TPS/ZDR

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Kazieslav

Re: TPS/ZDR

Post autor: Kazieslav »

jedyni słuszni prości ludzie/ludzie prości

Awatar użytkownika
Popi

Post autor: Popi »

Już myślałem że znowu zwalił gruche
Popi.jaku
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

czasem to co kochasz radości nie daje, ja to człowiek prosty popełniam błędy znane
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
masz_szluge_

Post autor: masz_szluge_ »

Popi pisze: 09 gru 2025, 18:58 Już myślałem że znowu zwalił gruche
rowniez kliknalem z mysla, ze walil konia
georgefloyd

Post autor: georgefloyd »

To jest ciekawe, że to forum o muzyce, a do tego „artysty” wchodzi się zobaczyć czy znowu relaksował się i wysmarkał siusiaka do instagramowych AI panienek.
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

TPS na lekcji WDŻ
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
Awatar użytkownika
TooMuchSmoke

Post autor: TooMuchSmoke »

zrozumiałem tylko słowa klucze: koks i kurwy
Awatar użytkownika
E-42

Post autor: E-42 »

Też nie wiem o czym gada, pewnie coś o traumatycznych przeżyciach w zk bo chyba dostał ataku paniki albo szczuras na odwagę był
I rot in this dread, my only world's the one in my head
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead

Jak koza w tłuszcz obrośnie zechce wilkiem posmakować
WesolyJozek

Post autor: WesolyJozek »

TooMuchSmoke pisze: 12 gru 2025, 14:25 zrozumiałem tylko słowa klucze: koks i kurwy
Czyli tzw przekaz
dogbert pisze: 06 lut 2026, 20:48 Kultura żydowska, dagestańska, czeczeńska i polsko-prawilno-uliczna, jako ostoja klasycystycznego homo-erotyzmu - analiza dzieł wybranych.
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

TooMuchSmoke pisze: 12 gru 2025, 14:25 zrozumiałem tylko słowa klucze: koks i kurwy
Ań Ań a nie było tam słów kluczowych - koń? walić? masturbacja?
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

Obrazek
fromage pisze: 26 maja 2021, 10:20 On to nic… TPS to jest dopiero…

Wiem od wspólnego znajomego, że TPS faktycznie może nie trafił do wora, bo to tylko taki zwrot, ale że został zgwałcony w celi przez jakichś dwóch zwyrodnialców, opowiadał o tym jego kolega z dzielnicy tzw. Zielonka (popytajcie sami), kilka lat leczył się psychiatrycznie po tym, no a potem jakoś stanął na nogi i rapował dalej, ale w kuluarach każdy o tym doskonale wie, nikt go też o to nie pyta, bo to drażliwy temat jak można się domyśleć, ale z perspektywy ZK został więziennym cwelem i raczej jego ponowna wizyka w ZK nie będzie dla niego przyjemna… Nie piszę tego złośliwie czy coś, tak po prostu wyszło, a TPS miał pecha, że trafił na silniejszych i nic nie mógł zrobić, sami sobie zadajcie pytanie czy jakby was dwóch zwyroli dorwało czy byście sie obronili, wątpię. Jeden może tak, ale dwóch to już kiepska sprawa. Nie śmieję się z tego, bo nie ma się z czego śmiać, dobry chłopaczyna miał pecha po prostu i tyle. A za co siedział? Za narkotyki, kto ma wiedzieć ten wie… Pozdro dla kumatych.

Zapytajcie o Zielonkę (Tomek Z.) to jego kolega, ja nic nie muszę udowadniać, TPS miał po prostu pecha i źle trafił, ale sam też na ten los zasłużył swoim postępowaniem, że tam się w ogóle znalazł. Raczej pozdrowień do więzienia nie będzie słał w swoich klipach.
Śnieg Garbatym Nosom
Awatar użytkownika
99mayday

Post autor: 99mayday »

zawsze mnie zastanawia w tych wszystkich dramach na DM, że to jest pisane bez ładu i składu - ciężko się połapać bo co zdanie(w domyśle bo brak kropek) to inny wątek :D

nie wiem czy to ludzie piszą w pośpiechu, żeby nie zostać nakryci czy tak im tętno podnosi opowiadana przez nich historia :lol:
twoja familia to typy poznane wczoraj
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Raczej to, że takie afery zwykle wychodzą na światło dzienne w środowiskach składających się głównie z debili.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
WesolyJozek

Post autor: WesolyJozek »

99mayday pisze: 21 gru 2025, 1:32 zawsze mnie zastanawia w tych wszystkich dramach na DM, że to jest pisane bez ładu i składu - ciężko się połapać bo co zdanie(w domyśle bo brak kropek) to inny wątek :D

nie wiem czy to ludzie piszą w pośpiechu, żeby nie zostać nakryci czy tak im tętno podnosi opowiadana przez nich historia :lol:
Taka pisownia jak u madek z olxa, czy spietych karyn w komentarzach na Facebooku pod postami jakiegos onetu. Czesto mowie obcokrajowcom, ze wielu Polaków nie potrafi mowic po polsku i to jeden z takich przykładów.
dogbert pisze: 06 lut 2026, 20:48 Kultura żydowska, dagestańska, czeczeńska i polsko-prawilno-uliczna, jako ostoja klasycystycznego homo-erotyzmu - analiza dzieł wybranych.
Awatar użytkownika
BublOner

Post autor: BublOner »

a czego wy się kurwa spodziewacie po osobach związanych z tpsem? jak tam jedyna przeczytana książka, to przygody franklina. i to na współę
dziwki basen i machanie kutasem
zuperhero

Post autor: zuperhero »

oldschool pisze: 21 gru 2025, 1:47 Raczej to, że takie afery zwykle wychodzą na światło dzienne w środowiskach składających się głównie z debili.
+1
georgefloyd

Post autor: georgefloyd »

TPS Zaufaj dobrym radom oddaje się cielesnym przyjemnościom i do tego spełnia się jako fotomodel, a glamrap hejtuje. Pozdro dla dobrego chłopaka i życzę dalszego spełniania swoich pasji. Chciałbym przypomnieć, że dwumetrowy Avi Sycylijczyk klękał przed Tuptusiem i prosił ze łzami w oczach o wybaczenie. Tak żyje prawdziwy OG, każdy kraj ma swojego Diddiego.
Ostatnio zmieniony 21 sty 2026, 2:01 przez georgefloyd, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
bcn

Post autor: bcn »

Burak pisze: 12 gru 2025, 13:02 TPS na lekcji WDŻ
Wilku WDŻ
lygrys pisze: 30 sty 2024, 14:01 Dzisiaj biję psa penisem po czole
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

https://glamrap.pl/intymne-nagrania-na- ... ra-konska/

Glamrap po tym jak GC wstawił o tym w filmiku jednak umieścił artykuł o aferze walikońskiej. Jeszcze niech GC wstawi o tym że Kartky dalej napierdala dziewczyny to może i o nim też wstawią artykuł
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
Awatar użytkownika
TooMuchSmoke

Post autor: TooMuchSmoke »

wokół same post malony, u mnie koń zwalony

a ten skrin gdzie oznacza enzo i nafasa to kto wstawił na relacje u siebie, tuptuś?
ODPOWIEDZ