Kartky

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Igotmyselfagun

Re: Kartky

Post autor: Igotmyselfagun »

DWÓCH OJCÓW policjantów
Awatar użytkownika
eraserhead

Post autor: eraserhead »

a ten ojciec policjant też nie napierdalał żony?
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

Moltisanti weź idź pisać te debilne posty gdzie indziej
Mutley pisze: 15 lis 2019, 23:00 stempel już przygotowuje linie obrony :lol: :lol: :lol:
imo tego się nie da już obronić, nawet zakładając, że kartky jakimś cudem okazałby się niewinny, to straty wizerunkowe byłby by za duże
jak stempel (zresztą wspomniany na nagraniu) nie odpali kartkyego to jest idiotą, ta afera mu może całą jego stajnie rozjebać
Awatar użytkownika
Farezowsky

Post autor: Farezowsky »

eraserhead pisze: 15 lis 2019, 23:10 a ten ojciec policjant też nie napierdalał żony?
Pijany stary na chacie, bywało ostro
Jak chciał podnieść rękę na mamę, to stałem mocno
Tak rapował Kartky xDD
Awatar użytkownika

Post autor: #23 »

matka kartkiego wstawia się za V i jednocześnie oskarża swojego męża policjanta o bicie jej od 30 lat, 2019 koloryzowane

a może tam było
Jak chciał podnieść rękę na mamę, to stałem z nim mocno
Ostatnio zmieniony 15 lis 2019, 23:13 przez #23, łącznie zmieniany 1 raz.
It's got a hold on me the streets won't let me go I'm in love
Ezio_Wroclaw pisze: 05 wrz 2019, 10:10 Jeszcze mi kot o 4.40 wskoczył na mordę, jedyne pussy co tam ostatnio siada.
Awatar użytkownika
FMH

Post autor: FMH »

Victoria w poście na ig pisała też, że Kartky ma jakieś dokumenty z obdukcji, które ponoć załatwił mu jego menadżer
kocham pozdrawiam

#COYG
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

Farezowsky pisze: 15 lis 2019, 23:11
eraserhead pisze: 15 lis 2019, 23:10 a ten ojciec policjant też nie napierdalał żony?
Pijany stary na chacie, bywało ostro
Jak chciał podnieść rękę na mamę, to stałem mocno
Tak rapował Kartky xDD
to może stał mocno i napierdalał matkę razem z ojcem, nwm :dunno:
Awatar użytkownika
Spenser

Post autor: Spenser »

:lol:
Awatar użytkownika
mlodyperkez

Post autor: mlodyperkez »

przedszkolanek pisze: 15 lis 2019, 23:12 to może stał mocno i napierdalał matkę razem z ojcem, nwm
:bowdown: wiadomo wzorce ida z gory.
Igotmyselfagun

Post autor: Igotmyselfagun »

Moltisanti pisze: 15 lis 2019, 23:03 To teraz zabawa dla użytkowników ślizgawki. Odwróćcie sytuację.

Zaczyna się nagranie a na nim dziewczyna w histerii i płaczu krzyczy że facet ją zdradza i wyraźnie wielokrotnie krzyczy zeby wyszedł z jej mieszkania bo zadzwoni na policję, ten zamiast opuscić mieszkanie przystawia się do niej, ona wielokrotnie mówi ODEJDŹ ODE MNIE on dalej się do niej przystawia i nie chce wyjść

Rozumiem że konsekwentnie wyzywacie wtedy laskę od kurew. Wstyd mi za was mizogini :shock:
Wyobraź sobie, że Twoja dziewczyna którą kochasz, jest mega zazdrosna i zarzuca Ci, że ją zdradziłeś i masz wypierdalać. Co robisz w takiej chwili?

I nie zapominaj o tym co było napisane u niej na IG, jak wychodziła, to on zaraz pisał żeby wróciła. Pamiętajcie, że ona go pewnie cały czas kochała.
Awatar użytkownika
Mutley

Post autor: Mutley »

FMH pisze: 15 lis 2019, 23:12 Victoria w poście na ig pisała też, że Kartky ma jakieś dokumenty z obdukcji, które ponoć załatwił mu jego menadżer
Najlepiej jakby on też skończył swoją karierę, o wszystkim wiedział i to ukrywał, żeby dalej robić na nim hajs. Jeszcze niech Przyłu zostanie wyjebany z Młodych Wilków :lol:
Awatar użytkownika
cloud
chmura

Post autor: cloud »

kvrxlinv pisze: 15 lis 2019, 22:55 On brzmiał jakby faktycznie wpadał powoli w jakaś histerie ale bardziej przez to co ona odpierdala, raczej oprawca nie krzyczy aby ktoś wypierdalal z domu bo zadzwoni na psy, nie zdziwiłabym się jakby przed tymi zmanipulowanymi nagraniami biegała z nożem, u niej śladów nigdy nie było a u niego co chwile na twarzy coś
wypierdalaj z tego forum chryste :lol:
lygrys pisze: 22 sty 2024, 9:47 Wszystkim fanom zimy życzę by zamarzli na śmierć.
Awatar użytkownika

Post autor: #23 »

#emateimusisz
It's got a hold on me the streets won't let me go I'm in love
Ezio_Wroclaw pisze: 05 wrz 2019, 10:10 Jeszcze mi kot o 4.40 wskoczył na mordę, jedyne pussy co tam ostatnio siada.
Awatar użytkownika
MalkoNTENT

Post autor: MalkoNTENT »

Nienawidziłem polskich filmów bo wkurwia mnie ich przesadnie nienaganna, że aż sztuczna dykcja. A tu najebany kartky tak samo. Ja bełkoczę jak popierdolony
Malkontent to moje drugie imię odkąd dorosłem
Awatar użytkownika
Luxair

Post autor: Luxair »

Pojeb, ale nie rozumiem tylko czemu on cały czas mówi że zadzwoni na policję? I wspomina że miał X obdukcji i rany z wakacji?
Izrael wciąż okupuje Palestynę
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
jasminewolf

Post autor: jasminewolf »

[mention]kvrxlinv[/mention] stara, bo jak rozumiem jesteś dziewczyną - jeśli nie widzisz problemu, że koleś mówi takie rzeczy dziewczynie, że się znęca nad nią psychicznie (na co tutaj dowody są ewidentnie), wyzywa itd., to ja nie wiem jak na świecie ma być lepiej skoro obiektywnie nie potrafisz przyznać, że to co robi kartky jest złe, napisz wprost, tak jak ktoś wyżej napisał, ile masz z nim zdjęć z koncertów na ig.
Footer

Post autor: Footer »

del del
Ostatnio zmieniony 16 lis 2019, 0:31 przez Footer, łącznie zmieniany 3 razy.
Awatar użytkownika
recklezz

Post autor: recklezz »

[mention]Luxair[/mention] No żeby podkreślić że ma kontakty zadzwoni i ja wezmą cokolwiek on by nie zrobił to ona będzie winna, a te obdukcję raczej tez ma kontakty jak stwierdził na, koniec ze "Michal" tylko czeka na telefon i coś tam wspominał że 17 jakiś obdukcji jak tylko chce gotowych, nie chce mi się 2 raz tego słuchać bo dramat
Ostatnio zmieniony 15 lis 2019, 23:25 przez recklezz, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
noizeone

Post autor: noizeone »

ciekawe jkay wyglądały nagrnaia z wieksości młodych związków ludzi, którzy sa na TOPie... nie mówie, ze to co na tym nagraniu normlane, ale staram sie zwrócić uwage, że częsściej się to zdarza niż by się mogło wydawać. Kto nie pokłócił się w związku niech pierwszy rzuci kamień, sobie w morde najlepiej i z tej sytuacji wyniesie lekcje, jak to moze eskalować, zwłaszcza pod wpływem alko i narko (fejm jest jendym z nich)
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

Luxair pisze: 15 lis 2019, 23:20 Pojeb, ale nie rozumiem tylko czemu on cały czas mówi że zadzwoni na policję? I wspomina że miał X obdukcji i rany z wakacji?
Psychologiczne gierki.
2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
ODPOWIEDZ