Ciekawe czy Mes odpowie, dawno już chyba nie było żadnego beefu zwłaszcza takiego kalibru
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Panowie to moze byc najlepszy beef od lat chyba ze tede poskuli ogon w pewnym momencie i bedzie pierdolil ze trzeciego dissu na siebie juz nie sluchal.
Mes odpowie na wszystko.
Jose pisze: ↑08 lut 2026, 22:48
Dlaczego 2rzyn Królem Jest
No na papierze, jakby do tego beefu doszło, to byłby to najlepszy beef z możliwych. Dodatkowo spełniłby się moje rapowe marzenia o beefie dwóch najlepszych w dissach raperów. Szkoda, że to marzenia sprzed 20 lat.
gods bidness pisze: ↑24 lip 2025, 19:25
Chciałbym się mylić, ale obstawiam dwa wersy o Mesie dla zasięgów, a reszta to wersy o tym, że robi rap mimo upływu lat ciągle daje ten rap tak tak!
Też tak czuję
lygrys pisze: ↑11 maja 2022, 21:05
świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
gods bidness pisze: ↑24 lip 2025, 20:12
No na papierze, jakby do tego beefu doszło, to byłby to najlepszy beef z możliwych. Dodatkowo spełniłby się moje rapowe marzenia o beefie dwóch najlepszych w dissach raperów. Szkoda, że to marzenia sprzed 20 lat.
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Właśnie też miałem napisać, że w sumie chuj w to, czy to będą dwa wersy, bo to tak czy inaczej prezent dla Mesa, głupi by nie skorzystał, będąc w jego sytuacji
Gdyby to był stricte diss to by wrzucił bez zapowiedzi i to o normalnej porze a nie o 24 w środku tygodnia.Pewnie to zwykły track nagrany z okazji dzisiejszych urodzin tak o bo może
Tede chyba nigdy nie wrzuca takich zapowiedzi nowych kawalkow, ewentualnie zapowiada je na insta, dlatego wydaje mi sie ze to moze byc pelnoprawny diss. jesli sie okaze, ze mam racje to oby przynajmniej nie przynudzil, bo chuj wie jak tam jego bitewna forma w tym momencie