Bonson
Re: Bonson
nowy rok, stary bonson czyli niezla goscinka dla goscia z 40 subskrypcjami 
Myślałem że to hiperbola, ale faktycznie Prezes 40 subskrypcji na koncie YT
Ciekawe ile Bonson bierze za feat, może na forumowy benger by się dograł
Ciekawe ile Bonson bierze za feat, może na forumowy benger by się dograł
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
No nie oszukujmy się, że są to kwoty rzędu 1000+ PLN. więc śmiało mogę założyć, że jeśli by się honorem nie uniósł, to finanse nie byłyby problemem.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
- marmolad_k2
fajna zwrotka Bonsa
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Bonson synonim smutku
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
- MalkoNTENT
Fajny numer. Na pewno hejt polecą, ale posłuchałbym wspólnej płytki Sarius x Bonson
Malkontent to moje drugie imię odkąd dorosłem
Musiałaby deszczowa jesienią wyjść
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
no kurwa niesamowite %-) Ty gamoniu znawco rapu na forum znawców rapu. Dociera do Ciebie np fakt, że ten Prezes, gamoniu, po pierwsze jest ze Szczecina (... tak jak Bonson :o) a po drugie to tam robił rap jeszcze jak Bonson robił w gacie. I pewnie po prostu się znają osobiście x lat/szanują/wspierają ? A ty ciężki przygłupie piszesz o jakichś subskrypcjach %-) zgiń kurwa przepadnij i wypierdalaj słuchać ekipy i genzie czy gejzi czy nie wiem co. Co za ciężki kurwa bałwan, żeby gościnke oceniać na zasadzie "woooow buahahah on się dograł chłopowi co ma 40 SUBSKRYPCJI". Niesamowite jak szybko zmierzamy ku upadkowi.
ile wy tu macie lat, że nie kojarzycie chłopa chociażby z płyt Klanu z numerów ze szczecińską sceną ? %-). Tragedia
po kanale wychodzi na to że zostało tylko 40 osób mających tyle lat żeby pamiętać a wszyscy pozostali słuchający hiphopu są za młodzi xD
myślałeś żeby robić standup śmieszku ?
sytuacja jest prosta
Prezes to chłop, który robił rap w Szczeciniejeszcze zanim twoja matka podjęła tą zgubną decyzję, żeby cię wydać na świat
Bonson to wie, Bonson go zna i Bonson się dograł
Jakieś pazie krzyczą na forum HIPHOP (jak on się mógł dograć chłopie z 40 subskrypcjami !?!??!?!?!?!)
Temat zamknięty
sytuacja jest prosta
Prezes to chłop, który robił rap w Szczeciniejeszcze zanim twoja matka podjęła tą zgubną decyzję, żeby cię wydać na świat
Bonson to wie, Bonson go zna i Bonson się dograł
Jakieś pazie krzyczą na forum HIPHOP (jak on się mógł dograć chłopie z 40 subskrypcjami !?!??!?!?!?!)
Temat zamknięty
Twój ryj zamknięty.
Nie będzie jakiś paź nas uciszał - tu jest miejsce gdzie każdy może dać swoje zdanie nie ważne czy pozytywne czy negatywne i to magia tego miejsca.
Nie będzie jakiś paź nas uciszał - tu jest miejsce gdzie każdy może dać swoje zdanie nie ważne czy pozytywne czy negatywne i to magia tego miejsca.
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
1.uspokój sie patusie
2.tych wszystkich przemasów i krystianów którym dogrywa feat do kawałków z 4 tyś. wyświetleń też zna z bloku albo są legendami Szczecina?
2.tych wszystkich przemasów i krystianów którym dogrywa feat do kawałków z 4 tyś. wyświetleń też zna z bloku albo są legendami Szczecina?
- Bryx Fenrir
@CL500 jaki status PREZESA w Szczecinie?