TPS/ZDR
-
Zyciedepczewyobrazie
TPS/ZDR
Dobra
Podejmuje się tego. Co myślicie, sądzicie? Jako, że osoby nie do końca rapowe mają swoje tematy, to akurat TPS na niego zasługuje, niezależnie czy lubicie czy nie.
Podejmuje się tego. Co myślicie, sądzicie? Jako, że osoby nie do końca rapowe mają swoje tematy, to akurat TPS na niego zasługuje, niezależnie czy lubicie czy nie.
Re: TPS/ZDR
tps, kto to jest?
zwykły jakiś leszcz
zwykły jakiś leszcz
MÓJ TEMACIK! -> viewtopic.php?t=10448
MEMPHIS VS HEWRA/MOBBYN
-> https://www.youtube.com/watch?v=LnZIq8WoO64
props za wygrany beef z avim
no i klasyki
no i klasyki
Spoiler
-
pieschrodingera
wielokrotnie karany klasyk, lolek deja vu po nocach mi się śni, innych rzeczy nie sprawdzalem nigdy i chyba dobrze dla mnie, aaa diss na bedoesa pamiętam słuchałem nacpany emka na pętli na stamford bridge jak czelsi za conte jakieś hull city w fa cup 5 czy 6 do zera rozpierdalala, niedługo potem straciłem świadomość i przez kilkadziesiąt godzin byłem zaginiony, a ostatecznie skończyłem w kajdankach także uwaga z tym ulicznym rapem panowie heh
Wysłane z mojego VTR-L09 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego VTR-L09 przy użyciu Tapatalka
- oKulTywowany
grosicki na propsie,jednak szkoda że jaskra i zamknięta głowa spowodowana brakiem mózgu prowadzi do jąkania
This page is no longer available.
-
Zyciedepczewyobrazie
Dla mnie pierwszy ZDR to jedna z lepszych płyt rapowych (ulicznych) w PL
TPS - #1 - Fight Empire prod. Tytuz
Numer promujący organizację Fight Empire, która już 4 czerwca zadebiutuje na rynku galą w Łobzie. Jest to prosportowy projekt, który postawi na czystą rywalizację prawdziwych sportowców, którzy poświęcili całe życie tej dyscyplinie. Masa wyrzeczeń, ciężka praca, krew, litry potu, kontuzje, ból... To tylko mały zbiór tego, co na swojej drodze spotkał każdy z bohaterów debiutanckiej rozpiski Fight Empire. Droga do zwycięstwa najczęściej bywa bardzo kręta, a na ścieżce do wygranej trzeba najczęściej przejść przez pasmo porażek. To wydarzenie udowodni, że sport i umiejętności zawsze się obronią, a czysta rywalizacja na wysokim poziomie jest rodzajem sztuki.
Największy progres ostatniego pięciolecia?
Ten numer topka 2021 roku.
Ten numer topka 2021 roku.
- Bryx Fenrir
jako koneser ulicznego rapu nigdy nie rozumiałem fenomenu tego gościa, hujoza niemozebna. koło rpk to nawet nie stało, a firmy nie widziało nawet przez lornetkę
jasny wracaj na forum
Pierdolisz, tps ma niezle numery, tak samo murzyn
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
potwierdzam, zachęcam do sprawdzenia płyty wielokrotnie karany, a w szczególności hitu pt lolek deja vu
łaczysko i raczysko to jest okropne
MÓJ TEMACIK! -> viewtopic.php?t=10448
MEMPHIS VS HEWRA/MOBBYN
-> https://www.youtube.com/watch?v=LnZIq8WoO64
Banda Unikat to kawał dobrego rapu, aż dziwne patrząc na dalszą twórczość TPS ze brał udział przy takiej zajawce
- Bryx Fenrir