DJ Premier
- ConeyIsland
Re: DJ Premier
“True Story. Several years ago I was shopping at Macy’s in Herald Square and I was passing the ‘Armani Section,’ when I see Roc Marci there and he asks me when are we gonna do a record together” Premier recalled in a statement. “I told him we would eventually get to it. Fast forward a few years later, right before Christmas 2024, I gave him a call and told him it was time to get to it. I reminded him of that day, and he said that should be the title of the record. The tone was officially set.”
d'evils perfekcja, nową duszę dostał ten bit
- ConeyIsland
moderator przenieś pan posty dot. numeru z Marciano do nowego tematu - viewtopic.php?t=11820
31.03 minęło 27 lat od wydania "Moment of truth" Gang Starr.
Moim zdaniem jest tam TOPKA bitów Preemo - z "Royalty" na czele.
Moim zdaniem jest tam TOPKA bitów Preemo - z "Royalty" na czele.
Czekając na piątek przypomniał mi się taki kawałeczek. Myślę, że Nasir na takim bicie by zabił lirycznie.
zupełnie tego nie widzę @many-s, bardziej takie jak tu dla nasa by siadły niż te boom bapy przaśne
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
@eddy_wata akurat do bitu, który zapodałeś mam szczególny sentyment i nie widzę na nim nikogo poza Guru. To jest ten stary styl Preemo, który sprawił że każdy chciał go kopiować. Myślę, że on już takiego brudnego brzmienia bębnów nie wykrzesa. Obym się mylił …
Natomiast ten numer, który dałem, to jest chyba mniej więcej podobna prędkość co „Nas is like” więc z odpowiednią liryką i flow miałby potencjał.
Natomiast ten numer, który dałem, to jest chyba mniej więcej podobna prędkość co „Nas is like” więc z odpowiednią liryką i flow miałby potencjał.
- ConeyIsland
Preemo dzisiaj świętuje 60. I taką sześćdziesiątkę to ja szanuję.