[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Burak dzięki wielkie,niech dobro które mi dałeś wróci do Ciebie ze zdwojoną siłą 
-
VerminatorX
Prośba do moderatorów aby umieścili ten post w OP'ie, przydałoby się tam uporządkowane archiwum.Burak pisze: ↑01 sty 2026, 15:21 Pierwszy live po 64 lajny: https://www.youtube.com/watch?v=UeKCnDw70EE
po 88 lajen: https://www.youtube.com/watch?v=7znfmHNxycE
po dedlajny: https://www.youtube.com/watch?v=en5QN0McxUQ
po 3 komory: https://www.youtube.com/watch?v=goFiw92iEDw
po ep.itafium: https://www.youtube.com/watch?v=9bZSS5Epy9k
Jest taki dodatek do Chrome co pokazuje czas wrzutu normalnie:
https://chromewebstore.google.com/detai ... gkkdlbkdgi
- marmolad_k2
Dopiero teraz to przesłuchałem zajebisty diss
- Haczapurjan
IMO ten imbecyl po prostu nadal nic nie napisał. Przecież on z dwa miechy temu już gadał, że diss jest napisany/nagrany, tylko trąbki trzeba dograć
cala sytuacja z tym beefem jest tak abstrakcyjna, ze to sie w pale nie miesci
pietrek najpierw notorycznie podgryzal tedego mimo ze takiego rzeczywistego powodu do beefu nie mial zadnego. ten zarzut z policja jest tak naciagany i do tego tak juz oklepany ze mehhh. tracilo to wszystko desperacja od poczatku
jak juz w koncu sie doczekal, tede cos puscil, to mes ktory logicznie rzecz biorac powinien miec juz wczesniej przyszykowana szuflade bengerow z hakami na flaka, najpierw ociagal sie wymyslajac kolejne debilne wymowki a to rysio chory a to kolejka na myjni, a jak juz w koncu dal odpowiedz, to okazalo sie ze zrobil kleksa w majty, skompromitowal sie przed cala branza i w zasadzie na wlasne zyczenie dobil swoja dogorywajaca kariere
potem jescze dostal w drugi policzek od tedasa EPka, dostalismy 82 wywiady i zero trackow, no przeciez kurwa to sa jakies jaja. pietrek jest w sytuacji lose-lose bo jak koniec koncow nic nie wypusci po tylu zapowiedziach to beka z typa, a jak wypusci, to tez beka z typu, bo raz ze wszyscy juz zapomnieli ze taki beef mial miejsce i jakiekolwiek napiecie dawno opadlo, a dwa ze po takim okresie oczekiwania nalezaloby sie spodziewac jakiegos rozpierdolu, a chlop pewnie znowu zapoda jakas srake z klarnetem w tle
pietrek najpierw notorycznie podgryzal tedego mimo ze takiego rzeczywistego powodu do beefu nie mial zadnego. ten zarzut z policja jest tak naciagany i do tego tak juz oklepany ze mehhh. tracilo to wszystko desperacja od poczatku
jak juz w koncu sie doczekal, tede cos puscil, to mes ktory logicznie rzecz biorac powinien miec juz wczesniej przyszykowana szuflade bengerow z hakami na flaka, najpierw ociagal sie wymyslajac kolejne debilne wymowki a to rysio chory a to kolejka na myjni, a jak juz w koncu dal odpowiedz, to okazalo sie ze zrobil kleksa w majty, skompromitowal sie przed cala branza i w zasadzie na wlasne zyczenie dobil swoja dogorywajaca kariere
potem jescze dostal w drugi policzek od tedasa EPka, dostalismy 82 wywiady i zero trackow, no przeciez kurwa to sa jakies jaja. pietrek jest w sytuacji lose-lose bo jak koniec koncow nic nie wypusci po tylu zapowiedziach to beka z typa, a jak wypusci, to tez beka z typu, bo raz ze wszyscy juz zapomnieli ze taki beef mial miejsce i jakiekolwiek napiecie dawno opadlo, a dwa ze po takim okresie oczekiwania nalezaloby sie spodziewac jakiegos rozpierdolu, a chlop pewnie znowu zapoda jakas srake z klarnetem w tle
- gods bidness
W pisaniu w kółko jednego i tego samego widzę usilną próbę zracjonalizowania sobie tego, co zaszło.
czyli że co?
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
że Mes tournament winner, chociaż fakty są przeciwko niemu
tym gorzej dla faktów
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
-
VerminatorX
Mes:
Masz nieprzepracowane tylko... trzy dekady?
Idź na sesje, to wstyd jest żaden
Masz nieprzepracowane tylko – co, co, co?
Aha, i chuja wiesz o żarciu!
Też Mes:
Ale weźcie nie poganiajcie y'all, depresję mam, dobra?
Masz nieprzepracowane tylko... trzy dekady?
Idź na sesje, to wstyd jest żaden
Masz nieprzepracowane tylko – co, co, co?
Aha, i chuja wiesz o żarciu!
Też Mes:
Ale weźcie nie poganiajcie y'all, depresję mam, dobra?
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
Mes: hello baby, jak cudownie jest byc rodzicem, nigdy kurwy nie jesteście w stanie poczuc jakie to jest uczucie, żaden nie ma dzieci tylko woda leci z fiuta
Też mes: buu mam dziecko no i depresję więc mam dostatecznie przejebane a wy mnie jeszcze poganiacie
Też mes: buu mam dziecko no i depresję więc mam dostatecznie przejebane a wy mnie jeszcze poganiacie
to jest w ogole jakas abstrakcja, ze ktos go musi poganiac, przeciez to jest w jego interesie, zeby wypuscic tego dissa. ja juz sobie dalem spokoj z czekaniem na to jak laskawie cos nagra. rozumiem depresje i wspolczuje, ale nie powinien w takim razie w ogole zaczynac tego beefa albo nie wiem, moglby teraz zakomunikować wprost jak wyglada sytuacja, moze taka szczerosc spotkałaby sie ze zrozumieniem. choc to tez zalezy jakby to powiedzial
Myślę, że fakt bycia pokonanym przez Tedego, który nie jest obecnie w topowej formie, a którego sobie wybrał na przeciwnika bo wydawał się łatwy, musi mocno wpływać na samopoczucie Mesa
- Haczapurjan
Plus różne okołobeefowe didaskalia, które się wydarzyły, a które na pewno miały wpływ na i tak już mocno nadwątloną psychę Mesa.
Jak chociażby fakt, że album, który tak był dopieszczany przez Mesa przez tak długi czas, był notowany niżej na OLiS-ie niż jakaś EPka, którą Tede robił na kolanie.
Mes może robić dobrą minę do złej gry, ale w środku na pewno się w nim gotowało. Stąd próby umniejszania fanbase’owi Tedego i ogólnie postponowanie całej jego postaci.
Jak Tede mu zajebał domenę, to chyba dwie-trzy doby siedział cicho na piździe i próby „rozchodzenia” całego tego ciężaru sytuacji w jakichś niszowych kanalikach YouTube’owych czy innych radiostacjach, na niewiele się zdały
No Jacula go zniszczyl rapowo, tu nie ma zadnych watpliwosci. Nie bez powodu epka nosi tytul Epitafium.
Źle się zestarzało.
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
- Oportunistycznyebaka
Ja mu akurat w tym momencie średnio współczuję, ba, mam nadzieję że ta sytuacja go nauczy trochę pokory i utemperuje ego, ale to terapia musiała by przynosić skutek, a go nie przynosi. Może gdyby był młodszy i dopiero co zawalił mu się świat, ale nie mając tyle na karku, rozkręcając samemu beef z sobie tylko wiadomych powodów, które mu się najprawdopodobniej uroiły w głowie, wydając bardzo słabe dissy gdzie muszę słuchać o jego dziadku, później zapowiadając jakieś odpowiedzi itp., no to przepraszam, zero szacunku dla ludzi który mu kibicowali.YP_ pisze: ↑03 sty 2026, 1:53 to jest w ogole jakas abstrakcja, ze ktos go musi poganiac, przeciez to jest w jego interesie, zeby wypuscic tego dissa. ja juz sobie dalem spokoj z czekaniem na to jak laskawie cos nagra. rozumiem depresje i wspolczuje, ale nie powinien w takim razie w ogole zaczynac tego beefa albo nie wiem, moglby teraz zakomunikować wprost jak wyglada sytuacja, moze taka szczerosc spotkałaby sie ze zrozumieniem. choc to tez zalezy jakby to powiedzial
nieważne, tournament winner to znowu pan kleks