[serial][Canal+] The Office PL (2021 - )
Moderatorzy: gogi, con shonery
Re: [serial][Canal+] The Office PL (2021 - )
ehh teraz rok czekania na kolejny sezon 
Śnieg Garbatym Nosom
no właśnie nie, zgadzam się z moore, ciary żenady powoduje aktor a nie postać przez niego odgrywana
już to chyba pisałem ale sapryk byłby zajebisty imo w tej roli
już to chyba pisałem ale sapryk byłby zajebisty imo w tej roli
Księgowy - Tadek Z****cha (Tadek Boniacha FULL DISS) █▬█ ▐ ▀█▀
Producer: Tomasz 'RAU Performance' Rałowski
Composer: Tomasz Rałowski
Lyricist: Łukasz Sychowicz
Ostatnio zmieniony 05 gru 2025, 14:09 przez Połas, łącznie zmieniany 1 raz.

cudnowe, po prostu cudowne

Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Pewnie Tomb pisał tekst.

Spoiler

Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
kolejny zajebisty sezon
wyglądasz jak TVN24 kolego

W ankiecie dałem 9 przez tę kurwę Adama. Rzygać mi się chcę, kiedy na niego patrzę.
wyglądasz jak TVN24 kolego
W ankiecie dałem 9 przez tę kurwę Adama. Rzygać mi się chcę, kiedy na niego patrzę.
Oj tak, to jest najbardziej żenujący adamowy moment, jaki zapamiętałem z tego sezonu. Ale było ich oczywiście więcej.
na ślizgawce cisnę beczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
Ależ końcówka dowozi, fantastyczne te odcinki dzisiejsze, Darek oczywiście znów goatem, ale reszta wcale nie odstaje (poza pedałkiem i Agnieszką). Mam nadzieję, że ostatnie słowa z finału zwiastują rychłe ogłoszenie kolejnego sezonu i widzimy się za rok.
A są tacy co twierdzą że 1670 jest lepsze
A są tacy co twierdzą że 1670 jest lepsze
Ten sezon aż tak nie dowiózł, ale zamykający odcinek 
Spoiler
spłakał się, że w 13 posterunku był żart o kobiecie zgwałconej przez męża
na ślizgawce cisnę beczkę
Straszny bezbek ten nowy sezon, a jestem dopiero w połowie, jedynie Darek i Levan ratują.
- yungXpaproch
darek i luki mój ulubiony duet w całym serialu zdecydowanie
Skończyłem no i dla mnie zdecydowanie najlepszy sezon (obym co roku to powtarzał jak przy każdym kolejnym). Forma w ostatnich 3 odcinkach, a zwłaszcza ostatnim niesamowita
Darek potężny, na początku moim zdaniem Patrycja go prześcigała trochę, ale jak w pewnym momencie zaczął to już nie oddał tytułu goata do końca. Największy plus w porównaniu do poprzednich sezonów zdecydowanie Seba, bardzo umiejętnie poprowadzona postać mimo braku większych wątków. Regan, mimo że zawsze był spoko, też był dużo lepszy jak dostał do "pary" ciekawszą postać niż Agnieszka. Łuki jak to Łuki, props za każdym razem jak dostawał kwestie, kwestia że mam wrażenie że aż tak dużo go nie było w tym sezonie. Paweł z mega chujowej postaci jako szaleniec sprawdzał się cudownie, mam nadzieje że coś jeszcze odpierdoli, zwłaszcza że to chyba jedyny ratunek dla nudnych jak pizda Asi i Adama.
Zakładam, że ostatnia scena zapowiada nowy sezon, zresztą patrząc że i hype coraz większy, i jak lecą marketingowo to nie ma innej opcji. Ja czekam, szkoda że aż rok
Darek potężny, na początku moim zdaniem Patrycja go prześcigała trochę, ale jak w pewnym momencie zaczął to już nie oddał tytułu goata do końca. Największy plus w porównaniu do poprzednich sezonów zdecydowanie Seba, bardzo umiejętnie poprowadzona postać mimo braku większych wątków. Regan, mimo że zawsze był spoko, też był dużo lepszy jak dostał do "pary" ciekawszą postać niż Agnieszka. Łuki jak to Łuki, props za każdym razem jak dostawał kwestie, kwestia że mam wrażenie że aż tak dużo go nie było w tym sezonie. Paweł z mega chujowej postaci jako szaleniec sprawdzał się cudownie, mam nadzieje że coś jeszcze odpierdoli, zwłaszcza że to chyba jedyny ratunek dla nudnych jak pizda Asi i Adama.
Zakładam, że ostatnia scena zapowiada nowy sezon, zresztą patrząc że i hype coraz większy, i jak lecą marketingowo to nie ma innej opcji. Ja czekam, szkoda że aż rok
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
- yungXpaproch
Kurwa też muszę spropsowac pawła-szaleńca. No jak on po strumieniu świadomości odsprintowuje w dal
mistrzostwo
Spoiler
to przy okazji chciałbym spropsować forsowanie narracji informatyka-dymacza i w związku z tym przytoczyć jeden z najzabawniejszych momentów całego sezonu, czyli wspomnianego Pawła, krzyczącego spod okien biura SŁYSZAŁEM ŻE LUBISZ RUCHAĆ xD
też +1 oraz wzrok żony Darka, kiedy w jej obronie ustawiał brudasa do pionu
ale całościowo bez rewelacji niestety
podbijam, ale mieć dobrego majkela w polskiej wersji to już by było za dużo jak na możliwości polskiej szkoły humoru. i tak jest gitara że mamy spoko darka i sebe.
I Patrycje, US wersja nie miala tak zajebistej zenskiej postaci