to tryb, takiego czegoś brakuje mi w większości tych gierek z otwartym światem. to mój drugi kontakt z gierką, ostatnio grałem jakoś 10 lat temu i się odbiłem w jakiejś misji z lataniem (czyli klasycznie dla tej serii :lol:)

ktoś tak przechodził te gre?
Haczapurjan pisze: 07 kwie 2026, 17:31 Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

Ja killa lat temu na PS4, to było moje drugie podejście i wyłączałem ten tryb praktycznie tylko w aucie.
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
baqlashan

no fov w aucie za małe jest żeby ogarnąć ten jebitny bajzel na drodze, myślę, że szczególnie to będzie uciążliwe w jakichś misjach typu nie zadrap auta - no ale na necie pisali że kwestia przywyczajenia
Awatar użytkownika
2rzyn

Sa mody ktore poprawiaja widok z auta
Awatar użytkownika
baqlashan

ale ja gram na plejstocenie jak czlowiek
DeDoK

Post autor: DeDoK »

granie fpp jak czlowiek tylko na klawiutrze i myszy, nie obsranym padzie
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

Jak się ma skilla, to i na padzie można.
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
DeDoK

Post autor: DeDoK »

najwyzej autoaima xd
Awatar użytkownika
baqlashan

odczyt save mi pokazuje że mam 22% gry za sobą, to chyba tyle, że można już się wypowiedzieć co nieco

-najlepsze co do zaoferowania ma ta gra to prowincja, to wyszło nawet lepiej niż w san andreas. szlajanie się pickupami było powodem sięgnięcia po tę gierkę i nie zawiodłem się, jest w pytę
-system jazdy spoko, satysfakcjonujący
-tryb FPP petarda. jednak dużą grę z dużym otwartym światem przemierza się zupełnie inaczej w fpp niż tpp i lipa, że jest to mimo wszystko dosyć rzadkie rozwiązanie
-misje są w sumie spoko, a te z planowaniem skoku i kołowaniem ekipy to mają konkretny hollywoodzki klimat. jak zwykle te misje latane są do wyjebania. nigdy one rockstarowi nie wychodziły więc nie wiem po co to upychają w swoich grach, no ale ok
-miasto jest znacznie bardziej realistyczne niż te w gta sa, i chyba przez to mniej zostanie w pamięci bo właśnie w SA spoko było to, że ta gra nie serwowała hiperrealizmu i wszystko było dosyć umowne np los santos miało nawet w centrum zwykłe ciasne ulice jak w jakiejś Łodzi, a nie takie rozjebane ulice jak faktycznie mają w usa. przez to, się wydaje że w 5 to miasto nie ma takiego, nwm "ducha", nie zapada w pamięć etc chociaż nie powiem, że jest puste, bo jest ładnie starannie odwzorowane i chyba aż do dropu c77 mogło robić piorunujące wrażenie, jak mniemam
-brak takich zajebistych postaci drugoplanowych jak the truth czy ryder z gta sa
-nie da się zjeść w restauracjach fast food, kuźwa nawet w vice city się dało. wgl jedyne jakieś sklepy do których możemy wejśc to te seven eleven, nic innego nie znalazłem - to jest lipa
-kustomizacja postaci to jest jakaś kolizja biedy i wiochy, w SA ciuszki były znacznie różnorodniejsze
-franklin w ogóle nie pasuje do tej hsitorii i jest na doczepkę, żeby murzyni mieli swojego pupilka

ogólnie spoko giera, o zajebistości tego wydawnictwa dla mnie stanowią jednak te wszystkie tereny pozamiejskie i kurde, fajnie jakby było ich jeszcze więcej, cholercia, bo procentowy udział wiochy (po odliczeniu jakiegoś kurwa jeziora i dwóch jebitnych gór) jest mniejszy niż ten w san andreas.
Awatar użytkownika
zemsta1camzata

Post autor: zemsta1camzata »

fpp to gówno, tylko tpp w grach

Dodano po 32 sekundach:
ale spoko, że rockstar daje wybór, a nie jak w indianie jones z 2025 trzeba się jebać w fpp jak zjeb
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
Awatar użytkownika
baqlashan

przy jakichś arkadówkach typu asasin spoko, ale w takich grach typu immersive sim czy RPG lepiej się nadaje FPP, lepiej chłoniesz ten świat wówczas. a bycie rzuconym w dany setting to jest główny powód dla którego sięgam po gierki
Awatar użytkownika
2rzyn

Wyobraz sobie wiedzmina albo co gorsza baldura czy kotora w fpp :bag:
Awatar użytkownika
baqlashan

no wiedźmin własnie spoko by był, ta kamera w W3 to lata jak w jakimś prince of persia piaski czasu
Awatar użytkownika
2rzyn

Wyobraz sobie robic te wszystkie piruety w trybie fpp
Nosz kurwa ludzie by umierali przez napady padaczkowe przed monitorem czesciej niz wlosi na covida
ODPOWIEDZ