A może Pono został kiedyś zapytany, jak ma wyglądać jego pogrzeb i powiedział: jak chcesz, to przyjdź nawet w dresach, pierdolę to.
A wy tak pierdolicie jeden z drugim.
saturn pisze: ↑10 wrz 2024, 21:56
tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Chłopaki wyglądali godnie, okulary na pogrzeb oczywiście podjebali z filmów z Ameryczki, ale nie bądźmy małostkowi. Każdy kiedyś coś podjebał.
Mnie jedynie się wyświetliło w głowie poboczne pytanie przy tej dyskusji, czy Sokół kiedykolwiek i gdziekolwiek chadzał w ciuchach z tej swojej kolekcji poza jakimiś sesjami do reklam. Mam na myśli "prawdziwe" okazje, a nie eventy gdzie każdy wygląda jak bażant.
Just give me the cash and we good
All I wanna do is rob you on my way to the hood
Okulary na pogrzebie normalna rzecz przecież, ręce w kieszeni to też norma w stresujących sytuacjach u wielu ludzi, ale czapkę stojąc nad trumną ziomka wypadałoby ściągnąć.
Co to wgl zabezpieczyć przyszłość dziecka? Jak zaczynałem dorosłe życie to grosza od starych nie dostałem i na tyle na ile mi się chciało uczyć i pracować to sobie życie ułożyłem, nie zdechłem z głodu, wynająłem se chate i żyje. Nie rozumiem więc jaka jest tam fundamentalna potrzeba żeby próbować zebrać pół bani, chcą jej chatę pobudować na fejmie starego czy co
A co ona matki nie ma czy jakichs prawnych opiwkunow? Co do kurwy
Zaraz bedzie trzeba miec oczy z tylu glowy bo dzieci, wnuki, prawnuki beda sie na ciebie czaic zeby cie odjebac i zgarnac miliony z jakichs kickstarterow czy innyvh zrzutek.
Ciekawe kto byl pomyslodawca , wojtek sokol?
Jose pisze: ↑08 lut 2026, 22:48
Dlaczego 2rzyn Królem Jest