Anime - normiki out

Kategoria poświęcona sztuce małych i dużych ekranów.

Moderatorzy: gogi, con shonery

Awatar użytkownika
ToMojaStaraKsywka

Re: Anime - normiki out

Post autor: ToMojaStaraKsywka »

Piters pisze: 12 gru 2025, 0:08 Już kinówkę Chainsaw Man idzie obejrzeć w necie i cudowna jest :bowdown: Jak ktoś oglądał pierwszy sezon i nawet średnio mu siadł to polecam, i wykonanie duużo lepsze i fabularnie od tego momentu już zaczyna się peak, który będzie długo trwał
Obejrzałem parę dni temu i przykro mi było w ostatnich sekundach kinowki, a w trakcie byłem jak :oops:

Jednak idę na tą kinowke jjk jutro.
Awatar użytkownika
Klaic

Post autor: Klaic »

Polecicie coś niszowego w klimatach Neuromancera? Jakiś dobry cyberpunk (byle to nie było o mechach). NGE, Serial Experimental Lain, Psycho-Pass, Ergo Proxy widziałem.
P(A|B) = [P(A)*P(B|A)]/P(B), all the rest is commentary.

R.I.P mordy
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

nie jestem wielkim fanem cyberpunku, więc nie mam też wielkiego obeznania, ale Akudama Drive mi się całkiem podobało jak wychodziło
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Awatar użytkownika
bronek

Post autor: bronek »

Boruto: Two Blue Vortex w produkcji oby tylko trzymali sie mangi to bedzie benger
przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsny
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Awatar użytkownika
dr zjeb

Post autor: dr zjeb »

@Klaic Pantheon sprawdź
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Post autor: Haczapurjan »

Skończyłem „To Love Ru” i chcę więcej jakiegoś haremowego gówna
Awatar użytkownika
ToMojaStaraKsywka

bronek pisze: 23 gru 2025, 22:23 Boruto: Two Blue Vortex w produkcji oby tylko trzymali sie mangi to bedzie benger
A wiadomo kiedy ma wyjść? Czytałem trochę i fakt, gdyby się trzymali byłoby zajebiście.
Awatar użytkownika
bronek

@ToMojaStaraKsywka z tego co widzialem to jeszcze nie wiadomo, potwierdzili tylko ze zajmuja sie tym
przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Awatar użytkownika
ariusia666

Post autor: ariusia666 »

guys czy boruto jest oki doki?? mam jakąś mega nostalgię na naruto ale nie bd rewatchować cos i hate doing that, so i'm thinking boruta is the 2nd best thing???? czy chujowe oddcinanie kuponów, bo tak słyszałam??
https://www.youtube.com/@jaariaaurelia - NAGRYWAM NA JUTUBE :DDD :rotfl:
Awatar użytkownika
1909

Post autor: 1909 »

Chujowe odcinanie kuponów, niestety. Black Clover najbliżej vibem imo, ale animacja o kant dupy i w sumie pacing też. W przyszłym roku ma wyjść więcej Black Clover, z nową animacją, to może będzie warto polecić. Zaproponowałbym jeszcze HxH, ale skoro Steins;Gate było oglądane, to podejrzewam, że HxH też już mogło.
to kurwa forum rap, nie wizaż
Awatar użytkownika
ariusia666

Post autor: ariusia666 »

ofc HxH goated.,.,.,.
https://www.youtube.com/@jaariaaurelia - NAGRYWAM NA JUTUBE :DDD :rotfl:
Awatar użytkownika
Jaayu

Post autor: Jaayu »

Co fajnego jest do obejrzenia w stylu A Silent Voice czy Your Name? Jakieś takie bittersweet romantiko?? Ten drugi w porzadku ale trochę lipa nie dowiózł aż tak, ale silent voice cudo, bardzo mi zagrało na serduszku.
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
Kalom

Post autor: Kalom »

I Want To Eat Your Pancreas
Awatar użytkownika
ToMojaStaraKsywka

Ja lubię ride your wave. Bardzo mi to zagrało :oops:
Awatar użytkownika
Piters

1 stycznia na kaca szukałem czegoś luźnego, żeby ulżyć sobie w cierpieniu i mówie dobra odpale jeden odcinek Haikyuu mimo że oglądałem z 2-3 razy. I właśnie skonczyłem pierwszy sezon (25 odcinków). Jakie to jest złoto, ja ogólnie mam słabość do anime sportowych, ale historia, a tym bardziej postacie są tu tak napisane, że ciężko się oderwać nawet pamiętając mniej więcej. Z każdym rewatchem doceniam coraz bardziej :oops:
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Post autor: Haczapurjan »

Ja przez ostatnie dwa tygodnie zrobiłem taki binge-watching, że masakra. Tyle tytułów obejrzanych.

Z takich perełek to szczególnie polecam Summertime Rendering
Awatar użytkownika
Piters

Summer time faktycznie sztos, potwierdzam
Awatar użytkownika
ToMojaStaraKsywka

Piters pisze: 03 sty 2026, 15:17 1 stycznia na kaca szukałem czegoś luźnego, żeby ulżyć sobie w cierpieniu i mówie dobra odpale jeden odcinek Haikyuu mimo że oglądałem z 2-3 razy. I właśnie skonczyłem pierwszy sezon (25 odcinków). Jakie to jest złoto, ja ogólnie mam słabość do anime sportowych, ale historia, a tym bardziej postacie są tu tak napisane, że ciężko się oderwać nawet pamiętając mniej więcej. Z każdym rewatchem doceniam coraz bardziej :oops:
parę miesięcy temu też robiłem rewatch haikyuu :oops: fajnie jak się rolki jakieś jeszcze wyświetlają z życia wzięte i akcje dosłownie takie jak w animcu.

Jakiś czas temu też byłem w lumpie i kupiłem sobie mangę Dai Dark tom 3 za 5 zł. I jaki to jest sztos. Znaczy pierwszy tom co nie. Polecanko, później jakieś panele wrzucę i jakiś opis
Awatar użytkownika
1909

Post autor: 1909 »

Anime sportowe to taki guilty pleasure :oops: Ao Ashi jeszcze jest bardzo fajne. Kuroko i Blue Lock już pseudo supermoce wchodzą, ale też lubię. Wstyd mi, że nie umiem się zabrać za Slam Dunk
to kurwa forum rap, nie wizaż
Awatar użytkownika
bronek

ToMojaStaraKsywka pisze: 03 sty 2026, 20:33 Jakiś czas temu też byłem w lumpie i kupiłem sobie mangę Dai Dark tom 3 za 5 zł. I jaki to jest sztos. Znaczy pierwszy tom co nie. Polecanko, później jakieś panele wrzucę i jakiś opis
Oooo tak Dai Dark zajebiste, chyba juz o tym gadalismy na forumku bo cos mi swita ale polecam tez przeczytac poprzednia mange tego samego autora. Czytasz tylko fizycznie czy tez online? Bo tam gdzie ja czytalem juz nie ma updatow i na mangadexie tez chyba nie ma a poczytalbym o dalszych przygodach sanko
ODPOWIEDZ