Bonson
Re: Bonson
Rap Addix jak religia nasze wersy to biblia
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Najaak!Rap Addix jak religia nasze wersy to biblia
P(A|B) = [P(A)*P(B|A)]/P(B), all the rest is commentary.
R.I.P mordy
R.I.P mordy
polubimy się kolego, chyba wpadnę do Twojego gabinetu, bo też mam spierdolony rok i psycha siada gołą dupą na butle od vanisha
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Niełatwy było to rok, Panowie. A żeby nie offtopować tak zupełnie, to u mnie ostatnio latało sobie z tej słodko gorzkiej okazji to tu oto:
Od wakacji tak lata kurna
Od wakacji tak lata kurna
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
U mnie tez sie idealnie wkleił w gorszy okres akurat, youtube music mi pokazał chyba że słuchałem tego ze 150 razy od premiery, piękny numer
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
ilekroć patrze na jego twarz to zastanawiam sie czemu on sobie to zrobil i czy serio uważa że to jest dojebane
Też miałem takie rozkminy, szczególnie, że niczego mu nie brakowało w mordzie, więc nie jest to case grubej laski, która według niej jest ładniejsza bo ma tatuaże.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
- marmolad_k2
U mnie na odwrót, od drugiej połowy 2023 roku (ostatni Bonsoul) najgorszy okres w życiu, a ten numer wyszedł jakiś dzień przed tym jak zaakceptowałem propozycję pracy dla innej firmy za większe pieniądze, pamiętam jak mówiłem o tym dziadkom, a zaraz potem puściłem ten numer na spacerze, niesamowite wspomnienie.
Z morda to drugi Rozal
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
No tu nawet bardziej siedzi bo w sumie numer jest takim spojrzeniem wstecz, podsumowaniem i powiedzeniem że chuj tam jakoś to jest i będziemarmolad_k2 pisze: ↑25 gru 2025, 16:37 U mnie na odwrót, od drugiej połowy 2023 roku (ostatni Bonsoul) najgorszy okres w życiu, a ten numer wyszedł jakiś dzień przed tym jak zaakceptowałem propozycję pracy dla innej firmy za większe pieniądze, pamiętam jak mówiłem o tym dziadkom, a zaraz potem puściłem ten numer na spacerze, niesamowite wspomnienie.
Tak czy tak piękny utwór muzyczny, za to kocham Bonsa że nawet jak czesto już mi nie podoba się to co robi to jak czasami przypierdoli to mam numery, które zastępują mi całe płyty. Takim dla mnie jest Hjuston mamy problem z Diabeł stróż, gdzie uważam że to najgorsza płyta Bonsona i poza tym do niczego nie wracam, a samego "Hjuston..." słuchałem z 1000 razy już bez kitu
A co do mordy to też nie wiem po co aż tyle tych dziar, nawet na głowie (chociaż tam plus ze se moze wlosy zapuścić), ale no nie wnikam
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Ech.. u mnie podobnie, Refluks zgrał się idealnie z baaardzo długim zjazdem w bardzo złe, depresyjne rejony żywota.marmolad_k2 pisze: ↑25 gru 2025, 16:37 U mnie na odwrót, od drugiej połowy 2023 roku (ostatni Bonsoul) najgorszy okres w życiu
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
A do Historii po pewnej historii ktoś wraca? Tylko tej prawilnej brudnej wersji z 2011 a nie tego tworu z reedycji w Koce. Osobisty klasyk, tylko problem taki, że nawet jak jest w życiu zajebiscie i to odpalę to smuty wlatują
MalinowyJogurt 2
Raz na dwa lata może wrócę, ale sentyment mam bardzo duży.
- marmolad_k2
A to one jakoś bardzo się różnią? Wiem tylko, że na Spotfy nie ma wersji Pana Śmiecia z samplem z Lady Pank.
Tak, mixem i masteringiem. Wersja oryginalna jest bardziej "brudna".
Do tego np. w goścince BIałasa na tej wersji z Koki są zjebane głośne podbitki, które psują zajebisty numer.
Do tego np. w goścince BIałasa na tej wersji z Koki są zjebane głośne podbitki, które psują zajebisty numer.
No właśnie Byliśmy Żołnierzami chyba najbardziej wkurwia weź sobie porównaj @marmolad_k2
Wersja prawilna
Wersja zjebana
Wersja prawilna
Spoiler
Spoiler
MalinowyJogurt 2
Niestety jak ktoś sobie zwoje poreza rzeczami różnymi, przy okazji ogólnie mając tendencję do łapania dołków i niewesołe życie (sądząc po twórczości wszystko bo nie zagłębiam się i nie zamierzam w tym przypadku) to może przyjść moment, w którym coś takiego wydaje się być dobrym pomysłem i generalnie jeden chuj i tak więc co mu szkodzi
Problem zaczyna się robić gdy uda się jakoś poukładać pod kopułką i może zacząć normalniejsze życie, wtedy ciągniesz prowo aż do śmierci bo co ci zostaje. Jego sprawa w sumie no ale generalnie lepiej tak nie robić imo
I rot in this dread, my only world's the one in my head
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead
Jak koza w tłuszcz obrośnie zechce wilkiem posmakować
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead
Jak koza w tłuszcz obrośnie zechce wilkiem posmakować
PREZES ft. BONSON - VIS A VIS
Małach ft. Bonson - Zasługuję na coś więcej (prod. 2Check)