Mistrzostwa Świata 2026 (USA, Kanada, Meksyk)

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
jam

Re: Mistrzostwa Świata 2026 (USA, Kanada, Meksyk)

Post autor: jam »

o ja pierdole co to jest
Awatar użytkownika
ffeee

Post autor: ffeee »

mecz o wszystko z Holandią :joint:
Awatar użytkownika
kociao

Post autor: kociao »

Jutro będzie wiadomo w jakim mieście kto gra i o której godzinie, czy to dopiero później?
Co powiedziałabyś na nockę u mnie?
Mógłbym Ci kupić bardzo ładną suknię
Za kolejnym razem już jakoś pójdzie
Bo lubisz pieniądze, a ja pieniędzmi się zajmuję głównie
Awatar użytkownika
sztyc

Post autor: sztyc »

to curacao to przecież od szwabów dostanie 10-0 w pierwszym meczu

@kociao

godziny jutro
Ostatnio zmieniony 05 gru 2025, 20:30 przez sztyc, łącznie zmieniany 1 raz.
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

jutro o 18 będzie wiadomo

trochę się podnieciłem i już zacząłem kombinować z lotami ale drogie bilety z Frankfurtu z przesiadką, a co dopiero z Warszawy

kubek zimnej wody i nie napalam się dopóki nie awansujemy
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
Awatar użytkownika
Parlae

Post autor: Parlae »

Ale nudne te grupy ja jebie, co ta FIFA zrobiła z tymi mistrzostwami.
https://www.last.fm/user/Parlae

I got a ray gun in my hand
Pow, pow, pow, pow, pow, pow
Awatar użytkownika
sztyc

grupa f ma drabinkę z grupą c, więc jak opierdalamy wszystkich to pewnie brazylia w 1/16

mecze w teksasie i meksyku w środku lata, awans pewny, jesteśmy faworytami
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

W barażach wpierdol od ukrów na narodowym
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
vipdavid

Post autor: vipdavid »

Miarą tego, o ile bardziej bezwstydna i służalcza stała się FIFA pod przewodnictwem Gianniego Infantino, jest to, że wiadomość o decyzji o cofnięciu zawieszenia Cristiano Ronaldo z dwóch pierwszych meczów grupowych Portugalii na przyszłorocznym Mistrzostwach Świata w Geopolityce została przyjęta z lekkim rozbawieniem i znużeniem na samą myśl o tym całym idiotycznym zachowaniu. Otrzymawszy czerwoną kartkę za brutalne zachowanie podczas porażki z Irlandią, strojący się w kostium portugalski showman otrzymał standardową karę zawieszenia na trzy mecze, z których pierwszy spędził na uboczu podczas późniejszego rozgromienia Armenii 9:1. Jego nieobecność nie tyle rozczuliła serca, co dodała drużynie pewności siebie.

Dwa dni później intryga gęstniała niczym zimny sos beszamelowy: Ronaldo był gościem na uroczystej kolacji w Białym Domu, wydanej przez Donalda Trumpa, zdobywcę medalu Klubowych Mistrzostw Świata, a także Infantino i Mohammeda bin Salmana, a także innych naprawdę okropnych ludzi. W późniejszym obrocie wydarzeń, który prawie na pewno nie ma nic wspólnego z tym piekielnym spotkaniem, pięciokrotny zdobywca Złotej Piłki dowiedział się, że dwa ostatnie mecze jego zawieszenia zostały zawieszone przez Komisję Dyscyplinarną FIFA na „roczny okres próbny”. Biorąc pod uwagę, jak bardzo obecność Ronaldo w kadrze ma negatywny wpływ na ich szanse na zdobycie mistrzostwa świata, portugalski Związek Piłki Nożnej nie ogłosił jeszcze, czy odwoła się od tej decyzji.

Z innych wiadomości dotyczących preferencyjnego traktowania, FIFA ujawniła, że losowanie przyszłotygodniowych Mistrzostw Świata w Geopolityce zapewni Hiszpanii i Argentynie, najwyżej rozstawionym drużynom, rozróżnienie aż do finału, o ile wygrają swoje grupy. To bezprecedensowe wydarzenie w fazie pucharowej Mistrzostw Świata, może również przynieść korzyści Anglii, która będzie musiała awansować do półfinału, jeśli odpadnie z turnieju z udziałem którejś z dwóch najwyżej rozstawionych drużyn, lub do finału, jeśli przegra z Francją. Oczywiście, bardziej pesymistyczna opinia jest taka, że ten nowy system jedynie zwiększy ryzyko upokarzającej porażki drużyny Thomasa Tuchela w 1/16 finału w rzutach karnych z zespołami Szkocji, Haiti lub Curaçao.
Cytat z forum.bukmacherskie.com
gimb

Post autor: gimb »

dawać tam jeszcze wyspy owcze KURWA i może jeszcze przylądek świętego krokodyla

Dodano po 4 minutach 38 sekundach:
We Francji w piłkę gra 300000 ludzi, w Senegalu dwudziestu trzech

Z czym do ludzi, senegalku
mezokracja
Awatar użytkownika
joey

Post autor: joey »

arrowhead zajebisty stadion, fajnie tam zagrać na pewno
trójkąt bermudzki wola mokotów
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

....
Ostatnio zmieniony 06 gru 2025, 19:09 przez wujot, łącznie zmieniany 1 raz.
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
Awatar użytkownika
sztyc

Potencjalny terminarz Polaków w przypadku awansu na MŚ 2026:

15.06.2026 (noc z niedzieli na poniedziałek), 04.00 czasu polskiego – Tunezja – Polska (Monterrey)
20.06.2026 (sobota), 19.00 czasu polskiego – Holandia – Polska (Houston)
26.06.2026 (noc z czwartku na piątek), 01.00 czasu polskiego – Japonia – Polska (Dallas)

15 czerwca, poniedziałek 4 rano jesteśmy tuuuuuuutaj i kibicujemy jak pojebani
----
2do5

Post autor: 2do5 »

Awatar użytkownika
Parlae

Post autor: Parlae »

sztyc pisze: 06 gru 2025, 19:08
15 czerwca, poniedziałek 4 rano jesteśmy tuuuuuuutaj i kibicujemy jak pojebani
Oczywiście, że tak. :cool:
https://www.last.fm/user/Parlae

I got a ray gun in my hand
Pow, pow, pow, pow, pow, pow
Awatar użytkownika
piernikowyskoczek

Post autor: piernikowyskoczek »

za późno, lepiej się wyspać, żeby być rześkim w robocie
rakieta_rakieta pisze: 16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
vipdavid

Post autor: vipdavid »

@piernikowyskoczek

No dokładnie nie będę siedział po nocach by obejrzeć piłkę,bez przesady :confused:
Awatar użytkownika
2rzyn

Post autor: 2rzyn »

Ale skurwiale mistrzostwa godzinowo xD
Jose pisze: 08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

Nie tylko godzinowo, myślałem że przez te godziny właśnie będzie to pierwszy turniej od Euro 2004 z którego nie obejrzę wszystkich meczów, ale jak tak patrzę na te grupy i ilość zespołów to nawet jakby grali o rozsądnych porach to bym to chyba popierdolił, żadnej grupy bym grupą śmierci nie nazwał, nuda.
Awatar użytkownika
sztyc

kolego to idź może wpierdalaj se słonecznik pod chelsea bournemouth 0-0 z generycznymi losowymi murzynami w składzie, które możesz sobie obejrzeć co tydzień, a ekwador curacao o 2 w nocy czy inne haiti szkocja o 3 zostaw prawdziwym koneserom i mundialowym świrom, którzy raz na 4 lata od 1994/98/2002 (niepotrzebne skreślić) swoje życie zawodowe, rodzinne, a nawet seksualne przez jeden miesiąc podporządkowują najpiękniejszej sportowej imprezie świata i biorą w tym celu zwolnienia lekarskie, urlopy ojcowskie i inne skurwysyństwa wobec pracodawcy aby razem z innymi mężczyznami móc wspólnie oglądać mecze, przeżywać emocje, podziwiać tworzące się piłkarskie legendy i upadające pomniki, pić piwo i jagermeistera, jarać jointy, pić makumbę, zażarcie dyskutować (pozdrawiam serdecznie ziomeczka, którego widziałem jedyny raz w życiu, który przed finałem niemcy-argentyna absolutnie poważnie mówił mi, że di maria jest lepszy od messiego) odpalić melanż z ziomkami na mecz polski, pisać na livescore ślizgawka, nawet dupeczka jak jest w porządku to mecz mistrzostw świata z tobą opierdoli, bo wie jakiej rangi jest to wydarzenie, prosta identyfikacja na poziomie plemiennym, a nie jakiś jebany modern football badziew

mundial był, jest i zawsze będzie piękny, a jak ktoś będzie marudził na godziny to mam mu do powiedzenia kurwa tylko tyle

----
ODPOWIEDZ