Lista wszystkich oszustw Quebonafide
Re: Lista wszystkich oszustw Quebonafide
Okazało się że na samej sławie go profesorowie nie przepuszczą i trzeba się uczyć jednak to to popierdolił
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
- marmolad_k2
No to kolejne oszustwo.
Kawalek finalnie nie pojawił się na płycie „Polnoc/ Poludnie”. Kolejne oszustwo.Pomiot_Liryczny pisze: ↑21 lis 2025, 13:04 (…)
- Ponowne zapowiedzenie końca kariery oraz finałowego koncertu online wypuszczając Futurama 3 która w opisie zawierała informacje że pochodzi z albumu Północ / Południe czym samym zapowiedziała kolejną muzykę xD
(…)
- Pomiot_Liryczny
Ja pierdole bez kitu, jak się to w chuj szybko źle zestarzało xd
Niby to było 5 lat temu, a dzisiaj wydaje się w chuj cringowe, coś jak atak paniki Hajzera
- oKulTywowany
Zapowiadanie wzięcia udziału w programie 1 z 10
This page is no longer available.
Zapowiadanie Galaktyki tylko na potrzeby pompowania balonika tą Galaktyką przez wiele lat.
Zapowiadanie mixtape'u z udziałem zagranicznych artystów i producentów nad którym prace trwały 2 lata (przy okazji premiery Refren trochę jak Lana Del Rey)
Zapowiadanie mixtape'u z udziałem zagranicznych artystów i producentów nad którym prace trwały 2 lata (przy okazji premiery Refren trochę jak Lana Del Rey)
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
- Pomiot_Liryczny
dopisałem, ładna lista się zbiera, chyba tylko belmondiarz mógłby mu się równać
Przekaz głęboki kurwa jak głębokie gardło

-
tomeczek2301
zapowiadanie przelomowego twistu, bo chyba nie chodzilo o musical 
Pierwsze publiczne zakończenie/zawieszenie kariery miało miejsce dzień po śmierci idola Mac Millera czyli 2018 rok, o czym nawet nawinął + wysprzęglił się ze swoich objawów na początku 2 zwrotki w COJESTMAŁPY na Romantic Psycho:
Jednego dnia skończyłem i wznowiłem karierę
Moja dziewczyna głupieje, ciężko wyjść z borderem
Sam za chwilę ochujeję z tym rollercoasterem
Światem kręcą pieniądze
- marmolad_k2
Całą płytę nagrał o tym, jak kocha swoją dziewczynę, a teraz już nie są razem OSZUST 
- Pomiot_Liryczny
mam miller się dla nas poświęcił jak jezus, umarł byśmy nie musieli słuchać kłebonafajda a ten wrócił jebaniec
Przekaz głęboki kurwa jak głębokie gardło

walił w chuja że studiuje medycynę
pokazanie się w freak fightach tylko po to żeby ludzie gadali o teoretycznej walce której nigdy nie będzie
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Numer z Zalią z mixtapu podobno leci w radiu xD
https://www.facebook.com/share/p/1BsS7Waik4/
https://www.facebook.com/share/p/1BsS7Waik4/
tak swoją drogą to myślicie że zapowiadanie koncertu/płyty/łotewer jako 'ostatniego w karierze' wpływa drastycznie na sprzedaż danego produktu?
nie znam się ale imo jak taki quebo, wraca z albumem/trasą po 5 latach przerwy od Romantic Psycho, to tak czy srak wyprzedałby narodowy i opierdolił w opór nakładu płytki. nie bardzo rozumiem po co szargać swoje dobre imię zagrywkami z fałszywą emeryturą i łatką oszusta, przecież nawet jeśli nie robi tego z premedytacją, to mając 30+ lat raczej człowiek ma świadomość, że to że teraz już mu się nie chce muzykować, to za rok czy dwa podejście może się zmienić.
nie chce mi się wierzyć, że fan quebo nie kupuje płyty, a dopiero jak słyszy, że kończy karierę, to nagle leci po egzemplarz.
nie znam się ale imo jak taki quebo, wraca z albumem/trasą po 5 latach przerwy od Romantic Psycho, to tak czy srak wyprzedałby narodowy i opierdolił w opór nakładu płytki. nie bardzo rozumiem po co szargać swoje dobre imię zagrywkami z fałszywą emeryturą i łatką oszusta, przecież nawet jeśli nie robi tego z premedytacją, to mając 30+ lat raczej człowiek ma świadomość, że to że teraz już mu się nie chce muzykować, to za rok czy dwa podejście może się zmienić.
nie chce mi się wierzyć, że fan quebo nie kupuje płyty, a dopiero jak słyszy, że kończy karierę, to nagle leci po egzemplarz.
a ja stawiam że tak jest, słyszy koniec kariery i jest gotów dać fortunę za bilet na koncert xD
diametralnie? nie, ale w pewnym stopniu na pewno, a quebo przy powrocie robi wszystko żeby napompować swój balonik najbardziej jak może, tak że jak są sposoby żeby jakoś ściągnąć naiwnego fana, to je użują
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
-
nobezprzesady
To nie jest kwestia prostej rozkminy "ostatni koncert = pójdę" czy "ostatnia płyta = kupię", ale wielu mniejszych efektów: łatwiej taki temat przepchnąć na stronę główną w portalach horyzontalnych, bardziej interesujące tytuły tekstów na wszystkich stronach mogących o tym napisać, więcej emocjonalnych słów i zwrotów w social mediach (a w algorytmach odpowiadających za wszelkie feed-base recommendation engines wajcha jest zazwyczaj wychylona w kierunku natężenia emocjonalnego), a w końcu więcej emocji też naturalnie wywołuje to w ludziach - i to nie chodzi nawet o jakieś uniesienia, a o minimalnie większe emocje niż w przypadku miliona innych dostępnych opcji na wydanie hajsu na rozrywkę.
Czy bez tego udałoby się osiągnąć podobny efekt? Być może, tak, ale tylko być może.
EDIT: Plus nie jestem pewien, ale dzisiaj chyba mało jest ludzi, których kiedyś określiłoby się mianem "fanów", mam wrażenie, że tłumy na tych wyprzedawanych koncertach na Narodowym robią ludzie, którzy po prostu kilka razy w roku idą bardziej na duże wydarzenie muzyczne z partnerami i/lub znajomymi niż na koncert artysty, którego twórczość znają na wylot i się z nią jakkolwiek utożsamiają.
Czy bez tego udałoby się osiągnąć podobny efekt? Być może, tak, ale tylko być może.
EDIT: Plus nie jestem pewien, ale dzisiaj chyba mało jest ludzi, których kiedyś określiłoby się mianem "fanów", mam wrażenie, że tłumy na tych wyprzedawanych koncertach na Narodowym robią ludzie, którzy po prostu kilka razy w roku idą bardziej na duże wydarzenie muzyczne z partnerami i/lub znajomymi niż na koncert artysty, którego twórczość znają na wylot i się z nią jakkolwiek utożsamiają.
@nobezprzesady
nie myślałem o tym w ten sposób ale po tym co napisałeś, faktycznie ma to sens, uszanowanko
nie myślałem o tym w ten sposób ale po tym co napisałeś, faktycznie ma to sens, uszanowanko