Mistrzostwa Świata 2026 (USA, Kanada, Meksyk)
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Mistrzostwa Świata 2026 (USA, Kanada, Meksyk)
To prawda. Pozdrawiam widzów meczu Korea Płd. - Ghana o 14 w poniedziałek podczas MŚ 2022.
wydziarane to co napisał @sztyc
przeżyłeś WKS - Japonia w 2014 szlajając się po barach z półprzytomnym ziomkiem, byle tylko nie przegapić meczu - to pozdro wariacie, przeżyjesz i teraz jako poważny facet
ale kocur mundial musi być, nie daj zabić dziecka w sobie
przeżyłeś WKS - Japonia w 2014 szlajając się po barach z półprzytomnym ziomkiem, byle tylko nie przegapić meczu - to pozdro wariacie, przeżyjesz i teraz jako poważny facet
ale kocur mundial musi być, nie daj zabić dziecka w sobie
-
genocidegeneral
Spoko, ja zawsze byłem team wielkie turnieje, jak Wam pasuje to co fifa/uefa z tym robi to może i być mundial na 96 zespołów a Euro na 48 i następne nagrody dla Trumpa i łysego. A ja tylko napisałem, że nie obejrzę wszystkich meczów jak zawsze do tej pory, niczego nie bojkotuje, już widzę jak łykacie 104 mecze w miesiąc, ehe ta.
i tak przecież nie da się obejrzeć wszystkich meczów w czasie rzeczywistym, bo ostatnie mecze grupowe są rozgrywane w tym samym czasie
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
No tak, bo jeszcze nie wymyślono dwóch urządzeń do oglądania rzeczy na raz, zapomniałem.
Ostatnio zmieniony 07 gru 2025, 0:12 przez potter, łącznie zmieniany 1 raz.
pamiętam ten wieczór w swoim wykonaniu, poszedłem z ekipą na balet, każdy po paru pigułach, a ja oglądałem anglia-włochy i nie zorientowałem się, że tam jakikolwiek gol padł, myślałem że się 0-0 skończyło haha
nie pasuje i huj putina gianniemu infantino w anusa, ale jaki mamy na to wpływ, to uczucie zniknie kiedy mati borek zatańczy piłkarską sambę na majku przy meczu brazylii
Ostatnio zmieniony 07 gru 2025, 0:19 przez sztyc, łącznie zmieniany 2 razy.
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
szacunek dla pottera za zajawkę
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
LEGIA SPORT BALETY
w poście użytkownika @sztyc sporo rzeczy się zgada, poza wejściem w bit. chelsea bournemouth to jest ligowa młócka dla futbolowych koneserow, a słonecznik można sobie wpierdalać na co czteroletnim pilkarskim jarmarku świątecznym typu mundial
yer a wizard, Harry
- zemsta1camzata
mundial dla bezrobotnych
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
@sztyc
piękne posty, sto procent prawy, pozdro
I o ile 48 drużyn na MŚ to rzeczywiście za dużo, tak euro z 24 się całkiem sprawdziło
a turniej w zimę (Katar) w ogóle był fajny
Wiadomo że.jebac FIFA i UEFA za milion rzeczy, ale ja tam wciąż czekam na te turnieje, wciąż ma to większy klimat niż piłka klubowa (choć też wciąż oglądam
)
I o ile 48 drużyn na MŚ to rzeczywiście za dużo, tak euro z 24 się całkiem sprawdziło
Wiadomo że.jebac FIFA i UEFA za milion rzeczy, ale ja tam wciąż czekam na te turnieje, wciąż ma to większy klimat niż piłka klubowa (choć też wciąż oglądam
Co powiedziałabyś na nockę u mnie?
Mógłbym Ci kupić bardzo ładną suknię
Za kolejnym razem już jakoś pójdzie
Bo lubisz pieniądze, a ja pieniędzmi się zajmuję głównie
Mógłbym Ci kupić bardzo ładną suknię
Za kolejnym razem już jakoś pójdzie
Bo lubisz pieniądze, a ja pieniędzmi się zajmuję głównie
No teraz taki turniej to by przecież idealnie wleciał, leniwa szara niedziela, odpalić piwko i zamulić cały dzień przed TV spoglądając na mecz USA - Australia (w normalnych godzinach)
MalinowyJogurt 2
kurwa brawosztyc pisze: ↑06 gru 2025, 23:15 kolego to idź może wpierdalaj se słonecznik pod chelsea bournemouth 0-0 z generycznymi losowymi murzynami w składzie, które możesz sobie obejrzeć co tydzień, a ekwador curacao o 2 w nocy czy inne haiti szkocja o 3 zostaw prawdziwym koneserom i mundialowym świrom, którzy raz na 4 lata od 1994/98/2002 (niepotrzebne skreślić) swoje życie zawodowe, rodzinne, a nawet seksualne przez jeden miesiąc podporządkowują najpiękniejszej sportowej imprezie świata i biorą w tym celu zwolnienia lekarskie, urlopy ojcowskie i inne skurwysyństwa wobec pracodawcy aby razem z innymi mężczyznami móc wspólnie oglądać mecze, przeżywać emocje, podziwiać tworzące się piłkarskie legendy i upadające pomniki, pić piwo i jagermeistera, jarać jointy, pić makumbę, zażarcie dyskutować (pozdrawiam serdecznie ziomeczka, którego widziałem jedyny raz w życiu, który przed finałem niemcy-argentyna absolutnie poważnie mówił mi, że di maria jest lepszy od messiego) odpalić melanż z ziomkami na mecz polski, pisać na livescore ślizgawka, nawet dupeczka jak jest w porządku to mecz mistrzostw świata z tobą opierdoli, bo wie jakiej rangi jest to wydarzenie, prosta identyfikacja na poziomie plemiennym, a nie jakiś jebany modern football badziew
mundial był, jest i zawsze będzie piękny
huj mnie obchodzą te duże miasta na zachodzie typu lyon, huj mnie obchodzi podniecanie się transferami handlem ludźmi jak jakieś dziecko co kupiło brawo sport 20 lat temu za ostatnie kieszonkowe, huj mnie obchodzi cały ten wielki poziom, wielki pieniądz i wielka nuda - ja chce emocji plemiennych. to jest właśnie piękne w piłce narodowej. opr mundialu dodałbym jeszcze tutaj euro i kopa amerike, no ale nie budzą aż takich emocji jak mundial.
Haczapurjan pisze: Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
- zemsta1camzata
jaki dresscode? w klubie w dresach
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
piękny scenariusz, ciekawe co na to Donald jak już mu powiedzą
chciwość tych kurew z fifa to nie zna granic, nawodnienie piłkarzy taaaa, aczkolwiek dla kibiców przerwa na jointa też się przyda
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
----
reklamy reklamami, ale spoko pomysł żeby piłkarz mógł w święym spokoju zejść na bok bona zajebac
Haczapurjan pisze: Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
rano powinniśmy przeczytać komunikat o odebraniu meksykowi mistrzostw świata, innej opcji nie widzę, to już za grubo poszło
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
LEGIA SPORT BALETY