[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
- TooMuchSmoke
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Przecież on obleciał z wywiadami wszystkie mozliwe portale i stacje + wypuścił kilka teledysków + rozkręcił beef + spamował na insta. To nie jest promowanie albumu?
promował image ruchacza, polskiego Bukowskiego
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
-
VerminatorX
Nie róbmy z Mesa jakiegoś filara integralności, w wywiadach z ostatniego roku-dwóch potyka się o własne słowa średnio co pięć minut.
- marmolad_k2
Zyski oszacowano na 3 sprzedane egzemplarze więcej.TooMuchSmoke pisze: ↑10 gru 2025, 19:55 Przecież on obleciał z wywiadami wszystkie mozliwe portale i stacje + wypuścił kilka teledysków + rozkręcił beef + spamował na insta. To nie jest promowanie albumu?
- TooMuchSmoke
a to już inna kwestia 
dzisiaj mnie olśniło, że mesiwo tak szybko wszedł w dad rap, grzeje ciągle temat baby mamy i w peaku beefu postował o opiece nad syne, bo dziecko jest oficjalnym i niepodważalnym dowodem na to R U C H A Ł
- marmolad_k2
Niepodważalny? A skąd wiesz że to na pewno jego?
U Tedego jest niepodważalny dowód bo porównując Tedego z jego synem jest jak dwie krople wody i raczej nie ma wątpliwości kto jest ojcem i czy było ruchane, a Mes bluruje cały czas facjatę Ryśka na udostępnionych zdjęciach bo nie widzi żadnego podobieństwa z sobą, bankowo fakt jest to
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Mes nie pokazuje twarzy Rysia, bo jebać sharenting, za to props
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
ciekawe, czy szybciej mes by odpowiedział, jakby tede mu zarzucił, że wcale tak dużo nie rucha
#ciekawe
#ciekawe
- gods bidness
To jest chyba wywiad na podstawie którego Peja nagrywał swoją parodie Tedego
- marmolad_k2
Mi się zawsze wydawało, że on parodiował ten słynny wywiad dla CGM z 2009.
- gods bidness
W tym ci wrzuciłem intonacja bardziej pasuje.
A Peja to był trzeci bezel.
A Peja to był trzeci bezel.
No to będzie kilka procent przecież
Po co ja zaglądam do tego tematu w ogóle, jakbym co najmniej spodziewał się tam znaleźć cokolwiek od mesa xd człowiek stary jest a głupi
Marmoladowy ma rację to jest odniesienie do cgm gdzie wieprz siedział nabity jak armata i tłumaczył się z panującej wtedy wojny rapowej
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Tukej -> 15:35
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
- scam_sakawa
+1
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
no tak, to i racja ale mimo wszystko, jakoś mi zjebał nastrój do powrotu do kandydatów, zamachu, lepszych żbików, a lubiłem lubiłem sobie odpalić, nie wiem czy inni też tak mają ale ja jak odpalam stare płyty którymi się jarałem to jak podróż w czasie, wspomnienia z tamtych lat robią się bardzie żywe, nawet jak przy żbikach zajebałem bemą w słup na woronicza przy tvp też była dobra akcja, no może dlatego w sumie jestem na niego taki cięty, i pewnie nie tylko ja2rzyn pisze: ↑10 gru 2025, 16:10U nas i tak jest zajebiscie. Zobacz na stany. Tam okazuje sie ze co drugi raperzyna to pedał który rucha wszystkich wokol, od dzwiekowca, przez kolegow z featuringow na jakichs jazzmanach konczac. Do tego maja pobudowane jakies lochy jak w diablo gdzie trzymaja kolejne popychadla murzynskie, czesto nieletnie. A no i na gale wpierdalaja sie w sukienki (to ostatnie u nas powoli rowniez staje sie modne). To jest dramat kurwa! Dramat.ignorant pisze: ↑10 gru 2025, 15:35 nie wiem czy aż taki talenciak z niego, poświęcił na bank sporo czasu na muzykę, i... no zamach, kandydaci, to leciało u mnie non stop, ale potem jakieś huje muje lewackie dzikie wężeno i mentalnie się zatrzymał typek, po co on o tym ruchaniu pierdoli, gdzieś mi się rolka wyświetliła jak się daje macać typowi co go nastawia i że niby idzie potem na ruchanie, no debil po prostu, komenty o bejbi mamie, i atencjowanie młodym też by sobie dał spokój, taki jest nie męski skubaniec i niedojrzały jak na swoje 43, może mu to ryje banie i go wygina w małolata, no i ta terapia, kogo to obchodzi, Jaca miał 100% racji w rysopisie mesa, i ten nie ma mu co odpowiedzieć nawet, aby lata po gamoniach co go chcą na wywiady i opowiada głupoty, śmieszna poza ogólnie
"nie każdy to rozumie, myślą że mi odjebało już
gdy rok po wyjściu ze szpitala rozjebałem bmw
żebra połamane, kręgosłup wyposażony w stal
dwa razy umarłem, żeby poczuć życia smak"
gdy rok po wyjściu ze szpitala rozjebałem bmw
żebra połamane, kręgosłup wyposażony w stal
dwa razy umarłem, żeby poczuć życia smak"
-
forcerfromdesert
W niedzielę dwa sławy w zerze absolutnym poparli jacka w beefie, to samo zrobił dziś Żyto w poranku z tede. To samo było z włodim i ero jakieś 1,5 miesiąca temu