Roc Marciano & DJ Premier - The Coldest Profession (2025)
Roc Marciano & DJ Premier - The Coldest Profession (2025)
ma być co najmniej EPka
Re: Roc Marciano & DJ Premier - TBA (TBA)
Nie jest wielkim fanem Marciego, Premierowi zdarza się już dziadować, ale Armani Section jest perfekcyjne, wszystko tu się zgadza, nawet jest klasyczne Preemo beat intro na początku. Złoto.
ale dopierdolone gówno 
Bardzo dobry raper w zastępstwie Guru, też slow flow ale lepsze teksty. Czekam na to, singiel ogień.
Dojebane
mam nadzieje że nie tylko EPka, a pełne LP.
Re: Roc Marciano & DJ Premier - TBA (08/08/2025)
Spoiler
- ConeyIsland
Re: Roc Marciano & DJ Premier - The Coldest Profession (08/08/2025)
Czekam ale mimo wszystko najlepiej mi siedzą jego projekty z własnymi produkcjami
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
-
bobermann3000
clipse z pharrellem, boldy z nicholasem, freddie z alchemikiem no to czas na roc marci z premierem
- ConeyIsland
Okładka
vibe trochę deviantart 2008 graphic design is my passion
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
- ConeyIsland
Re: Roc Marciano & DJ Premier - The Coldest Profession (2025)
troche blizej konca plyty bity primo nie dźwignęły imo ale to tak po pierwszych trzech odsluchac. Reszta bitow kozak ale Marci kurwa w jakim sztosie jest jebany to jest niesamowite. Ile on rocznie barsow napierdala i to sie nie konczy
nie sluchalem plyty z Knowledgem Piratem wiec nie wiem ale wiem, ze nie ma w grze bardziej plodnego typa, ktory ma nieprzerwany run od 15 lat. Zreszta tylko wspomne jeszcze oczywistosc, ze wiekszosc z tego sam se wyprodukowal i producentem tez jest wykurwiastym, a zazwyczaj pomijanym w jakichkolwiek zestawieniach. No i pieknie potrafi czasem odeprzec jakies sranie o tym, ze jest zamulaczem. Na plycie z Primo takie Glory Hole na przyklad to jest przewiniete na kosmicznym poziomie. errata: no dobra, troche przegiolem co bo jestem zmeczony i w sumie ten bit potraktowal jak metronom na double time ale nie zmienia to faktu, że:
Thank god for Roc Marci wiadomo
nie sluchalem plyty z Knowledgem Piratem wiec nie wiem ale wiem, ze nie ma w grze bardziej plodnego typa, ktory ma nieprzerwany run od 15 lat. Zreszta tylko wspomne jeszcze oczywistosc, ze wiekszosc z tego sam se wyprodukowal i producentem tez jest wykurwiastym, a zazwyczaj pomijanym w jakichkolwiek zestawieniach. No i pieknie potrafi czasem odeprzec jakies sranie o tym, ze jest zamulaczem. Na plycie z Primo takie Glory Hole na przyklad to jest przewiniete na kosmicznym poziomie. errata: no dobra, troche przegiolem co bo jestem zmeczony i w sumie ten bit potraktowal jak metronom na double time ale nie zmienia to faktu, że:
Thank god for Roc Marci wiadomo
Re: Roc Marciano & DJ Premier - The Coldest Profession (2025)
Roc Marci kozacka nawijka na wyjebce. Nie ma czego się czepiać.
Niestety Preemo nie dowiózł, po singlu "Armani Section" spodziewałem się muzycznie czegoś lepszego.
Niestety Preemo nie dowiózł, po singlu "Armani Section" spodziewałem się muzycznie czegoś lepszego.
- ConeyIsland