dzigi albo jego wspolas Ernest, chyba dzigiTooMuchSmoke pisze: ↑08 sty 2026, 18:34 a ten skrin gdzie oznacza enzo i nafasa to kto wstawił na relacje u siebie, tuptuś?
TPS/ZDR
Re: TPS/ZDR
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
I będą musieli kasować, bo 24h później Victoria czy inna Claudia da oświadczenie że wyjaśnili sobie wszystko z Kubą i nie życzy sobie robienia publicznych dram z jej związku.
Na obecnym etapie IMO już lepiej kibicować Kartkiemu i jako jakiś redaktor też bym tego nie tykał, tylko niech się napierdalają nawzajem.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
-
WesolyJozek
Myslicie Że Avi Sycylijczyk zeby odpokutowac za diss musiał zwalić konia dla TPS Zaufaj Dobrym Radom?
zawiodlem sie myslalem ze bedzie jakis nowy dickpick w tym temacie
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Pamiętasz tamten zapach jak kiedyś pachniał skun?WesolyJozek pisze: ↑08 sty 2026, 23:12 Myslicie Że Avi Sycylijczyk zeby odpokutowac za diss musiał zwalić konia dla TPS Zaufaj Dobrym Radom?
Nauczony wtedy właśnie jak podwalać se chuj
Rozjebał mnie komentarz na facebooku pod postem glamrapu
Spoiler
on się jąka nawet ręką
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
-
WesolyJozek
ahhahahahahahhaaahhaahahahahah
w kurwe zły dzien miałem a tu na koniec taki cios hahahahah od razu ide sie spac usmiechniety
-
SiemaBartek
Jak to jest, że nikt z ulicznych kolegów, nie rozlicza Tuptusia z jego zachowań?
jaki punkt z dekalogu ulicy łamie walenie konia po kresce przy lokalnej solarisSiemaBartek pisze: ↑20 sty 2026, 20:19 Jak to jest, że nikt z ulicznych kolegów, nie rozlicza Tuptusia z jego zachowań?
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
Bo zaden nie chce sie przyznac ze ogladal jak tuptus wali konia w salonie
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
TPS odnosi się do końskiej afery. Wszystko by się udało, gdyby nie te zazdrosne koleżanki

Spoiler

- oKulTywowany
Wszystko fajnie tylko mu się co chwilę we łbie przewraca
This page is no longer available.
Milczenie jest złotem więc wydarzeń nie komentuj!
-
jerzy_klemens_werner
Tak sobie rozkminiam tego typa i widać, że on jest na strzała, ja się nawet nie umiem bić ale czuję że bym go popchnął i zabił, i nawet nie chodzi o posturę tylko po samej twarzy i sposobie wypowiadania się widać że ten koleś jest 2x wolniejszy niż inne dzieci.
No i on tym wszystkim ludziom łysym z Radomia co stoją na jego klipach pożycza hajs, czy o co tu chodzi? O co chodzi, że ktokolwiek ma z nim spinę zaraz go przeprasza. Polski rap to jest jakaś czterdziesta czwarta gęstość.
No i on tym wszystkim ludziom łysym z Radomia co stoją na jego klipach pożycza hajs, czy o co tu chodzi? O co chodzi, że ktokolwiek ma z nim spinę zaraz go przeprasza. Polski rap to jest jakaś czterdziesta czwarta gęstość.
- TooMuchSmoke
tuptuś by ci wjebal kosę pod żebro i po zawodach
zapewne jest/był nieobliczalnym świrem i to rekompensuje muskulaturę.
-
WesolyJozek
Może jako jedyny umie czytaćjerzy_klemens_werner pisze: ↑23 sty 2026, 21:12