Kartky
- eraserhead
Re: Kartky
a ten ojciec policjant też nie napierdalał żony?
- przedszkolanek
Moltisanti weź idź pisać te debilne posty gdzie indziej
jak stempel (zresztą wspomniany na nagraniu) nie odpali kartkyego to jest idiotą, ta afera mu może całą jego stajnie rozjebać
imo tego się nie da już obronić, nawet zakładając, że kartky jakimś cudem okazałby się niewinny, to straty wizerunkowe byłby by za duże
jak stempel (zresztą wspomniany na nagraniu) nie odpali kartkyego to jest idiotą, ta afera mu może całą jego stajnie rozjebać
- Farezowsky
Tak rapował Kartky xDDPijany stary na chacie, bywało ostro
Jak chciał podnieść rękę na mamę, to stałem mocno
matka kartkiego wstawia się za V i jednocześnie oskarża swojego męża policjanta o bicie jej od 30 lat, 2019 koloryzowane
a może tam było
a może tam było
Jak chciał podnieść rękę na mamę, to stałem z nim mocno
Ostatnio zmieniony 15 lis 2019, 23:13 przez #23, łącznie zmieniany 1 raz.
It's got a hold on me the streets won't let me go I'm in love
Ezio_Wroclaw pisze: ↑05 wrz 2019, 10:10 Jeszcze mi kot o 4.40 wskoczył na mordę, jedyne pussy co tam ostatnio siada.
Victoria w poście na ig pisała też, że Kartky ma jakieś dokumenty z obdukcji, które ponoć załatwił mu jego menadżer
kocham pozdrawiam
#COYG
#COYG
- przedszkolanek
to może stał mocno i napierdalał matkę razem z ojcem, nwmFarezowsky pisze: ↑15 lis 2019, 23:11Tak rapował Kartky xDDPijany stary na chacie, bywało ostro
Jak chciał podnieść rękę na mamę, to stałem mocno
- mlodyperkez
-
Igotmyselfagun
Wyobraź sobie, że Twoja dziewczyna którą kochasz, jest mega zazdrosna i zarzuca Ci, że ją zdradziłeś i masz wypierdalać. Co robisz w takiej chwili?Moltisanti pisze: ↑15 lis 2019, 23:03 To teraz zabawa dla użytkowników ślizgawki. Odwróćcie sytuację.
Zaczyna się nagranie a na nim dziewczyna w histerii i płaczu krzyczy że facet ją zdradza i wyraźnie wielokrotnie krzyczy zeby wyszedł z jej mieszkania bo zadzwoni na policję, ten zamiast opuscić mieszkanie przystawia się do niej, ona wielokrotnie mówi ODEJDŹ ODE MNIE on dalej się do niej przystawia i nie chce wyjść
Rozumiem że konsekwentnie wyzywacie wtedy laskę od kurew. Wstyd mi za was mizogini![]()
I nie zapominaj o tym co było napisane u niej na IG, jak wychodziła, to on zaraz pisał żeby wróciła. Pamiętajcie, że ona go pewnie cały czas kochała.
Najlepiej jakby on też skończył swoją karierę, o wszystkim wiedział i to ukrywał, żeby dalej robić na nim hajs. Jeszcze niech Przyłu zostanie wyjebany z Młodych Wilków
wypierdalaj z tego forum chrystekvrxlinv pisze: ↑15 lis 2019, 22:55 On brzmiał jakby faktycznie wpadał powoli w jakaś histerie ale bardziej przez to co ona odpierdala, raczej oprawca nie krzyczy aby ktoś wypierdalal z domu bo zadzwoni na psy, nie zdziwiłabym się jakby przed tymi zmanipulowanymi nagraniami biegała z nożem, u niej śladów nigdy nie było a u niego co chwile na twarzy coś
#emateimusisz
It's got a hold on me the streets won't let me go I'm in love
Ezio_Wroclaw pisze: ↑05 wrz 2019, 10:10 Jeszcze mi kot o 4.40 wskoczył na mordę, jedyne pussy co tam ostatnio siada.
- MalkoNTENT
Nienawidziłem polskich filmów bo wkurwia mnie ich przesadnie nienaganna, że aż sztuczna dykcja. A tu najebany kartky tak samo. Ja bełkoczę jak popierdolony
Malkontent to moje drugie imię odkąd dorosłem
Pojeb, ale nie rozumiem tylko czemu on cały czas mówi że zadzwoni na policję? I wspomina że miał X obdukcji i rany z wakacji?
Izrael wciąż okupuje Palestynę
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
-
jasminewolf
[mention]kvrxlinv[/mention] stara, bo jak rozumiem jesteś dziewczyną - jeśli nie widzisz problemu, że koleś mówi takie rzeczy dziewczynie, że się znęca nad nią psychicznie (na co tutaj dowody są ewidentnie), wyzywa itd., to ja nie wiem jak na świecie ma być lepiej skoro obiektywnie nie potrafisz przyznać, że to co robi kartky jest złe, napisz wprost, tak jak ktoś wyżej napisał, ile masz z nim zdjęć z koncertów na ig.
[mention]Luxair[/mention] No żeby podkreślić że ma kontakty zadzwoni i ja wezmą cokolwiek on by nie zrobił to ona będzie winna, a te obdukcję raczej tez ma kontakty jak stwierdził na, koniec ze "Michal" tylko czeka na telefon i coś tam wspominał że 17 jakiś obdukcji jak tylko chce gotowych, nie chce mi się 2 raz tego słuchać bo dramat
Ostatnio zmieniony 15 lis 2019, 23:25 przez recklezz, łącznie zmieniany 1 raz.
ciekawe jkay wyglądały nagrnaia z wieksości młodych związków ludzi, którzy sa na TOPie... nie mówie, ze to co na tym nagraniu normlane, ale staram sie zwrócić uwage, że częsściej się to zdarza niż by się mogło wydawać. Kto nie pokłócił się w związku niech pierwszy rzuci kamień, sobie w morde najlepiej i z tej sytuacji wyniesie lekcje, jak to moze eskalować, zwłaszcza pod wpływem alko i narko (fejm jest jendym z nich)
Psychologiczne gierki.