Bonson

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
Malloy
Palma w Kali

Re: Bonson

Post autor: Malloy »

Rap Addix jak religia nasze wersy to biblia
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Awatar użytkownika
Klaic

Post autor: Klaic »

Rap Addix jak religia nasze wersy to biblia
Najaak!
P(A|B) = [P(A)*P(B|A)]/P(B), all the rest is commentary.

R.I.P mordy
Awatar użytkownika
Malloy
Palma w Kali

Post autor: Malloy »

polubimy się kolego, chyba wpadnę do Twojego gabinetu, bo też mam spierdolony rok i psycha siada gołą dupą na butle od vanisha
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Awatar użytkownika
dr zjeb

Post autor: dr zjeb »

Niełatwy było to rok, Panowie. A żeby nie offtopować tak zupełnie, to u mnie ostatnio latało sobie z tej słodko gorzkiej okazji to tu oto:

Od wakacji tak lata kurna
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

U mnie tez sie idealnie wkleił w gorszy okres akurat, youtube music mi pokazał chyba że słuchałem tego ze 150 razy od premiery, piękny numer
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Awatar użytkownika
baqlashan

Post autor: baqlashan »

ilekroć patrze na jego twarz to zastanawiam sie czemu on sobie to zrobil i czy serio uważa że to jest dojebane
Haczapurjan pisze: 07 kwie 2026, 17:31 Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

Teraz to juz nie za bardzo ma wybór i musi tak uważać
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Też miałem takie rozkminy, szczególnie, że niczego mu nie brakowało w mordzie, więc nie jest to case grubej laski, która według niej jest ładniejsza bo ma tatuaże.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

Piters pisze: 24 gru 2025, 22:04 U mnie tez sie idealnie wkleił w gorszy okres akurat, youtube music mi pokazał chyba że słuchałem tego ze 150 razy od premiery, piękny numer
U mnie na odwrót, od drugiej połowy 2023 roku (ostatni Bonsoul) najgorszy okres w życiu, a ten numer wyszedł jakiś dzień przed tym jak zaakceptowałem propozycję pracy dla innej firmy za większe pieniądze, pamiętam jak mówiłem o tym dziadkom, a zaraz potem puściłem ten numer na spacerze, niesamowite wspomnienie.
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
Megidox

Post autor: Megidox »

Z morda to drugi Rozal
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Awatar użytkownika
ConeyIsland

Post autor: ConeyIsland »

Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

marmolad_k2 pisze: 25 gru 2025, 16:37 U mnie na odwrót, od drugiej połowy 2023 roku (ostatni Bonsoul) najgorszy okres w życiu, a ten numer wyszedł jakiś dzień przed tym jak zaakceptowałem propozycję pracy dla innej firmy za większe pieniądze, pamiętam jak mówiłem o tym dziadkom, a zaraz potem puściłem ten numer na spacerze, niesamowite wspomnienie.
No tu nawet bardziej siedzi bo w sumie numer jest takim spojrzeniem wstecz, podsumowaniem i powiedzeniem że chuj tam jakoś to jest i będzie

Tak czy tak piękny utwór muzyczny, za to kocham Bonsa że nawet jak czesto już mi nie podoba się to co robi to jak czasami przypierdoli to mam numery, które zastępują mi całe płyty. Takim dla mnie jest Hjuston mamy problem z Diabeł stróż, gdzie uważam że to najgorsza płyta Bonsona i poza tym do niczego nie wracam, a samego "Hjuston..." słuchałem z 1000 razy już bez kitu

A co do mordy to też nie wiem po co aż tyle tych dziar, nawet na głowie (chociaż tam plus ze se moze wlosy zapuścić), ale no nie wnikam
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Awatar użytkownika
dr zjeb

Post autor: dr zjeb »

marmolad_k2 pisze: 25 gru 2025, 16:37 U mnie na odwrót, od drugiej połowy 2023 roku (ostatni Bonsoul) najgorszy okres w życiu
Ech.. u mnie podobnie, Refluks zgrał się idealnie z baaardzo długim zjazdem w bardzo złe, depresyjne rejony żywota.
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Awatar użytkownika
CL500

Post autor: CL500 »

A do Historii po pewnej historii ktoś wraca? Tylko tej prawilnej brudnej wersji z 2011 a nie tego tworu z reedycji w Koce. Osobisty klasyk, tylko problem taki, że nawet jak jest w życiu zajebiscie i to odpalę to smuty wlatują
MalinowyJogurt 2
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Raz na dwa lata może wrócę, ale sentyment mam bardzo duży.
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

A to one jakoś bardzo się różnią? Wiem tylko, że na Spotfy nie ma wersji Pana Śmiecia z samplem z Lady Pank.
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Tak, mixem i masteringiem. Wersja oryginalna jest bardziej "brudna".

Do tego np. w goścince BIałasa na tej wersji z Koki są zjebane głośne podbitki, które psują zajebisty numer.
Awatar użytkownika
CL500

Post autor: CL500 »

No właśnie Byliśmy Żołnierzami chyba najbardziej wkurwia weź sobie porównaj @marmolad_k2

Wersja prawilna
Spoiler
Wersja zjebana
Spoiler
MalinowyJogurt 2
Awatar użytkownika
E-42

Post autor: E-42 »

oldschool pisze: 25 gru 2025, 15:48 Też miałem takie rozkminy, szczególnie, że niczego mu nie brakowało w mordzie, więc nie jest to case grubej laski, która według niej jest ładniejsza bo ma tatuaże.
Niestety jak ktoś sobie zwoje poreza rzeczami różnymi, przy okazji ogólnie mając tendencję do łapania dołków i niewesołe życie (sądząc po twórczości wszystko bo nie zagłębiam się i nie zamierzam w tym przypadku) to może przyjść moment, w którym coś takiego wydaje się być dobrym pomysłem i generalnie jeden chuj i tak więc co mu szkodzi

Problem zaczyna się robić gdy uda się jakoś poukładać pod kopułką i może zacząć normalniejsze życie, wtedy ciągniesz prowo aż do śmierci bo co ci zostaje. Jego sprawa w sumie no ale generalnie lepiej tak nie robić imo
I rot in this dread, my only world's the one in my head
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead

Jak koza w tłuszcz obrośnie zechce wilkiem posmakować
Awatar użytkownika
kapper1

Post autor: kapper1 »

PREZES ft. BONSON - VIS A VIS

Małach ft. Bonson - Zasługuję na coś więcej (prod. 2Check)
ODPOWIEDZ